SON 3 GÜN : Seçim Yerinizi Öğrenin, Bulunduğunuz Adresi Gösterin. Oy Kullanamazsınız.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
bu yazıyı biri kılıçdaroğluna özel olarak yollamalı :)
-----------------------------+ yanında rehber bulundurmalı çünkü oy kullanacağı yere giderken kendini bir başka şehirde bulmasın istanbul büyükşehir belediye başkanlığı adaylığını koyduğunda istanbulda kaybolmuştu. Bu yüzden rehberin yanı sıra nasıl oy kullanacağını birileri öğretmeli ve eğitim almalı ayrıca matematik dersleri görmeli çıkmış tv'de 7 + 4 = 12 yapar diyor. :|
-
Yarın gidiyore nufüs müdürlüğüne..
Tüm öğrencilerede kaydını yeniden şehirlerine aldırsın..
Biz okurken hiç bi işlem yapmadık ama kayıtlarımız yurdun bölgesine alınmıştı otomatikman.. Bu konuya herkes dikkat etsin.. kayıt yeri değiştirmek zor değil.. muhtar kayıtlarıda geçersiz oluyor..
Ben hem karakoldan hem muhtarlıkdan kaydımı sildirdim ama mernise işlenmediği için halen okuduğum yerde görünüyor kayıt.
Tatilmiş vizeymiş dinlemeyin herkes gitsin oyunu kullansın..
ExpirE e hatırlatması için teşekkürler :)
NOT: MUTLAKA İŞLEMLERİ NUFÜS MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAPTIRIN. Muhtarlıkdan yaptırsanda sisteme dahil olamıyosun :|
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------cuneyd bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
simdi benim ikametgah istanbul'da. ben baska sehirdeyim. ikametgahimi bulundugum yere alabilmem icin ne yapmaliyim ? nereye basvurmaliyim ?
-----------------------------İkametgahını oturduğun şuanki okulun olduğu şehire yada yurta alacaksın hocam uzun bir iş değil. ha paso doldurmuşuz ha ikametgah almışız kısa işlem.
okul okumuyorum. istanbula tasinmistik, simdi tekrar memleketime geldim. ikametgah istanbulda kaldi. bi an önce halletsem iyi olacak. @gokcan ailemle evimde kalıyorum hocam :)
-----------------------------muhtara gidiyorsun aile beyannamesi ile ikametgah kağıdı alıyorsun bunları doldurup apartman yöneticisine imzalatıyorsun.Muhtara götürüyorsun muhtar kağıtları imzalayıp örnek olarak fotokopi istiyor onu çektirip birini muhtara(beyannameyi), diğerini apartman yöneticisine veiriyorsun(abartma 2 tane kağıt var birini verdin ne kaldı :D) baban ile birlikte nufus müdürlüğüne gidiyorsun ikinizin nufus cüzdanlarını alıyorlar kağıt imzalıyorsunuz.Size bir küçük kağıt veriyolar onu muhtara veriyorsunuz işleminiz tamamdır..Nerden mi biliyorum 3 yıldır apartman yöneticisiyim :D
müstakil bizim ev :D bilgi icin tesekkurler hocam :D -
cuneyd bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
simdi benim ikametgah istanbul'da. ben baska sehirdeyim. ikametgahimi bulundugum yere alabilmem icin ne yapmaliyim ? nereye basvurmaliyim ?
-----------------------------İkametgahını oturduğun şuanki okulun olduğu şehire yada yurta alacaksın hocam uzun bir iş değil. ha paso doldurmuşuz ha ikametgah almışız kısa işlem.
okul okumuyorum. istanbula tasinmistik, simdi tekrar memleketime geldim. ikametgah istanbulda kaldi. bi an önce halletsem iyi olacak. @gokcan ailemle evimde kalıyorum hocam :)
-----------------------------muhtara gidiyorsun aile beyannamesi ile ikametgah kağıdı alıyorsun bunları doldurup apartman yöneticisine imzalatıyorsun.Muhtara götürüyorsun muhtar kağıtları imzalayıp örnek olarak fotokopi istiyor onu çektirip birini muhtara(beyannameyi), diğerini apartman yöneticisine veiriyorsun(abartma 2 tane kağıt var birini verdin ne kaldı :D) baban ile birlikte nufus müdürlüğüne gidiyorsun ikinizin nufus cüzdanlarını alıyorlar kağıt imzalıyorsunuz.Size bir küçük kağıt veriyolar onu muhtara veriyorsunuz işleminiz tamamdır..Nerden mi biliyorum 3 yıldır apartman yöneticisiyim :D
müstakil bizim ev :D bilgi icin tesekkurler hocam :D
-----------------------------direk muhtara babanla git hocam ozaman :D
-
seçim mi var yine , daha geçen gün olmadı mı yaa
-
neonell bunu yazdı:
seçim mi var yine , daha geçen gün olmadı mı yaa
-----------------------------O zaman Cumhurbaşkanı ile genel kurmay başkanını seçtik şimdi bakanları filan seçcez.
-
konu o kadar derinki boğuldum kaldım bi yardım ette çıkayım hatta oy kullanirsam senin konu başlığın gibi
-
bir kişi bile bana cevap vermemiş. iki kere sordum bide. !!!
-
archair23 bunu yazdı:
sorumu tekrarlıyorum görmemişsiniz bile
bu arada geçen seçimde oy kullanamadım başka ildeydi ikametgah ceza filan geldiğini nasıl anlarım? nerden öğrenirim nekdar öderim
-----------------------------Ödemesende olur... Affa uğrar...
-
Pikacu bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
sorumu tekrarlıyorum görmemişsiniz bile
bu arada geçen seçimde oy kullanamadım başka ildeydi ikametgah ceza filan geldiğini nasıl anlarım? nerden öğrenirim nekdar öderim
-----------------------------Ödemesende olur... Affa uğrar...
-----------------------------nasıl affa uğrar hocam sonra bigün zamlı bi şeklde karşıma gelmesin faiziyle.