SON 3 GÜN : Seçim Yerinizi Öğrenin, Bulunduğunuz Adresi Gösterin. Oy Kullanamazsınız.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
nolanded bunu yazdı:
bu yazıyı biri kılıçdaroğluna özel olarak yollamalı :)
:D
-----------------------------bunu da tayyip padişahınıza götürün.Yan masadan gönderdiler diyin.
http://rapidshare.com/#!download|119l35|228179172|YasarNuriOzturk-AllahIleAldatmak.rar|1410
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
bigwave bunu yazdı:
geçen son seçimde oy vermiştik şimdi ise bizim evdeki herkesin kaydı silinmiş :S
Bilgileri ile Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nde kaydınız bulunmaktadır
Not: Adres Bilginizde değişiklik varsa ilgili Nüfus Müdürlüklerine müracaat ediniz.
-----------------------------bulunmaktadır yazıyor işte sıkıntı yok, silindiğini nereden çıkardın.. ?
-----------------------------bende bulunmamaktadır diye okudum önce
-----------------------------söylemeseniz farkedemeyecektim valla ..
-
Kontrol ettiğimiz iyi oldu sağol hacı
-
cuneyd bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
simdi benim ikametgah istanbul'da. ben baska sehirdeyim. ikametgahimi bulundugum yere alabilmem icin ne yapmaliyim ? nereye basvurmaliyim ?
-----------------------------İkametgahını oturduğun şuanki okulun olduğu şehire yada yurta alacaksın hocam uzun bir iş değil. ha paso doldurmuşuz ha ikametgah almışız kısa işlem.
okul okumuyorum. istanbula tasinmistik, simdi tekrar memleketime geldim. ikametgah istanbulda kaldi. bi an önce halletsem iyi olacak. @gokcan ailemle evimde kalıyorum hocam :)
-----------------------------muhtara gidiyorsun aile beyannamesi ile ikametgah kağıdı alıyorsun bunları doldurup apartman yöneticisine imzalatıyorsun.Muhtara götürüyorsun muhtar kağıtları imzalayıp örnek olarak fotokopi istiyor onu çektirip birini muhtara(beyannameyi), diğerini apartman yöneticisine veiriyorsun(abartma 2 tane kağıt var birini verdin ne kaldı :D) baban ile birlikte nufus müdürlüğüne gidiyorsun ikinizin nufus cüzdanlarını alıyorlar kağıt imzalıyorsunuz.Size bir küçük kağıt veriyolar onu muhtara veriyorsunuz işleminiz tamamdır..Nerden mi biliyorum 3 yıldır apartman yöneticisiyim :D
-
oha yanlış okumuşum .S
-
sorumu tekrarlıyorum görmemişsiniz bile
bu arada geçen seçimde oy kullanamadım başka ildeydi ikametgah ceza filan geldiğini nasıl anlarım? nerden öğrenirim nekdar öderim
-
Güzel bir konu yaşı reşit olan her vatandaş kesinlikle oyunu kullanmalı,
-
Not: Adres Bilginizde değişiklik varsa ilgili Nüfus Müdürlüklerine müracaat ediniz.
eğer o kıçına kodugum muhtarı gelirde benim kaydımı yaparsa kaayarım ben ona :))
oh bu seferde yırttım :) ceza yemicem :D kaldı tek ceza referandumdan :D
-
Edit: Yanlış okumuşum heyecan yaptım. SDAF
Cezaların kaldırılması olayına gelecek olursak; aslında artması lazım insanlar keyfi olarak yatıyor evde o gün. Sonra ağlıyorlar bir de şöyle baştakiler böyle baştakiler diye. -
HeadBanger bunu yazdı:
eğer o kıçına kodugum muhtarı gelirde benim kaydımı yaparsa kaayarım ben ona :))
oh bu seferde yırttım :) ceza yemicem :D kaldı tek ceza referandumdan :D
-----------------------------lan olm benim sultangazide cıkmış :| ne ayaktır anlamadım nası gidem muhtara onun hesabını yapıyorum :S
ayrıca, gecen seçimlerde mahalle farklı cıkmıştı ben bile şaşımaya başladım artık habire mahalle il mi değiştiriyorum ne ayak.. Sokarım böyle sisteme :@ rezilliğin daniskası. ceza yersek aldık başımıza belayı.