folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Size Bir Hiç Bir Şey Çıktımı??

Size Bir Hiç Bir Şey Çıktımı??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

PeTaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    digiturkte böle mac yorumlarımı böle iddiia gbi bişimi tam olarak bilmiorumda orda tahmin yapınca cekilişle buzdolabı cıkıodu kucuk cola nın buzluu ondan 2 tane cıkmıstı ustelik xD

cocacola buzdolabısımı Çok istemiştim onlardan :( odama koymak için 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    Ya bu coca colanın bilmem neyin verdiği ödüller arabalar cep telefonları hiç bir tanıdığıma çıkan yok hiç size veya bir tanıdığınıza birşey çaktığı oldumu ufak tefek şeyler değil mesela gecen sene 2 rockincoke bileti çıktı bana uzak diye gidemedim cep telefonu araba motosiket felan?

hacı rock'n coke bileti çıkmış daha ne insan gitmesede rock'n coke tan 1-2 gün önce satar  yine para kazanırdın  oda olmadı TBT den birine vereydin işe yarayaydı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek

çok  eskiden ya bulvar yada tercuman kazı kazan kartları vardı onlarda yanlış baskı yapmışlardı bütün kartlarda ödül vardı

o zaman biraz para almıştım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bardak ve tabak....ve kolalarrr

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

şimdiye kadar hiçbi çekilişte en kucukk bi hediye bile cıkmadı bana amk,en fazla beleş 1 litre kola cıkıodu ..

çocuktum,büyüdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

way amq en fazla kola çıktı banada..

neşanslısınız yaa

bide cipsten dövme çıkıo şimdi kardeşime :D 

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    DJ_Alper bunu yazdı:

PeTaL bunu yazdı:
    digiturkte böle mac yorumlarımı böle iddiia gbi bişimi tam olarak bilmiorumda orda tahmin yapınca cekilişle buzdolabı cıkıodu kucuk cola nın buzluu ondan 2 tane cıkmıstı ustelik xD

warya bizde zorla millete werdik ama kucuk böle minibar kadar bişi daa bile kucuk 4 bira alır anca xD bidaa öle bişi olursa sana weririm buzdolabini soz

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek

bedava dondurma kampanyası vardı bedava yazıyosa cubukta kaptın yenı dondurmayo 14. dondurmayı aldıgımda adam catlayacak gibiydi 500 000 e 7 000 000 dondurma almıstım heeheeehee

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hocam bu işin ticaretini yapan insanlar var, adam gidiyo koli koli kola alıp onlarca sms yolluyo, ciddiyim var öyle tipler. o yüzden bu tarz yarışmalarda çekilişlerde kazanma şansın çok düşük.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    PeTaL bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

PeTaL bunu yazdı:

warya bizde zorla millete werdik ama kucuk böle minibar kadar bişi daa bile kucuk 4 bira alır anca xD bidaa öle bişi olursa sana weririm buzdolabini soz

Vallaha Çok iyi olur :) ben kullanmak için değil şekil bişi Görünüşü hoşuma gitmişti.  

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7549 Toplam Mesaj: 55