folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sizce Türkiye"Nin En İyi Türk Ve Yabancı Oyuncusu

Sizce Türkiye"Nin En İyi Türk Ve Yabancı Oyuncusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Hocam ben başlıktan en iyi sinema oyuncusu anlamıştım,madem girdim yazayım gene de : ) Haluk Bilginerle Erkan Can diyorum

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------

bana göre Türkiye'ye gelmiş en iyi kaleci taffarel.arsenal maçındaki henry'nin kafa vuruşunu çıkarması normal bi insanın yapabileceği bi kurtarış deil.
    en ii defans da popescu ve capone olabilir.özellikle popescu duvar gibi adamdı.galatasaray'ın en iyi olduğu dönemlerde en büyük pay o dönemin defansınındı.
    en iyi orta saha oyuncusu tabikide tartışmaya gerek yok Hagi.bunun yanı sıra cevad prekazide olaya dahil edilebilir.
    forvette bitiricilik ve fırsatçılık olarak bana göre en iyisi mario jardel'di.ama çalışma, koşma, çabalama olarak pascal nouma diyebilirim.

Türk olarakta en iyi kaleci Turgay.en iyi defans bülent korkmaz.orta sahada sergen ve forvette tanju ve tabiki METİN OKTAY.

iyi demişsinde dikkat edersen hep galatasaraylı bunlar. boşuna demem ben Galatasaray 4 büyükten en iyisidir diye. Ben TS yi tutuyom ama Galatasaray manyak. tabi şimdi değil.

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    en iyi futbolcular Galatasaray'da ise ben neyleyim :P :))

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

ya bırak ne beklıosun kokodan daha:D

bnce su an alex,yattara,ricardınho cok iyi türklerden tuncay (: eskılerden hagi tabıkı turkıyeye gelmıs en iyi yabancı oyuncu hakan şükür eskiden iyiydi bunun dışında emre tugay tafarel vs vs diee gider=) ama galatasarayın suanki kadrosundan bı cacık olmaz..bide noumayı cok severdım ben halada cok severim her ne kadar bize hareket ceksede:D zenci abi sonucta:D ümit özatı unutmayalım :D:D :P

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

en iyi yabançı futbolçu=hagi 

en iyi türk futbolçu=hakan şükür

en iyi kaleçi=rüştü(bir zamanalar) 

muhbir-tbt@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    abi hagi bir efsaneydi yaw... özlüyorum gollerini..

www.karsinojen.tr.cx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    kokainman bunu yazdı:

bana göre Türkiye'ye gelmiş en iyi kaleci taffarel.arsenal maçındaki henry'nin kafa vuruşunu çıkarması normal bi insanın yapabileceği bi kurtarış deil.
    en ii defans da popescu ve capone olabilir.özellikle popescu duvar gibi adamdı.galatasaray'ın en iyi olduğu dönemlerde en büyük pay o dönemin defansınındı.
    en iyi orta saha oyuncusu tabikide tartışmaya gerek yok Hagi.bunun yanı sıra cevad prekazide olaya dahil edilebilir.
    forvette bitiricilik ve fırsatçılık olarak bana göre en iyisi mario jardel'di.ama çalışma, koşma, çabalama olarak pascal nouma diyebilirim.

Türk olarakta en iyi kaleci Turgay.en iyi defans bülent korkmaz.orta sahada sergen ve forvette tanju ve tabiki METİN OKTAY.

araya hakan şükür ü de kattık mı altına imzamı da atarım parmağımı da basarım :D 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    kokainman bunu yazdı:

bencde . katılıyorum. kale direğinin tam uc noktasınan topğu çevişrmeyi bildi. en iyi otyuncu ise bence bir zamanlar hakan şükür. her nekdar iyi olmasada şuan . bence hakan bir stardı. zamanında

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Kesinlikle Ümit ÖZAT.. hatta söylenti o ki Köln e transfer olmadan önce abrahamowic servetinin yarısını teklif etmesıne karsı yınede  ümit özat ı chelsea formasıyla bulusturamamıs.

yabancı da  delpiero :) 

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

bence hagiden sonra gelmiş en iyi yabancı ibrahima yattara

adamı dunya konusuyo bee

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 3588 Toplam Mesaj: 28