folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şizofren Tanıdığı Olan Var Mı?

Şizofren Tanıdığı Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    bak şimdi ir2 hoca yazını okudumda,kendime sunu sordum acaba benim hatırladıklarımdan tek gerçek olan o ispat ettiğim miydi...
    Yaa a.q offf ya nerden okudum ben bu topiği...Ben heroes'u seyretmeye gidiyom a.q

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    :-/ zor bi durum anlatılmaz yaşanır

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Baktim biraz mirildandimda yuzumu kapkara gordum elbisem fln normaldide tekrardan gozumu kirpistirinca gecti goz yanilgisi mi ne oluyo ya o heralde:S yalniz cok garipti senin dedin sey oolmadi ama goz yanilgisi cok garip olouomus korkutucu bi ben gordum hostu:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    İnsanlara şizofren yada daha farklı damgalar vurmak işin en kolay yolu. Bilim telepatiyi kabul etmez ama kuantum evrenin bir ucundaki foton ile diğer ucundaki foton telepati kurarak aynı şekilde hareket edebilir der. Küçüklüğümden beri istem dışı olarak telepati,astral seyahat vs. yapabiliyordum. Sonra lise zamanlarında diğer arkadaşların yaptıkları şeylerin bana ne kadar saçma geldiğini anlamaya başladım. sonra kendi üzerime yoğunlaştım.ilk işim düşünce kontrolümü sağlamaya çalışmak oldu. Bundan sonra birçok deneyimi kendi isteğimle yaşamaya başladım. sonra fark ettimki bu fizik dışı olayların olmasını sağlayan şey iradenin yüksek olması. Üstelik geliştirdiğin her yetenek büyük bir sorumluluğuda beraberinde getiriyor. Sorumlulukları kaldıramayacaksan üzerinde çalışmayı bırakacaksın. Bunlar gerçekten çocuk oyuncağı değil. Bir yıl önce irademi kıracak bir olay yaşadım ve o günden itibaren telepati bitti gibi bişey, tekrar telekinezi çalışması yapmaya başladığımdada pek sarmıyo oldukça itici geliyor. Fakat kendimi irade olarak tekrar güçlü hissettiğim günlerde içimde tekrar başlamam gerektiğini söyleyen bir his uyanıyor..
    Bu yüzden anlatılanlar bana oldukça normal geliyor.
    Şizofren durumu parapsikolojik fenomenleri gerçekleştiren insanların dışında olan bir şey. Tabii insan nereden sonra şizofren olabiliyor, kendini kaybetmeye başladığında artık düşünce kontrolünü tamamen kaybettiğindemi şizofren oluyor orasını bilemem. Ama bir sınır olduğu kesin. Sınırı geçmemek içinde düşünce kontrolü çok önemli...

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    HolySeclorum kavramsal konuşmanın manası yok,bu işin jargonun az çok biliyorum ben de.
    nikoteen arkadaşımın da Allah yardımcısı olsun.Yazdıklarıyla bir fikir sağladı.Esasen istediğim de buydu.Şizofreni psikolojik ve bilişsel bir hastalık.Asla onlara uyum göstermek için yalan söylememek gerekiyor.Genç veya yaşlı insanlarda görülebiliyor.Benim bahsettiğim yaşlı bir insan ve unutkanlık problemi de var.Bu sabah günaydın dedim kendisine anneme beni sordu.Dün beni tanımasına rağmen.Ayrıca gece annemle aynı odada kaldı ve bundan da endişelenmedim.Keser,biçer bunlar hikaye.Annemin dediklerine göre Gece gördüğü kişilerden dolayı tedirgin olup sürekli uykudan kalkıyor ve oturmaya başlıyormuş.2 kez tuvalete kaldırmış annem.Annem sormazsa tuvalete gidemiyor.
    Bu sabah başka bir gözlemim daha oldu.Televizyonda zap yaparken rahatsız oluyor.Televizyondakilerin canlı olduğunu düşünüyor.Şizofreninin de çeşitleri var.Hiç kimse için genelleme yapılmaz tabi ki.Bu yüzden sadece gözlemlerimi paylaşıyorum.Sizlerden de sadece gözlemleyebildiklerinizi veya nikoteen arkadaşımız gibi hissettiklerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Birincil dereceden semptomlar

Kendi düşüncelerinin yüksek sesle söylendiğini işitme.
    Kendisine emir veren yönlendiren seslerin işitilmesi.
    Kendisiyle kavga eden tartışan seslerin işitilmesi.
    Somatik pasivite.
    Düşünce çalınması.
    Düşünce yayınlanması.
    Düşünce sokulması.
    Hezeyansal algılar.
    Duygu, düşünce ve davranışta kontrol edilme ve etkilenme hezeyanları.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Şizofrenlerle sohbet edin.Sadece konuşun.Damara göre şerbet verin.BAzıları sadece kendini sorgularlar ben o muyum o mu ben kim kim.Tyler durden mıydı fight clubtaki acaba bendede var mıdır öyle bi tane.Falan gibi.

Benim amcamın psikolojik sorunları vardı sadece konuşun onlarla sohbet edin içini döksün size yardım edin ama sakın ama sakın onlara sen yanlış düşünüyosun falan gibi bişey söylemeyin.Öyle değince kötü oluyolar.Zaten kafasında binlerce konu vardır.Karışıktır kafaları.Araya girip iyice karıştırmayın.HAklısın falan deyin.Mesela bişey oluyo bana derse arada banada oluyo öyle falan dersiniz.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Kendisine emir veren yönlendiren seslerin işitilmesi...

Bu bendede oluyo örnegin bişey yapacam elimi atıyorum içimden bişey yapma yapma yapma diyo sürekli.Merdivenleri tek tek çıkarken bana çift çift çık diyo ve ben o şekilde çıkıyorum.Sbah kalkıp yüzümü yıkıyorum duruyorum tekrar yıkıyorum.

Yazın balkonda yatarken elim balkonun teline deyince kalkıp yıkardım bu sefer yıkamicam derdim ama içimden bişey sürekli yıka basına kötü şeyler gelir yıka yıka elimi yıkamadan yatamıyodum.Ben kendimi değil içimdekiler beni kontrol ediyodu.
    Daha anlatamadıgım birok şey oluyodu yere 1 tane cekirdek kabugu atardım evden geri gelip onu kaldırır çöpe atardım.Çok kötü zamanlardı o zaman ama simdi eski kadar yok ama gene içimde bazı şeyler var :(

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    içinden gelen ses sensin tornovida,orda bir sorun yok

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Şizofren ve internete takılan kişinin e-mail adresine sahte maille mail atılır sen kimsin diye.MAil adresi olarak o şahısın mail adresi kullanılır.Böylelikle şizo iyice kafayı yer.Ben bu maili ne zaman attım falan der.İş ilerletilir "O kızı öldürmemeliydin" gibi şeyler yazılarak şizofrenin vicdan muhasebesine girmesi sağlanır.Böylece iyice delirir.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 4933 Toplam Mesaj: 32