Şok Şok !! Dünyanın Heryerine Beleşe Ömür Boyu Msj Atan Hat
-
İşte beklenen GLO hat şimdi türkiye'de. aslinda türkiye'de derken yanliş anlamayin türkiye'de satişi yapilmiyor.hattin özelliğini merak ediyorsaniz gerçekten de merak edildiği kadar var.bu hat sinirsiz ve bedava mesaj gönderme özelliğine sahip.ömür boyu ölünceye kadar hatta sizden sonra ki nesiller bile, torunlariniz dahi bu hatti kullanabilecek ve sevdiklerinize bedava sinirsiz şekilde sms gönderebilecekler. dünyanin her yerinde çekiyor yeterki uydu olsun turkcell in vodafone nun avea nin çekmediği yerlerde dahi çekiyor.şimdi siz düşünüyorsunuz ki avea alirim 40 konture 500 mesaj veya 5000 mesaj atarim diye hesapliyorsunuz ama bu mesajlari sadece türkiye gsm operatörlerine atabiliyorsunuz değil mi hemde 40 kontur veriyorsunuz veya 5 ytl ye yakin para veriyorsunuz hemde her ay .... ama yurtdişina dünyanin herhangibi bir yerinde ki sevdiğinize sms atacak olsaniz en az 4 kontürünüz gidecek değil mi... hemde bir çok ülkeye bizim gsm operatörlernden sms atamayacaksiniz... ama bu hat sayesinde dünyanin her yerine tüm gsm operatörlerine ömür boyu yillarca sinirsiz ve bedavaya sms çekebileceksiniz.bu hattin bize mal oluş fiyati 70-75 ytl civarindadir açikca söyleyeyim. bence çok iyi düşünün ve bu firsati kaçirmayin . bu hatlar kesinlikle türkiyede satilmamaktadir dikkatinize!!!! ömür boyu sms derdinden kurtulun bayramda yaklaşirken acele edin derim bayramda sevdiklerinizi sevindirin.bu hat sayili iş adamlarinda ve sayili kişilerde var ve bu kişilere katilanlardan biri sizde olabilirsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Msn adresinden ulaşmak isteyenler adresim blue_ocean232@hotmail.com yada Pm yoluyla bana ulaşabilirsiniz
Bu hatta kontur yüklemek yok fatura ödemek yok bir defaya mahsus hat ücreti veriyorsunuz yani 75 ytl ve ömür boyu sms derdinden kurtuluyorsunuz birden çok alimlar için fiyatta ufak bi indirim söz konusu olabilir..underzero notu: burda yayinlanan is guc konularinda tahribat.com referans gosterilemez tahribat.com sorumlu tutulamaz, bir sahtekarlik olursa veya murid kandirmaya yonelik bir mesaj gordugum zaman banlarim. su an boyle bir tesebbus goremiyorum.
-
peki bunun bedava konuşturan cinsindende varmı elinde
-
yeni bi olay diil neyse bide GLO servisi saglayan numaraya msj atildiginda kac kontor gidiyor yada kac lira olarak ucretlendiliyor? bilgilenmis olur arkadaslar
-
ewt konusturanında olsa cok gusel olur msj onemli deil altı üstü 4 knt gider hadi 8 olsun..burdan avusturyayı aramanın aveada dk sı 30 knt .nasıl:)
-
Bunun için herhangi bir güvence verebilencen mi?
ya biterse
-
bu hat sadece msj çekmeyemi yarıyor ayrıca turkiyede satışı yapılmıyorsa sen nasıl temin ettin başkasının hattını klonlayıp satmıyorsunuzdur umarım
-
Arkadaşlar kesinlikle bitecek diye bi kaide yok. orjinal sitesi bu http://www.gloworld.com/ sadece kötü yanı arama ve aranmama olması bu hattın amacı sadece msj çekmek yurt dışında sevgilisi olanlar için ideal. Arkadaşlar isterseniz ayrıntılı bi şekilde msn de görüşebiliriz msn adresim: blue_ocean232@hotmail.com
-
sizin mesaj gönderdiğiniz kişi size dönüş yapmak istediğinde yurtdışına mesaj atmış gibi ücretlendirilecekmiş
hatlar nijerya hattıymış -
deminki arkadaş için özür diliyorum o beni ne kadar tanıyoda bana hass...r diyor anlamış değilim neyse
Kardeşlerim ben size beni msn e ekle deyişimin sebebi hem toplu şekilde bir konuşma yaparız hem aklınızda kalan sorularınızı yanıtlarız. Evet foruma ilk mesajım olabilir ama bayadır ben üye olmuştum. Her konuda güvence veriyoruz arkadaşlar. Bu arada bu hatlar nijeryalı arkadaş tarafından temin edilmektedir
BU KÜFÜRLER NEDEN ARKADAŞLAR YAKIŞTIRAMIYORUM SİZEE İSTEYEN İLGİLENİR İSTEMEYEN DEFOLUP GİDER BU KADAR BASİT DEMİ
MSN ADRESİM BU: blue_ocean232@hotmail.com
Tel numaram: 0533 876 15 85
-
Bana pek inandırıcı gelmedi, alan arkadaşlar kullanılabilirliğine dair bilgi verirse bir tanede ben alırım vesbuci.
-
SARI COCUK BEN 75 VERIYORUM OMUR BOYU BEDAVA OK.NOTERDEN SOZLESME IMZALAYALIM ISTERSEN.NASIL BI GARANTI ISTIYORSAN VERIRIM