Sonisphere Türkiye 2011

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

16 yaşında 295 lira harçlık haaa. iyiymiş. babana eleman lazım olursa cv'mi bırakayım:)

geçen yıl da birisi aynı şeyi yazmıştı geçen konser için.

yoksa sen miydin o ? :D:D

Ciddi bu yıl bok. geçen yıl 420 liraya 17 tane grubu dinledik şimdi 295 liraya 5 tane grup dinlicez. üstüne üstlük küçükçiftlik park.

edit: festival dünya genelinde 1-2 gün. sadece ingilterede sanırsam 3 günmüş festival. küçükçiftlik park olayı hakkında bir bilgim yok.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geçen sene gittim 3 gün kombineyle bu sene elime para geçerse gidebilirim belki

djarum black kanka
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

tabikide bu sene Bon Jovi'ye gidicem:)

https://www.fitnessaktif.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

normal bilet alcam beyler gelceklerle bulusalım olmadı ya 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    tek günlük + 150 lira+ 5 grup :| bu kadar az grup beklemiyordum geçen sene baya vardı. iron maiden ve mastodon için gidilebilir bu sefer de 2 grup için 150 lira :/ unirock a gidin daha iyi, sadece OPETH için bile gidilebilir. yine opeth den mikael akerfeldt in eski grubu katatonia.. mayhem , eluveitie :) bu yıl sonisphere grupları pek beğenemedim, düşünmeli.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Soniksefer yine çok sikko olmuş. Baya uzuncadır duyduğum fısıltılar netleşmeye başladı; bu sene Rock'n Coke denen aralar ötesi olayda headliner Motörhead olacak sanırım. Her ne kadar zibilyon tane gereksiz insan içinde olacak, ve tek grup izlemek 90 tl'ye patlayacak olsa da Motörhead bu, tanrı ayağıma kadar gelecek ve ben gitmeyeceğim ha?

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leprosy
    Leprosy's avatar
    Erkek

purple concert herzamanki gibi silahsız soygun yapmaya çalışıyo. geçen sene hiç düşünmeden 420 lira verdiydim sahne önüne de bu sene bu şartlar altında 300 lira verirmiyim bilmiyorum. ayrıca önceki fest.'de saha içi kombine 175 lira filandı burda tek gün için 150 lira istiyolar. öyle absürt bi mekan harcamaları yok stad konseri değil sonuçta. iron maiden ve slipknot'un geçen seneki gruplardan daha fazla para istediğini de sanmıyorum. anlamadım ne yapmaya çalıştıklarını. aylarca insanları büyük bi beklenti içine soktular, düzenledikleri festivale bak...

Edit: concon festivali rakınkok da bile kamp+kombine 90 liraymış. şöyle doğru düzgün kamplı bi metal festivali düzenleyemedi herifler 2 senedir ona yanarım. stadyumda, küçükçiftlik parkta festival mi olur amk...

The child is grown, The dream is gone...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geberlan bunu yazdı:
    tek günlük + 150 lira+ 5 grup :| bu kadar az grup beklemiyordum geçen sene baya vardı. iron maiden ve mastodon için gidilebilir bu sefer de 2 grup için 150 lira :/ unirock a gidin daha iyi, sadece OPETH için bile gidilebilir. yine opeth den mikael akerfeldt in eski grubu katatonia.. mayhem , eluveitie :) bu yıl sonisphere grupları pek beğenemedim, düşünmeli.

saçmalama hocam sende slipknot - alice cooper - in flames öyle kıytırık gruplar mı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biletimi satın aldım arkadaşlar.

sahne önündeyim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

anaammmm slipknot + in flames allahh diorum yav sahne çakmam lazım da nasıl alıcam la :D bence 2 grubun hatırına olsa gene gidilir laa

Living Death
Toplam Hit: 4442 Toplam Mesaj: 36