Son Moda Avrupa Özentiliği !
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------akp yi savunuyorum çünkü akp avrupa özentiliğinde kelimeleri modernleştirmiyo dikkatini çekerim :)
sadece küşltürü modernleştiriyo bizim amacmız ne?
avrupalıların osmanlıdan çaldığı medeniyeti geri almaya çalıuşmak bu nokta olsun bunun üstüne yorum tanımam.com
-----------------------------her konuya "ben akpliyim,ben akpyi savunuyorum, akp.... vs" yazmanın amacı nedir? bu konunun akp ile alakası ne?.com
-
Eskiden onlar bize özenirdi şimdi biz onlara özeniyoruz bu olayın çıkmasının sebebi dünyadaki en güçlü devletlerin gelişmişliğidir.Eskiden Osmanlı gelişmiş ve o zamanlar en güçlüymüş ve Avrupa devletleri bize özenirmiş.Şimdide ABD en güçlü en popüler onun için onlara özeniliyo.Onun için Avrupanın teknolojisini alalım onlar kadar kültürlü olalım fakat ahlakını dinini almayalım.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------akp yi savunuyorum çünkü akp avrupa özentiliğinde kelimeleri modernleştirmiyo dikkatini çekerim :)
avrupalıların osmanlıdan çaldığı medeniyeti geri almaya çalıuşmak bu nokta olsun bunun üstüne yorum tanımam.com
-----------------------------her konuya "ben akpliyim,ben akpyi savunuyorum, akp.... vs" yazmanın amacı nedir? bu konunun akp ile alakası ne?.com
-----------------------------dur açıkliim bekle.com
bu kardeşimiz bayzin msnde aramızda geçen sohbet;
(11:55) Bu msnde nick ku: hmm
(12:05) Bu msnde nick ku: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70174
(12:05) Bu msnde nick ku: yorum yaz
(12:05) Bu msnde nick ku: akpli adamsınbende konu madem akp saldıriim dedim do you understand me canım.com
-
Batının Ne Egitimini Ne Teknolojisini Aldık...
Tek Aldıgımız Sey Ahlaksızlıktı Onu da Erinmeden Geliştirdik...
Boyle Bi soz Vardı
-
SiyanojeN bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------dur açıkliim bekle.com
bu kardeşimiz bayzin msnde aramızda geçen sohbet;
(12:05) Bu msnde nick ku: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70174
(12:05) Bu msnde nick ku: akpli adamsınbende konu madem akp saldıriim dedim do you understand me canım.com
-----------------------------Ne oluyor Lem şimdi topu bana niye atıyorsun :)
Ne bileyim olm sen böle meraklısın siyasete mesaj at diye dedim.Hem akp sevmiyor pek bu tip durumları kanımca o yüzden yazdım (Şimdi bana da akpnin reklamını yapıyorsun demeyin )
-
hocam gençlik nereye gidiyo böle yaww
walla bende bilmiyom
-
bayzin bunu yazdı:
Ne oluyor Lem şimdi topu bana niye atıyorsun :)Ne bileyim olm sen böle meraklısın siyasete mesaj at diye dedim.Hem akp sevmiyor pek bu tip durumları kanımca o yüzden yazdım (Şimdi bana da akpnin reklamını yapıyorsun demeyin )
-----------------------------peh bana orada onu demeyecektin akp deyince dedim aha avrupa ve akp fırladım okumadan ypoum yaptım napim =)
-
SiyanojeN bunu yazdı:
dur açıkliim bekle.combu kardeşimiz bayzin msnde aramızda geçen sohbet;
-----------------------------konuyu birdaha oku seni avrupa özentisi.com
-
SiyanojeN bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Ne oluyor Lem şimdi topu bana niye atıyorsun :)Ne bileyim olm sen böle meraklısın siyasete mesaj at diye dedim.Hem akp sevmiyor pek bu tip durumları kanımca o yüzden yazdım (Şimdi bana da akpnin reklamını yapıyorsun demeyin )
-----------------------------peh bana orada onu demeyecektin akp deyince dedim aha avrupa ve akp fırladım okumadan ypoum yaptım napim =)
-----------------------------Fatih bırak sallama ya.Hem okumadım diyorsun hemde böle mesaj atıyorsun.
"akp yi savunuyorum çünkü akp avrupa özentiliğinde kelimeleri modernleştirmiyo dikkatini çekerim :)
avrupalıların osmanlıdan çaldığı medeniyeti geri almaya çalıuşmak bu nokta olsun bunun üstüne yorum tanımam.com "
-
Biri adamın tipine kıl olur
Biri adamın müzik tarzını tartışır
Biri adamın özentiliğine takılır
Biri adamın yaşam tarzını sevmezBi rahat durun len :D O kişi özentiliği kendi için yapar, sen ise sadece kendin için çabalarsın. Onun tarzı ve görüşü kimseyi ilgilendirmez...
Yoldan geçen biri astronot kıyafetli bile olsa beni tınlamaz hiçbir zaman..