Şizofrenik Nağmeler-10 (The End)
-
Niko adamımım benim yaa :) Sende güzel döktürmüşsün. Sen benim, bende senin yerinde olsam keşke.
-
Evet ben senin yerinde olsaydım kendimi bulurdum abü ona itirazım yok ama inan sen burda olsaydın gördüğün en büyük boşluğu görürdün..oturup dertleşememek biriyle neler hissettiğini anlayamayacağın için nasıl bir duygudur sadece hayal et yeter..Sevilmek yetmiyor abü,sevmek daha büyük ihtiyaç ! Hocanın kırmızı kurdele takmış,komşuların amanda aman ne kadar akıllı,ne kadar zeki tüüü tüüü tüühh maşallah maşallah dediği üçgenin iç açılarını bilen ama ic acılarını kimsenin bilmediği için bedeni gerçek dünyaya ayak uydurmuş yolundan çıkamayan ama ruhunu düşler aleminde bırakmış bulamayan yürüyen bir robotum şimdi sadece..Herşey bir süreçtir hayatta hayatın kendisi de dahil olmak üzere biliyorum bu da geçecek tek dileğim burda da bişeyler bırakmamak sonra yana yakıla aramamak gittiğim yerlerden..mola yerleri bunlar sadece abi,buraları da terk ettirecek elbet kader ama burda inan ne dinleyebiliyor ne de dinlenebiliyor insan.Burda ses yok ne kadar kulak kesilsende bişey duyulmuyor burda bana ait hiçbir şey yok sarılıp ruhum uyuyamıyor..
-
hepimizin hayatında küçügüyle büyügüyle sorunlar oluyor, bazen en zorunu aşıyoruzda en basitinde tıkanıp kalıyoruz. kendimizi ne tür acılara bilediysek ötekilerin üstesinden gelmek zorlaşıyor. umarım yaşadıgın acıları atlatırsın...
yazın çok güzel bu arada umarım son olmaz, birdahaki şizofrenik nagmelerini içine döküp kendini zehirleme. yaz işte buraya hep birlikte dertlenelim. bu sigara hannibalgana gelsin :)
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yüreğine sağlık şu anda bulunduğun yeri hayal meyal değil çok ama çok iyi hatırlıyorum.Hani denilmiş ya bunları yazdıran kader utansın..Şu anda o kanalı senin kadar derinden hissetmeyi o kadar çok istiyorum ki..hayatımda herşey yolunda,top model olabilecek kadar güzel bi kız arkadaşım var sabah 8 akşam 5 bi işim ama sor mutlu muyum ? Değilim.. Acılarıma geri dönmek istiyorum sadece çünkü ben orda buldum kendini orda vardım..şimdiyse sadece hayata karışıp gitmiş,bir zamanlar mekanınızda bulduğu köşede kıvrılıp yatmış bir yabancı oldum.Yabancı oldum ruhdaşlarıma,kendime,herşeye..
Kimbilir belki de mutluluk budur tatmadım ki bileyim ama yok yaa hiçte mutluluk gibi durmuyor :)) Diyeceğim o ki;oraların tadını çıkarmaya bakın buralar inanın çok çok daha boktan :D Biz hiç değişmedik değişemezidk çünkü herşey değişirse birilerinin kat ettiği yolu gören bir sabit olmazdı dünyada..Herkesle beraber değişseydik kimse kimsenin ne yaptığının farkında olmazdı.Biz görebildiklerimizi anlatma savaşındaydık hep o yüzden sabit kalmaya çalıştık böylece herşeyi gözlemleyebilirdik..ah o umarsızlara bir gösterebilseydik zaten gördüklerimizi kapımızda köle olmazlar mıydı sanki ?
Birşey hissedemiyorum uzun zamandır ne acı ne mutluluk hiç bişey resmen bi mala dönmüş durumdayım ve bu duygusuzluk inan bitiriyor insanı.Küllerinden doğmak vardır ya hani işte en dibe inemezsen o olmuyor kaybettiğin seni bir daha bulamıyorsun öyle birini sevdim ki acı bile veremedi bana haliyle,hayaliyle oturup gecelerce en dibe vuramadım,küllerimden doğamadım benliğimi kaybettim;Hükümsüzdür :)
Bu satırları okurken içimden bişeylerin kalkmasını çok isterdim ama dedim ya o kanalı net çekmiyor artık alıcılarım ve bunun ne kadar sikik bişey olduğunu yaşamadan bilemiyormuş insan :/ Şimdi bir hayat yorgununa nasihat vermeyi kaçınız ne kadar mantıklı bulur bilmiyorum ama benim tavsiyem hocam sadece dinle ve dinlen..Kendini dinle,içindeki farklı desibellerden çıkan nağmeleri,çığlıkları,isyanları dinle.. dinlen,bi sigara yak ayna kullanmaksızın kendi gözlerinin içine bak o dinginliği yakaladığın anda bırakma ve dinlen,çok özleyebileceğin zamanların olabilir bunlar yada siktir et sen en iyisi bu zamanlarını hiç kazıma beynine ki bir gün benim gibi yaşamadığın için o zamanalrını en derininden mutlulukla mutsuzluk arasındaki adsız ve çıkmaz bir sokakta bulma kendini..Sadece umut uçurtmaları uçurmak geliyor aklıma yapabilecek tek şey olarak o da düşlerime tezat akşamların sert rüzgarları boşa gitmesin diye..
Biriniz beni depresyona soksun sözde öznesi olmuşum hayatın gizli benliğimi bulamıyorum !
-----------------------------Kimine kavun kimine kelek yediren felek bize acuru (olgunlaşmamış hıyar) bile çok görüyor malesef. Kimisi ızdırabın altın vuruşu ile yok ederken benliğini, kimisi hayatta tadacak tat kalmamasını dert edinir. Gülünç değil mi?...
Zor olan basit olana dayanmak aslında. Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim. Zor olana dayanmak kolaydır çünkü herkes yanınızdadır. Öyle yada böyle destek verirler. Mahşeri kalabalıkların ortasında yapayalnızlığınızı unutursunuz kısa süreliğine... İnsanların en büyük handikapı alışmak ve alıştırmaktır. Eğer alışırsan çile çekmeye, yatıya kalır ruhunun misafirhanesinde ve gitmez bi ömür boyu... Ama sıradan basit bi acı dağın başından yuvarlanan kar topu gibi büyüyü verir benliğinde... İçinde oluşan çığın altında kalırsın. Kimseciklerde olmaz bu sefer. Timsahlar ve insanların tek ortak noktası birbirlerini yedikden sonra ağlamalarıdır. O yüzden yanında ağlayanlarda bulamazsın.İkiz acıyı tek başına ve sessizce yaşamaya çalışırsın...
Hepimiz 2 dakikalık bir zevkin ve bi anlık dalgınlığın mahsülüyüz. Hadi herkes biribirine hayatın piç ettikleri olduğumuzu haykırsın!...
Umut son zamanlarda moda olmuş erkek adıdır.Başka bir anlamı varda ben mi bilmiyorum?
Hayatım anlamsızlaştıkça; Bildiğim bütün anlamlara bir tutam hayat katmayı deniyorum.Belki birgün... Belki birgün gardımı düşürmeden hayatla kavgama devam ederim...
Tanrım, olmayacak duaya amîn dedim, özür diliyorum.Hayatta herşeyin bir diyeti vardır. Bu yüzden 6 yıl sonra gözlerimden akan o ilk gözyaşını cehennemini söndürmesi için saklıyorum...
-
Özel iletiyle irtibat kuran arkadaşların merakından dolayı cevap vermek istiyorum.Ancak ayrı bir konu açmayı uygun görmediğim için bu konunun altına ceyap yazmayı uugun gördüm.Aşağı yukarı 1 senedir sürdürdüğüm Şizofrenik Nağmeler serisinin son yazısı bu malesef...
Ancak yazmaya devam etmek istiyorum.Üslubu ve anlatımsal bazı farklılıklar ile yeni bir seriye başlamayı düşünüyorum.İçimden geçenleri hergün cümle cümle neşrediyorum.Umarım yine beğeninizi kazanabilcek birşeyler ortaya çıkar.Kaleme almaya başladığım bu yeni seriye TBT olarak birlilkde isim verelim derim... Sizler isim önerilerinizi pm yoluyla yada bu mesajın altına yazarsanız ortak bir isim belirleriz sanırım....
Saygılar
-
Arkadaşlar pm yoluyla teklif verenlere teşekkürler... Dün akşam yeni seri için birkaç isim buldum, umarım beğenirsiniz...
Savruk Hayatın, Devrik cümleleleri...
A-sosyalist hecelerim... (Asosyal kişilik Bozukluğuna gönderme yapmaya çalıştım)
Kadavranın Ağıdı...
Saygılar
-
Hocam yazılarını beğenerek okuyorum süpersin!! kadavranın ağıdı !!! tuttum bunu :)
-
brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam yazılarını beğenerek okuyorum süpersin!! kadavranın ağıdı !!! tuttum bunu :)
-----------------------------Yeni serinin adını Kadavranın Ağıdı olarak belirledim zaten. Tekrar klavye başına geçmek için içimde ölen çocuğun otopsisinin bitmesini bekliyorum..
-
şair olmak sevdası varsa ıcınde
elbet bir yara vardır taa derınlerde
//bunuda ben yazdım , serının onsozune koyarsın.:D
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------şair olmak sevdası varsa ıcınde
elbet bir yara vardır taa derınlerde
//bunuda ben yazdım , serının onsozune koyarsın.:D
-----------------------------Eyvallah;) önsöz olarak kullanıcam kardeşim söz