Size Bir Hiç Bir Şey Çıktımı??
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------
digiturkte böle mac yorumlarımı böle iddiia gbi bişimi tam olarak bilmiorumda orda tahmin yapınca cekilişle buzdolabı cıkıodu kucuk cola nın buzluu ondan 2 tane cıkmıstı ustelik xD
-----------------------------cocacola buzdolabısımı Çok istemiştim onlardan :( odama koymak için
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Ya bu coca colanın bilmem neyin verdiği ödüller arabalar cep telefonları hiç bir tanıdığıma çıkan yok hiç size veya bir tanıdığınıza birşey çaktığı oldumu ufak tefek şeyler değil mesela gecen sene 2 rockincoke bileti çıktı bana uzak diye gidemedim cep telefonu araba motosiket felan?
-----------------------------hacı rock'n coke bileti çıkmış daha ne insan gitmesede rock'n coke tan 1-2 gün önce satar yine para kazanırdın oda olmadı TBT den birine vereydin işe yarayaydı
-
çok eskiden ya bulvar yada tercuman kazı kazan kartları vardı onlarda yanlış baskı yapmışlardı bütün kartlarda ödül vardı
o zaman biraz para almıştım.
-
bardak ve tabak....ve kolalarrr
-
şimdiye kadar hiçbi çekilişte en kucukk bi hediye bile cıkmadı bana amk,en fazla beleş 1 litre kola cıkıodu ..
-
way amq en fazla kola çıktı banada..
neşanslısınız yaa
bide cipsten dövme çıkıo şimdi kardeşime :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------PeTaL bunu yazdı:
digiturkte böle mac yorumlarımı böle iddiia gbi bişimi tam olarak bilmiorumda orda tahmin yapınca cekilişle buzdolabı cıkıodu kucuk cola nın buzluu ondan 2 tane cıkmıstı ustelik xD
-----------------------------cocacola buzdolabısımı Çok istemiştim onlardan :( odama koymak için
warya bizde zorla millete werdik ama kucuk böle minibar kadar bişi daa bile kucuk 4 bira alır anca xD bidaa öle bişi olursa sana weririm buzdolabini soz -
bedava dondurma kampanyası vardı bedava yazıyosa cubukta kaptın yenı dondurmayo 14. dondurmayı aldıgımda adam catlayacak gibiydi 500 000 e 7 000 000 dondurma almıstım heeheeehee
-
hocam bu işin ticaretini yapan insanlar var, adam gidiyo koli koli kola alıp onlarca sms yolluyo, ciddiyim var öyle tipler. o yüzden bu tarz yarışmalarda çekilişlerde kazanma şansın çok düşük.
-
PeTaL bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------PeTaL bunu yazdı:
warya bizde zorla millete werdik ama kucuk böle minibar kadar bişi daa bile kucuk 4 bira alır anca xD bidaa öle bişi olursa sana weririm buzdolabini soz
-----------------------------Vallaha Çok iyi olur :) ben kullanmak için değil şekil bişi Görünüşü hoşuma gitmişti.