Sizce Türkiye"Nin En İyi Türk Ve Yabancı Oyuncusu
-
konuyu açan arkadasın beşiktaşlı olduguna bahse girerim!...
konuya gelince türkiyede gercek anlamda kaliteli türk oyuncu bulmak cok zor!...avrupadakiler daha iyi diyebiliriz..emre,nihat,hamit...
türkiyede oynayan yabancı kaliteli futbolcularda bana göre(şu anda)..alex,kleberson,yattara,ısaac promise,kezman..bunlar gercekten kaliteli diyebileceğimiz oyuncular
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------bana göre Türkiye'ye gelmiş en iyi kaleci taffarel.arsenal maçındaki henry'nin kafa vuruşunu çıkarması normal bi insanın yapabileceği bi kurtarış deil.
en ii defans da popescu ve capone olabilir.özellikle popescu duvar gibi adamdı.galatasaray'ın en iyi olduğu dönemlerde en büyük pay o dönemin defansınındı.
en iyi orta saha oyuncusu tabikide tartışmaya gerek yok Hagi.bunun yanı sıra cevad prekazide olaya dahil edilebilir.
forvette bitiricilik ve fırsatçılık olarak bana göre en iyisi mario jardel'di.ama çalışma, koşma, çabalama olarak pascal nouma diyebilirim.
Türk olarakta en iyi kaleci Turgay.en iyi defans bülent korkmaz.orta sahada sergen ve forvette tanju ve tabiki METİN OKTAY.
-----------------------Hocam galatasaraylı olduğun belli olmuş :) Bana göre de Türkiyede oynamış en iyi kaleci Rüştü, en iyi defans popescu ve luciano olabilir. ortasahada hagi, tuncay, rıdvan, alex, yattara, sergen, arda, tümer söylenebilir. forvet pierre, hakan şükür, jardel, anelka, kezman, selçuk, metin ali feyyaz üçlüsü, tanju söylenebilir.
Şuanda oynayanlardan tek isim vermek gerekirse;
Türk olarak: Tuncay
Yabancı olarak: Alex
-
alexe futbolcu diyorlar
tuncaya futbolcu diyorlar bırak ya m.k
türkiyenin en iyi oyuncuları : emre b. sabri arda gökteniz gökhan zan servet çetin yıldıray baştürk hamit altıntop
yabancı oyuncular. appiah yattara song
gelmiş geçmiş en iyi yabancılar HAGİ
tafarel popescu xaiver revivo frank de boar baliç
-
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------alexe futbolcu diyorlar
türkiyenin en iyi oyuncuları : emre b. sabri arda gökteniz gökhan zan servet çetin yıldıray baştürk hamit altıntop
-----------------------------Dalgamı geçiyosun hocam Sabri, servet çetin falan. bunlar halk arasında kazma diye nitelendirilen oyuncular.
-
pesimist69 bunu yazdı:
-----------------------------
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------alexe futbolcu diyorlar
-----------------------------Dalgamı geçiyosun hocam Sabri, servet çetin falan. bunlar halk arasında kazma diye nitelendirilen oyuncular.
-----------------------------servet doğru kazma ama senin yazdıkların da dehşetmiş 4 milyon a yakın euro alan bir forvet ama bi orta saha oyuncusundan çok daha az gol atan bi forvet sadece ismine göre yazmışsın=kezban
-
yuh sorci servetide topcu ettinya helal olsun sana a.k :D
-
sabri dediğin adam
senin amcık tuncayının yunan piçine attığı golün pasını veren adam
ondan sonra bosna karşısında gol atan adam
onlar kazmaysa.
senin saydıklarına terim bulamıyorum ben