SON 3 GÜN : Seçim Yerinizi Öğrenin, Bulunduğunuz Adresi Gösterin. Oy Kullanamazsınız.
-
Bilgileri ile Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nde kaydınız bulunmaktadırNot: Adres Bilginizde değişiklik varsa ilgili Nüfus Müdürlüklerine müracaat ediniz.
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
simdi benim ikametgah istanbul'da. ben baska sehirdeyim. ikametgahimi bulundugum yere alabilmem icin ne yapmaliyim ? nereye basvurmaliyim ?
-----------------------------İkametgahını oturduğun şuanki okulun olduğu şehire yada yurta alacaksın hocam uzun bir iş değil. ha paso doldurmuşuz ha ikametgah almışız kısa işlem.
okul okumuyorum. istanbula tasinmistik, simdi tekrar memleketime geldim. ikametgah istanbulda kaldi. bi an önce halletsem iyi olacak. @gokcan ailemle evimde kalıyorum hocam :) -
sanane bunu yazdı:
Bilgileri ile Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nde kaydınız bulunmaktadırNot: Adres Bilginizde değişiklik varsa ilgili Nüfus Müdürlüklerine müracaat ediniz.
Bendede oldu la bu ne alakadır? -
bigwave bunu yazdı:
geçen son seçimde oy vermiştik şimdi ise bizim evdeki herkesin kaydı silinmiş :S
Bilgileri ile Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nde kaydınız bulunmaktadır
Not: Adres Bilginizde değişiklik varsa ilgili Nüfus Müdürlüklerine müracaat ediniz.
-----------------------------bulunmaktadır yazıyor işte sıkıntı yok, silindiğini nereden çıkardın.. ?
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
bigwave bunu yazdı:
geçen son seçimde oy vermiştik şimdi ise bizim evdeki herkesin kaydı silinmiş :S
Not: Adres Bilginizde değişiklik varsa ilgili Nüfus Müdürlüklerine müracaat ediniz.
-----------------------------bulunmaktadır yazıyor işte sıkıntı yok, silindiğini nereden çıkardın.. ?
-----------------------------bende bulunmamaktadır diye okudum önce
-
Kardeşim Ne istanbul'u ya tekirdağdayım ben ne iş lan bu :| Kaza geçirdiğimden ayağada kalkamıyorum ne ayak la :| muhtara nasıl gidem ben ?
ADI
SOYADI
ADRESSULTANGAZİ/ İSTANBUL
-
kafkafkaf bunu yazdı:
bu olayda süper oldu artık tc kimlik no ile adres öğrencez.
-----------------------------Evlenip evlenmediğini de öğrencez... Sadece ilçe merkezini gösteriyor...
-
nolanded bunu yazdı:
bu yazıyı biri kılıçdaroğluna özel olarak yollamalı :)
-----------------------------haha :)
-
hocam böyle bi uyarı çıktı 3 gün içinde nüfus müdürlüğüne başvurmam imkan dahilinde değil, bu durumda yapabileceğim bişey varmı aceba?
edüt : bunun neresi garip bence herşey normal :)) bulunmaktadır kısmını bulunmamaktadır olarak okursan olacağı budur :))
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------bu yazıyı biri kılıçdaroğluna özel olarak yollamalı :)
:D