folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sokaktan Kedi Almak

Sokaktan Kedi Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

akbaba59 bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam madem bağlanmak istiyorsun köpek al.sen ona 1 bağlanırsın o sana 10 bağlanır bilmem anlatabildim mi.. yalnız tek sana sorumluluğu günde 2-3 kere çıkarıp tuvalete götüreceksin.golden,alman kurdu,rottweiler,labrador besleyen arkadaşlarım var sorun çıkardıklarını görmedim.. yalnız yavruyken alıp uğraşman gerekir biraz..büyüdükçe oynarsın onunla dur dediğin yerde durmasını da bilir yormaz seni pek ama kedi için aynı şeyleri diyemem..

köpeklede uğraşılmazki yıkayacaksında tuvalete çkarcaksında... ayrıca evin içinde olmasını şahsen ben istemem. kedi öyle değil ufak tefek bişi zaten (bizim kedi pek ufak tefek değil ama olsn).. ama son kısım için sana katılıorm, dur dediğin yerde durmasını çağırdığın zaman gelmesini kısaca eğitilebilen bi hayvan.. kedi hiç öle değil. zerre kadar umursamaz.. anca gelir sürtünür kucağına atlar bide mamasını falan unutursan yada tualetini yapacağı yerin kapısı falan kapalıysa sabaha kadar miyavlar mrrrlar kapını pençeler uyutmaz..

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

ben gecen yıl urfada bi kedi buldum. daha 3 haftalıktı. 

aldım otobusle memlekete kadar getidim :D

aldıgım zaman veterinere goturdum asıları ilacı falan yapıldı.

egitim olarak 2 aydan once tuvalete alısamaz;

şöyleki bazen pozisyon almadan kosarken işiyodu :D daha sonralar alısıyor. surekli konustuk biz onunla çişin geldimi falan diyodum tuvalate goturuyodum. oraya yapınca seviyoduk odullendiriyoduk. sonrasında iyice alıstı zaten. gece bazen tuvalet sırası bekliyodu :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

al

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

bizim ofiste var bidene maskot

harbi sokak kedisi

ayrım yapma hoca

ha sokaktan ha barınaktan ne farkeder

sonuçta barınaktakilerde sokaktan toplanıp gidiyo :/

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

evde kedi köpek , iyi bir halt değil hem dinde de yeri yok. hayvan olan eve melekler girmezmiş diyorlar doğrudur. hayvana da eziyet insana da ayrı eziyet iki mıncıklama tribi yaşıycam entellik yapacam fln diye sokak hayvanlarını eve sokmamanızı öneririm , hayvan ultra mutsuz olacak taşıdığı mikrop ve pislikle seni de hasta edecektir. çok hayvan seviyosan yemek artıklarını bişeyin içinde kedilere vermek daha makul zaten bir süre sonra sana alışırlar istediğin gibi mıncıklarsın. sandığınız gibi sokakta doğup büyümüş bi hayvan temizlemeyle aşılamayla insana zararsız hale gelmiyor üzerinde varlığından habersiz olduğunuz asalakları taşımaya devam ediyor, doğumundan belli bir süre içinde kist aşısı yapılmamış mahlukatın tüylerini soluduğunda direk ciğerlerinde kist büyümeye başlıyor. sen ona wc öğretene kadar sağa sola sıçması işemesi ve bu dışkıyı hava yoluyla soluyacak olmanı da hatırlatmak isterim.  sen evde yokken herbişeyi yıkıp dökecektir, bulduğu şeyi de yiyecektir. 

eski ev arkadaşlarımdan birinin iğrenç bi kedisi vardı, kendi kıçımızı toplayamıyoz birde bu mahluğun yarattığı tahribatı nasıl toplıycaz fln derken bu piç bigün elinde 1 kutu yavru kediyle çıkageldi , arızanın büyüğü koptu tabi kutuyla beraber camdan attım mahlukatı sonra tekme tokat girdik birbirimize ve çok şükür ki evden defolup gitmesiyle neticelendi. ondan sonraki ev arkadaşlarım için kedi köpek kırmızı çizgi oldu. 

kediyi köpeği alırsın beslersin diyelim ama sonra atman gerektiğinde sokakta yaşamayı bilmeyen o hayvan eziyet çekerek ölür , ne bileyim adres değiştirirsin benim gibi bir evarkdaşın olur askere gidersin uzun bir tatile / yola çıkman gerekir hayvanı bırakmak zorunda kalırsın sokağa ki bu zavallıların sonu genelde böyle oluyor. çok yakın zamanda buna benzer trajik bir olaya tanık oldum ki bunu yapanda sözüm ona hayvanları ultra seven severken öldüren çatlak hatunun teki, aylarca baktığı canından çok sevdiği(!) köpeğini - hayvancağızda ultra salak mal bişey - hastalığı iyileşmiyor diye ( ki normal kedi köpekte sürekli bi hastalık vardır)  gidip barınağa vermiş!  ordaki manyak sokak köpekleri bu yavrucağızı anında parçalayıp yemişlerdir tabi. 

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

evde kedi köpek , iyi bir halt değil hem dinde de yeri yok. hayvan olan eve melekler girmezmiş diyorlar doğrudur.

o zaman bi sürü kedi köpek alayım azrail de bi melek evime giremez sonsuza kadar yaşarım amk

batıl inançlarınızı ota boka sokuşturmasanız olmaz

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xzxz bunu yazdı:

evde kedi köpek , iyi bir halt değil hem dinde de yeri yok. hayvan olan eve melekler girmezmiş diyorlar doğrudur. 

edit : bu nasıl bi kafa yapısı lan ? bu cümleden sonra kendimi bir an orta cagda hissettim mk.

akıllı biri sanırdım seni, herkesin icinde bi sapkınlık var demek ki.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

sokaktan kedi alcaksan dişi alma kocaya kaçıyor a.k

yada aldığın gibi direk kısırlaştır kocaya kaçamasın :D

bende sokaktan almıştım simsiyah bi dişi kedi, kocaya kaçtı a.k.. Besle büyüt tuvalet eğitimi ver sonra kocaya kaçsın.. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    xzxz bunu yazdı:

senin aldıgın oksijenin ben ta.. bu nasıl bi kafa yapısı lan ? bu cümleden sonra kendimi bir an orta cagda hissettim mk.

evet tamamen doğrudur ben senın kadar katı değilim bunu bile bile kedi almıştım,çok zor tamamen hem kendine hem hayvana eziyet sıçar osurur işer bok kokusundan evde durulmaz hale geldi,sonra saldık Allahtan yaşadı piç olmuş şimdi :D.

andrei: insanların düşüncelerine saygılı olmalısın, kimse senin istediğin gibi düşünüp konuşmak zorunda değil herkes kendi istediğini konuşur, bence sen bu fikri benimsememişsinki orta çağ aklındasın.

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    degree bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:
    xzxz bunu yazdı:

senin aldıgın oksijenin ben ta.. bu nasıl bi kafa yapısı lan ? bu cümleden sonra kendimi bir an orta cagda hissettim mk.

evet tamamen doğrudur ben senın kadar katı değilim bunu bile bile kedi almıştım,çok zor tamamen hem kendine hem hayvana eziyet sıçar osurur işer bok kokusundan evde durulmaz hale geldi,sonra saldık Allahtan yaşadı piç olmuş şimdi :D.

andrei: insanların düşüncelerine saygılı olmalısın, kimse senin istediğin gibi düşünüp konuşmak zorunda değil herkes kendi istediğini konuşur, bence sen bu fikri benimsememişsinki orta çağ aklındasın.

klasik savunma sekline gecip "kimse senin istedigin gibi düsünmek zorunda degil" deme hemen, cünkü ben ona bi fikir sunup savunmasını yapmadım, sadece adamın düsündügü sey bana sacma geldi. evimizde hayvan beslemek günahsa biz cehennemlik olduk o zaman. bu eve kus girdi, köpek girdi, su kaplumbagası girdi, balık girdi. dinde yeri yok demek de nedir ?

evet kardesim ben o fikri benimsemiyorum ama aksini de iddia edip böyle düsüneceksin demiyorum kimseye, bosuna beni yargılamaya calısma.

evde hayvan beslemek orta cag aklıysa tamam aranızda en görmemisiniz benim.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 6159 Toplam Mesaj: 36