folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sokakta Araba Park Sorunu



Sokakta Araba Park Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2006
    Erkek

    Arkadaş her zaman diyorum. Her konuda Almanya'yı örnek alıcaksın. Şehir planlaması konusunda nüfusuna oranla bence Avrupa'nın 1 numarası. Mesela asla apartman ismi yoktur. Zaten başlı başına saćma sapan bişeydir apartman ismi kullanmak. Cadde ismi ve kapı numarası vardır. Bu kadar. Ara yollarda -caddeye göre değişir, tabelayı okumak lazım- sağ şeride sadece o cadde üzerinde oturanlar park edebilir belli saatler arasında. Bunun içinde araba camında yeşil bi kart taşır. Caddenin karşısına ise dileyen parkedebilir. Apartman tarzı yapılar parası karşılığı kullanabileceğin kapalı otoparkları olur. Bütün dupleks, tripleks evlerin zaten kapalı otoparkları vardır.

    Artık bu düzeni de Türkiye'ye getireceksin ve her yapılan konuta kapalı yeraltı otoparkı yapma zorunluluğu getireceksin.

     

    Florenzi tarafından 22/May/17 23:59 tarihinde düzenlenmiştir

    Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ekim/2005
    Erkek

    Silecek kaldıran- kıran arkadaşlar yapmayın. Agresif insanların olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz. (ya da sonradan agresifleşen herneyse) Park yüzünden cinayet görmüş adamım ben. Arkadaşın yaptığı şeyi "yumurta kırma olayı" nı arabanın sahibi görürse oda seni kırabilir :)  Riske deymez. Yazı bırak şikayet edeceğini belirt vs.. Mesela benim aracıma biri yumurta kırıp kurumasını sağlayacak. Daha sonra ki günler özellikle oraya parkedip o yumurta kırarken yakalayıp sikerim. Açık ve net...

     

    caglar99 tarafından 23/May/17 01:02 tarihinde düzenlenmiştir

    Caglar.Boss
Toplam Hit: 5181 Toplam Mesaj: 33
araba park araba sokak parksorunu