folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sokaktan Kedi Almak

Sokaktan Kedi Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------
    degree bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:
    xzxz bunu yazdı:

evde kedi köpek , iyi bir halt değil hem dinde de yeri yok. hayvan olan eve melekler girmezmiş diyorlar doğrudur. 

senin aldıgın oksijenin ben ta.. bu nasıl bi kafa yapısı lan ? bu cümleden sonra kendimi bir an orta cagda hissettim mk.

akıllı biri sanırdım seni, herkesin icinde bi sapkınlık var demek ki.

evet tamamen doğrudur ben senın kadar katı değilim bunu bile bile kedi almıştım,çok zor tamamen hem kendine hem hayvana eziyet sıçar osurur işer bok kokusundan evde durulmaz hale geldi,sonra saldık Allahtan yaşadı piç olmuş şimdi :D.

andrei: insanların düşüncelerine saygılı olmalısın, kimse senin istediğin gibi düşünüp konuşmak zorunda değil herkes kendi istediğini konuşur, bence sen bu fikri benimsememişsinki orta çağ aklındasın.

klasik savunma sekline gecip "kimse senin istedigin gibi düsünmek zorunda degil" deme hemen, cünkü ben ona bi fikir sunup savunmasını yapmadım, sadece adamın düsündügü sey bana sacma geldi. evimizde hayvan beslemek günahsa biz cehennemlik olduk o zaman. bu eve kus girdi, köpek girdi, su kaplumbagası girdi, balık girdi. dinde yeri yok demek de nedir ?

evet kardesim ben o fikri benimsemiyorum ama aksini de iddia edip böyle düsüneceksin demiyorum kimseye, bosuna beni yargılamaya calısma.

evde hayvan beslemek orta cag aklıysa tamam aranızda en görmemisiniz benim.

---------------------------

"senin aldıgın oksijenin ben ta.. " demiyeceksin o zaman ulan olda evde hayvan beslemekten cehennemlik ol herşeyi zotuna zot anlayın

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    degree bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:
    degree bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:
    xzxz bunu yazdı:

---------------------------

"senin aldıgın oksijenin ben ta.. " demiyeceksin o zaman ulan olda evde hayvan beslemekten cehennemlik ol herşeyi zotuna zot anlayın

sildim kardesim, rahat ol.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Bence kedi bakmak kadar güzel bir şey yok :) aşılarına dikkat edersen hiçbir zararı olmaz, tabii cinsine de bağlı, tekir kedileri mesela çok yaramaz olur, iran kedileri de uykucu olur, benim kedimin türü chinchilla, hiçbir zararı olmadı şu ana kadar. Bir de cinsiyet olarak sorarsan dişi olmasından yanayım, erkek kedilerle başa çıkmak zor, evi çok pis yapıyolarmış kendi bölgelerini belirliyim derken, hem ilerde yavru istersen bi kedi bulursun başkalarından, yavruların olur minik minik :) tuvalet eğitimi de kolay, kumunun üstüne koyup alıştırırsın, koklar önce bi kumu, sonra alışır, anlar. Kediye de sadece mama yedirmeni tavsiye ederim, şekerli şeyler yerse zararlı olur, evv yemekleri de çok zararlıymış kedi için. Benim tevsiyelerim bu kadar bilmem ne kadar yardımcı olabildim, bu da benim minişimin resimleri :))

http://img811.imageshack.us/f/p050311205401.jpg/

http://img651.imageshack.us/f/p301210071104.jpg/

http://img143.imageshack.us/f/p3012101847.jpg/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

exotic shorthair al alcaksan 900 lira filan .d çok şekerler.

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    evet, dubleks dairede kaliyorum (ogrenci evi) terasimiz da var. odamda ve terasta rahat eder gibi geliyor.

Tutu görende villada yaşıyosun sanıcak :D Bide dublex yazmış :D

Sen kedi medi bakma.. Hayvana eziyet..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 5888 Toplam Mesaj: 36