S.O.A.D"In Yaptığı Büük Şerefsizlik!
-
katılıyorum
hepsi o. çocuğu... -
aq böle ipnece şarkı sözleri olurmu özgürüz mözgürüz aras nehrine dön falan ne lan bu aq onların
-
vayhayvanvay hajı metalden nefret etme bi soad için deymez.. adamlar şerefsiz herkes biliyo zaten.. ben adamları müziği için dinliyom size ne dien öküzlerde var ama hoş görücen soaddan başka grup yok sanıo o öküzler .. ve bilion zaten biz milletce dötümüze gireni hoş karşılıyoz .. soada çözüm bulamayız ne yazıkki.. küfredip sövmekten başka çare yok..
-
Abi system of a down un 100000 kere taa a.q
Daa bu metali suçlu yapmazki
Kendilerininde dediği gibi "Fuck the system" (şarkıları bu)
bu piçleri asmak lazım
Mtvde özür dilemiş duydum o.ç
Laan dilesen ne it -
bizim gençlik sırf habva olsun diye ay ben system of a down dinnioraaaaaaaam havalarında olduu sürece çok küfr yiycez biz
-
amk bu soad ın ama türk milletinde de salaklık war biras adam köekler we türkler giremez die yazdırıo sen gidip onları dinliyosun ney miş müzik evrensenl yerim evrenselliği. adamlar ünlü olmuş propagandalarını yapıyolar biz de anca küfredebiliyoruz.
-
antioksidana harbiden katılıorum, nein ne olduunu bilmeden hawa uuruna bşelerin peşinden koşan özenti gençliği bi güsel tokatlamak gerek derim.
-
dinlemeyi bırakın hala kalkıp bunların türk düşmanı olmadığını, biz onları sevmioruz diye türkiyeye konser vermeye gelmeye çekindiklerinden yakınanlar yokmu.. soaddan once bunlara gömücen..
-
soad dinleyen 3 arkadaşım vardı, sonra tahribatta soad la ilgili bi link gördüm (www.systemofadown.com/fanart.html ) arkadaşlarıma şunu dedim:
System of a down dinlemeye devam edicek misin? linki verdim. banane ben yaptıkları müziğe bakarım dediler. müzikte türklere küfür ediliyo ana avrat sövülüyo dedim banane dedi hepsi. Türk'ün Türk'ten başka dostu yokmuş bunu anladım dedim ve okkalısından bi siktir çektim hepsine. Bir daha da tek kelime konuşmadım ve hala konuşmuyorum. -
onların var ya hamına koyardım benim arkadaşım olsalar kafalarında tuğla kırardım hipnelerin sinirlendim aq
Toplam Hit: 5031 Toplam Mesaj: 37