Sonisphere Türkiye 2011

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben millet aşırı ilgi gösterir diye birini karaborsadan satmak üzere 2 tane sahne önü aldım. birde biletler bitmezse boku yerim.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=vc7TvvlRWR4

HEAOHAOHAOHARARA

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Vidyo süpermiş :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

biletimi aldım çoktan da 24 yaş sınırı ne diycem bunu da ilkkez bu fest ile görmüş buluncaz , ne boktan iş ha? bizim gençliğimizde 24 yaşına kadar görmediğim grup kalmadıydı slayer ve maiden ı ilk izlediğimde 19yaşındaydım mesela. 24 yaşına kadar metal dinleyememiş bi adam da muhtemelen bidaha dinlemez ama tabi bunun nedeni malum alkol , burda alkol satmıoz yada içemezsiniz deseler orayı yıkarlar muhtemelen onun yerine tıfıllar girmesin madem diye çolukçocuğu harcamak daha kolay. 

ulan gene iyi zamanda yaşamışız ha, üniversite sınavı fln adam gibi yapıldıydı adam gibi girebiliyoduk mekanlara oturup biramızı içioduk rahatça hatta daha öncesinde sokakta içmek bile serbestti sonra yavaş yavaş yasaklamaya başladılar herşeyi bi sonraki nesilleri doğar doğmaz kafese kapatacaklar heralde

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

biletimi aldım çoktan da 24 yaş sınırı ne diycem bunu da ilkkez bu fest ile görmüş buluncaz , ne boktan iş ha? bizim gençliğimizde 24 yaşına kadar görmediğim grup kalmadıydı slayer ve maiden ı ilk izlediğimde 19yaşındaydım mesela. 24 yaşına kadar metal dinleyememiş bi adam da muhtemelen bidaha dinlemez ama tabi bunun nedeni malum alkol , burda alkol satmıoz yada içemezsiniz deseler orayı yıkarlar muhtemelen onun yerine tıfıllar girmesin madem diye çolukçocuğu harcamak daha kolay. 

ulan gene iyi zamanda yaşamışız ha, üniversite sınavı fln adam gibi yapıldıydı adam gibi girebiliyoduk mekanlara oturup biramızı içioduk rahatça hatta daha öncesinde sokakta içmek bile serbestti sonra yavaş yavaş yasaklamaya başladılar herşeyi bi sonraki nesilleri doğar doğmaz kafese kapatacaklar heralde

-----------------------------

hocam ben 16 yaşındayım gidicem valla biletixte 18 yaş sınırı yok yazıyordu.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 4431 Toplam Mesaj: 36