Sonunda Avea‘Dan İyi Sayılabilecek Bir Tarife
-
Müridler az önce aveadan bi mesaj gelmişti
Faturalıya geçmek için hiç düşünmeyin Ayda 25 tl ye heryöne 500dk heryöne 5bin sms ve 1Gb internetin keyfini çıkartın!
evet yazıp 3070 e gönderin biz sizi arayalım diye bi mesaj gelmişti banada uygun geldi birçok müridde bu konuda kararsız ben de size sormak istedim.Sizce geçilirmi 12 ay taahhüt yapıyormuşuz kredi kartım yok nasıl olur dedim e fatura yoluyla e mail adresinize gelir faturanız dedi.kapatınca aklıma takıldı malüm öğrenciyiz mesela bir ay ödeyemedik faturayı o zaman nasıl olur bilgisi olan varmı acaba?Ceza mı öderiz yoksa o ay kampanya yüklenmezmi hattımıza?
Yönetim: KONU NEDEN GENELDE ?
-
bana geldi evet yazdım yolladım hala bi nane yok :D
-
ödeyemezsen, hattın konuşmaya kapanır. ama fatura gelmeye devam eder. ikinci aydan sonra taahhütünden caydın diye ceza meblağsı da cabası. böyle biliyorum.
-
25 tl her ay 500 sms 500 dk avea içi sınırsız net kullanıyorum 1 gb sonrası berbat kaç aydır 35 tl geliyor rehber vs sorgulama ucretlı tabii tam anlamadım ama 2 aydır 25 falan geliyor devam böyle.
-
mstfckmk58 bunu yazdı
bana geldi evet yazdım yolladım hala bi nane yok :D
biraz geç arıyorlarmış hocam benim şansıma erken aradılar arkadaşlarada 2 gün önce gelmiş evet demişler bugün aramışlar onlarıda.
ceza meblası ne kadar acaba hocam
-
25 liraya mı ne 500 dk veriyodu her yöne
-
banada gelmişti bu ama ziklemedim.
silmiştim , kaça evet yazıp yolluyoruz ?
-
vodafone'unda varmış.
üstüne freezone zımbırtısının bir sürü şeyi oluyor burda.
http://www.vodafonefreezone.com/Article.aspx?PageID=297
şuna geçip geleyim bari.
ekleme : bitmiş amk
Kampanya 30 Nisan 2013 – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır.
baristbt tarafından 11/Eyl/13 19:20 tarihinde düzenlenmiştir -
pttcell de de manyak tarifeler var. 14 tlye 200 sms 200 dk ve sınırsız internet.
aevdim bu işi geçmeyi düşünüyorum. hem de taahhüt yok :)
evet tahmin ettiğiniz gibi avea altyapısını kullanıyor ;)
-
19 liraya 1 gb net 1000dk heryöne 1000sms yine avea
-
27 lira 750 dakika konuşma her yöne, 1000 sms , sınırsız internet 2 sene önce kapmıştım :D