S.O.A.D"In Yaptığı Büük Şerefsizlik!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    souvereign
    souvereign's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    rap topluma ve kurallara yapılan bir başkaldırıdır, isyandır; metalcilerin felsefesi ise satanistlikten öteye gitmemektedir. Birde metal müziklerinde sırf gitar sesinden başka bişey de yok ki. Rap müzikte ritm de muhteşem sözler de... Ayrıca sadece siyahların müziği diye de anılmamalıdır çünkü Eminem Ceza Fuat gibi rapçiler de var... Metaldense Rap dinlemeyi tercih ederim.

    ..Liderlik güç kullanmak değildir, başkalarını güçlü kılmaktır..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mezopotamya
    mezopotamya's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    Daha ne kadar uyuyacağız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    La söverler söverler alla alla. Ne yapabileceksiniz aq. Burda en fazla boş boş çene çalarsınız işte.. Bu konu hiç bi sonuca da bağlanmaz.

    Adamlar nasıl tarih öğreniyor haberiniz var mı? Kimbilir neler öğreniyorlar! İngiliz çocuklarının öğrendiği tarihin nasıl olduğunu biliyor musunuz? İngilizler çocuklarına tarihte hiç yenilmediklerini anlatır. Bir ingilizle tartışmaya girdiğinizde neden Çanakkale'ye zafer dediğimizi anlatamazsınız. Çünkü onlar yenmişlerdir. Tarihçileri bile öyle bilir. Emin olun yakında övündüğümüz Çanakkale zaferimizi de elimizden alacaklar. Burada takılıyorsanız demek ki bilgisayarla uğraşıyorsunuz. O zaman sizin de ses getireceğiniz yer internettir. Siyasetçi siaysette sesini duyurur. Ha gidipte siteyi kırmakta olmaz. Ellerine koza verirsiniz. Ermeni dediğiniz insanları açlıktan ölüyorken Türkiye bedava yardım yapıp açlıktan kurtarmıştır. Bunun yanında süleyman demirel karabağ savaşında insani amaçlı bir tane helikopter gönderilmesine izin vermemiştir azerbaycana! Artık hoşgörü şu bu anlamıyor bu dünya. Anlasaydı zaten osmanlıyı anlardı.. Yapacak tek şey küfür etmek değil. Alanınızda 1 numara olup dünyada ses getirmek. Çıksın hadise de desin ermeniler ve itler giremez die. Tarkan dese ibnenin biri böle demiş bize der sonuna da ":D" ekler satırını sonlandırır. Bu işler böyledir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    ahhh ahh nerde mehmet ali ağca lar,apdullah çatlılarrrr

    dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockipsiz
    rockipsiz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2002
    Erkek
    Videoyu dikkatlice izleyen arkadaşlar sanırım farketmişlerdir. Video sadece bir slide-show'dan ibaret. Yani peş peşe koyulmuş resimlerin üzerine müzik eklenmiş ve piyasaya sürülmüş. Ayrıca sonunda da klibin "MuVee" (http://www.muvee.com/) yazılımıyla yapıldığına dair de bir yazı var. Klip dediğiniz şey herhangi birinin herhangi bazı resimleri üst üste koyup kendine göre bir video hazırlamasından başka birşey değildir. System Of A Down'un şarkılarına çektiği videolar arasında "Holy Mountains" (http://www.soadfans.com/videography.php) bulunmamasına rağmen bazı insanlar bu şarkının sözlerinden gaz alıp, herhangi bir amaçla piyasaya sürmüş ve bizim "anında gaza gelen" duygularımızın geri kalanını yapmasını sağlamıştır. Ayrıca "youtube" sitesine girince klibin öylesine bir kişi tarafından sözde soykırıma dikkat çekmek amacıyla yapıldığı açıklamada yer alıyor. Sonuç olarak bu klip System Of A Down grubuna ait değildir. Grubu savunmuyorum ama bir rock portalı sahibi olarak böle kulaktan kulağa yayılan sözlerle rock felsefesine yapılan yanlışı kınıyorum.

    YouTube'daki videonun açıklama sayfası:
    http://img465.imageshack.us/img465/2217/soadlies1jw1on.jpg

    Bard

    Always with me, always with you...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2003
    Erkek

    Removed...


    hikaye
Toplam Hit: 4553 Toplam Mesaj: 37