Size Bir Hiç Bir Şey Çıktımı??
-
abi ben inanmıyom onlara yalan bence hiç kimseden duymadım çıktığını çıksa çıksa 1 top şapka filan onuda 2-3 ay bekliyon...
-
bana bedeva dondurma fln çıkmıor :(
ama hatırlarım bir kere ilkokul 2 yemi 3 mi ne gidiom kzıın birine beleş citos çıkmışdı kızdan çalmıştım :l
not:yokluktan değil.zevk (:
-
ba 1 sefer cipsten 1 ytL para çıkmıştı bakkaL saabı tanıdıktı bende o paranın üstüne 1.5 ytL daa koyup cigara aLdımdı :D
-
bana nah çıktı
-
bi kere amd 64 fanı kazandım fakat amd64 işlemcim sonra inceleyince fanı fann kenarı kırıkmış ipneler kırık fanı vermişler oç ler
-
ibrahim_c bunu yazdı:
-----------------------------bedava dondurma kampanyası vardı bedava yazıyosa cubukta kaptın yenı dondurmayo 14. dondurmayı aldıgımda adam catlayacak gibiydi 500 000 e 7 000 000 dondurma almıstım heeheeehee
-----------------------------
banada oluyo o satıyom cocuklara bedava çıkıp duruyo aralarında golf e dua edenler bile oluyo ama benim için sorun değil ben yine aynı dondurmayı satıcılardan alıom bu düşünce yanlış bana zararı yok sevinsin yawrucaklar -
tagext bunu yazdı:
bi kere amd 64 fanı kazandım fakat amd64 işlemcim sonra inceleyince fanı fann kenarı kırıkmış ipneler kırık fanı vermişler oç ler
puhahah Yazık sana dayı tamir görenleri felan böyle elden çıkarıyolar ibneler -
arkadaşım, ntv nin sitesinde yapılan f1 ödülünden reno clioyu aldı :|
Kırmızı renkli gözümüzün önünde arabayla geldi :|
-
bizim bi komşu mercedes kazanmıştı sattı a.q :D satması yasakmış sanırım ama bişey olmadı herife :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım, ntv nin sitesinde yapılan f1 ödülünden reno clioyu aldı :|
Kırmızı renkli gözümüzün önünde arabayla geldi :|
-----------------------------Rene Kıskanma Çalış seninde olur :) Vallaha insan ister istemez kıskanıyo dimi Benimde bir tanıdığımı batery mi ne enerji içeceği varya ondan motosiklet çıktı :)