Sonisphere Türkiye 2011
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
anaammmm slipknot + in flames allahh diorum yav sahne çakmam lazım da nasıl alıcam la :D bence 2 grubun hatırına olsa gene gidilir laa
-----------------------------iron maiden ?
-
Slipknot ve Alice Cooper için gidilir ama bilet fiyatı gerçekten çok uçuk.
-
şaka mı yapıyosunuz :| en iyi heavy metal grubu geliyo sikmişim slipknot'u in flames'i :F
-
TheWorm bunu yazdı:
şaka mı yapıyosunuz :| en iyi heavy metal grubu geliyo sikmişim slipknot'u in flames'i :F
----------------------------- -
Iron Maiden bence metal tarihinin en overrated grubudur. Kötü olduklarını söylemiyorum ancak NWOBHM akımında sıra Iron Maiden'a gelene kadar tonla klas grup var. Bana hitap etmediği için ben hiç sevmiyorum orası ayrı, ancak heavy metalin en iyi grubu yorumuna da gülerim sadece. Soniksefer geçen sene de kötüydü, bu sene artık daha da kötü olmuş, o kadar paraya yazık ya. He diğer gruplara bakarsan Slipknot, In Flames gibi ağır sikkoları geçtim baştan, Alice Cooper da ölsün artık zaten Dio'nun yanına gitsin. Mastadon'dan nefret ederim ama diğerlerine göre izlenebiliri var biraz. İzlenirse sadece Iron Maiden izlenir bence, onlara da en fazla 20 tl veririm izlemeye, hatta Iron Maiden fanboylarının hayattan bezdirecek davranışları da eklenirse 20 fazla lan, 10 veririm.
-
sadece slipknot için giderdim bu konsere ama ben bende değilim borçlar içindeyim...
-
jandark06 bunu yazdı:
yuhhhh fiyatlara bak :O bulgaristandakine katılacağım direk vip 150 leva
-----------------------------Hocam Türkiyeden otobüs kaldırmak lazım Bulgaristan'a :) Türkiye'de VIP'ye 520 lira verene kadar Bulgaristan'a gitmek daha mantıklı.
-
çok pahalı.durumları iyi değiı garibanların.bence bu konsere bu para vermeye değmez.24 yaşmış :@
-
off şaka gibi ya Iron Maiden ve In Flames için gidilir oraya :W
-
ArmadA bunu yazdı:
anaammmm slipknot + in flames allahh diorum yav sahne çakmam lazım da nasıl alıcam la :D bence 2 grubun hatırına olsa gene gidilir laa
-----------------------------ergenmisin bilader :D maiden gibi bi dev varken sen gelmiş ... neeese zevkler ve renkler tabi slipnot dinlemeye gidenlerde olcakki mekan dolcak diye düşünmüş olabilirler ama göt kadar mekan ztn maiden fanlarının çeyreğine yetmez ama şimdi tadilat yapıldı diyolarda artık görcez tadilatı , mayısta deeppurple varmış oraya gidip bi bakmak lazım. orada bayaa bi ciddi büyük konserler olmaya başladığını ve olmaya devam edeceğini düşünürsek kesenin ağzını açıp mekanı kuruçeşme gibi yapmış olmaları gerekir en azından.