Size Bir Hiç Bir Şey Çıktımı??
-
valal kendimi bildim bileli. ne çevremdene de birşlilerine bişi çoktı. bı-ol mmiktarda cola bardak çaatl bıçağı. çipsler .. ve dondurmalar aldım amma
moto fealn nıç :D
-
ayıklanmış baş çıktı (:: (;
-
Cebit te bana 2Mb lık dokunmatik siyah beyaz ekranlı PDA çıkmıştı.Anons yapılmıştı sms yollayın felan diye. Yolladım çıktı.3-4 yıl oluyo. PC'ye bile bağlanıyodu :P
ha bide küçükken Tank ambalajını postalıodun biyere şemsiye felan yolluolardı karışık.15-20 tane tank paketi biriktirip yollamıştık şemsiye çıkmıştı kocaman.
-
gokten kasnak yagsa bir tanesi basima gecmez, ne hediyesi ne cekilisi yaw.
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------gokten kasnak yagsa bir tanesi basima gecmez, ne hediyesi ne cekilisi yaw.
-----------------------------Al benden de o kadar abü.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Ya bu coca colanın bilmem neyin verdiği ödüller arabalar cep telefonları hiç bir tanıdığıma çıkan yok hiç size veya bir tanıdığınıza birşey çaktığı oldumu ufak tefek şeyler değil mesela gecen sene 2 rockincoke bileti çıktı bana uzak diye gidemedim cep telefonu araba motosiket felan?
-----------------------------
Benim kuzene 3 sene önce 6600 çıkmıştı beklioz hala gelmedi :D -
algidadan bi koli magnum aldım lamborcini kazanacam başka yolu yok...
-
bedava kola, tabak, bardak, yarrak :D ahahaa. başka da bişe yok. hea bikere de bişe çıkmıştı ama alamamıştım :|
-
bana da hiç bişey çıknadı sadece tabak ve çanak :) bide yarak :) çıktı
-
Milliyet Gazetesi bir ara Çekilişle araba dağıtıyordu,Renault Spring,sene sanırım 94-95 olmalı,Amcama çıktı,bir gazete parası ve de vergileri verdi..