Sokakta Araba Park Sorunu
-
Merhaba Arkadaşlar,
Evimizin önünde sokakta park edecek yer kalmıyor 2 bina yandaki apartmanın önüne sokağa park ediyorum. Binadan biriside devamlı kim park ederse etsin silecekleri kaldırıyor kim kaldırıyor tespit edemedim, az önce indim arabanın içine kamera koydum pili bitene kadar kayıt eder powerbank takıcam birde uzun kaydetsin diye.
Bu kişiyi tespit ettğimde ne yapabilirim ? Aracımın ön camı küçük taş gelmesi sonrası çatladı, Bir daha kimsenin sileceklerini kaldırmasın diye kişiyi tespit ettğimde malıma zarar veriyor diye polise şikayet edebilir miyim silecek kaldırıyor ilerde kim bilir ne yapabilir diye tutanak tutturabilirim miyim camımı çatlatmış filan gibisinden?
Bu tür salak insanlarla uğraşmak istemiyorum ama kendileri kaşınıyor.Başına gelen yada önerisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
-
Silecek kaldırmalarının sebebi hatalı park hocam. Onu şikayet etsende çok bişey çıkmaz.
-
tolgasen bunu yazdı
Silecek kaldırmalarının sebebi hatalı park hocam. Onu şikayet etsende çok bişey çıkmaz.
Biliyorum hocamda hatalı park etsem haklı diycem bina önü L harfi gibi düşün ben L harfibib alt kısmına park ediyorum I kısmında giriş var hiç kimseyide engellemiyorum. Kısaca buraya kim park ederse etsin kaldırıyorlar etmeyin dercesine.
-
Beterin beteri vardır. Bizim apartmandaki adamın yerine kim park ederse adam istisnasız silecekleri kırıyor.
-
Allah baska keder vermesin dostum amin
-
-
Cama not bırak cesareti varsa kendi arar seni.
-
Hocam aynısını trafik polisleride yapıyor gözümle gördüm
-
-
Bizim apartmanın önüne park edenlerin sileceklerini kaldırıyordum simdi camlarina yumurta kırıp kurumaya birakiyorum. Yakin tarihte cami kıracağım. Yasal olarak hiç bir yaptirimda bulunamazsın çünkü orası otopark değil.
-
SeRDaR bunu yazdı
Hocam aynısını trafik polisleride yapıyor gözümle gördüm
Sokaklar otopark değildir hocam. Ev alirken otoparkli ev almiyorsan araba da almayacaksın. Bilirsin benim boyle radikal yaklaşımlarım var ama işe şu yönden bakmak lazım kimse senin araban yüzünden kaldırımdan vaz geçmek zorunda değil veya yolunun üzerinde senin arabani çekmek zorunda değil.