Sonunda Avea‘Dan İyi Sayılabilecek Bir Tarife
-
angels_demos bunu yazdı
19 liraya 1 gb net 1000dk heryöne 1000sms yine avea
1000 dakika avea için olmasın hocam ?
enesshn18 bunu yazdımstfckmk58 bunu yazdıbana geldi evet yazdım yolladım hala bi nane yok :D
biraz geç arıyorlarmış hocam benim şansıma erken aradılar arkadaşlarada 2 gün önce gelmiş evet demişler bugün aramışlar onlarıda.
ceza meblası ne kadar acaba hocam
deme yaa :D ben de şikayetvar.com a şikayet ettim aramadılar diye :D
mstfckmk58 tarafından 11/Eyl/13 19:39 tarihinde düzenlenmiştir -
enesshn18 bunu yazdımstfckmk58 bunu yazdı
bana geldi evet yazdım yolladım hala bi nane yok :D
biraz geç arıyorlarmış hocam benim şansıma erken aradılar arkadaşlarada 2 gün önce gelmiş evet demişler bugün aramışlar onlarıda.
ceza dedikleri yaptiklari indirimi geri aliyolar.3 ay ustuste odemezsen sanirim ceza oduyosun
-
avea polis hattı mükemmel bir polis tanıdık bulun referans olsun size
27 tl ye 5400 grup içi, 1000 dk heryöne, 1000 sms ve 4gb internet
-
mstfckmk58 bunu yazdıangels_demos bunu yazdı
19 liraya 1 gb net 1000dk heryöne 1000sms yine avea
1000 dakika avea için olmasın hocam ?
enesshn18 bunu yazdımstfckmk58 bunu yazdıbana geldi evet yazdım yolladım hala bi nane yok :D
deme yaa :D ben de şikayetvar.com a şikayet ettim aramadılar diye :D
şikayetvar da okuduğum ve destek verdiğim şikayet senin o zaman hocam :D bende tam destek verdim aradılar :D
-
Pttcell’den rakipsiz 24’lük tarife … Üstelik taahhüt yok !
RunAway tarafından 11/Eyl/13 20:03 tarihinde düzenlenmiştirPttcell Faturalılarla
3500 dakika Yurtiçi Her Yöne
500 dakika Yurtiçi Her Yöne SMS
250 SMS Yurtiçi Data Paketi
Sınırsız* Kota Aşımı SMS
30 Kuruş/Adet Kota Aşımı Konuşma
30 Kuruş/Dakika *Sınırsız internet , adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 128kbps'a düşer ve bu hız ile sınırsız internet erişimi sağlanır.
24 lira panpa.
-
RunAway bunu yazdı
Pttcell’den rakipsiz 24’lük tarife … Üstelik taahhüt yok !
Pttcell Faturalılarla
3500 dakika Yurtiçi Her Yöne
500 dakika Yurtiçi Her Yöne SMS
250 SMS Yurtiçi Data Paketi
Sınırsız* Kota Aşımı SMS
30 Kuruş/Adet Kota Aşımı Konuşma
30 Kuruş/Dakika *Sınırsız internet , adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 128kbps'a düşer ve bu hız ile sınırsız internet erişimi sağlanır.
24 lira panpa.
aslında sms i yükseltseler varya on numara tarife olur :D bide bunu ptt şubelerinden mi alıyoruz hattı nasıl yapıyoruz
-
çok saçma lan. vodafone gittim , dedim böyle böyle şu kampanyaya geçmek istiyorum avea'yım filan.
tamam dediler hat kimin üstüne dedim benim üstüme geldim kişi yurtdışında filan.
yapamayız yeni numara vermek lazım dedi o ne kadar dedim 39 tl dedi.
yok dedim kalsın. avea ya gittim hattı üstüme alayım öyle geçeyim diye onlarda 55 tl fiyat çektiler. şaka gibi hiç birşeye geçemeden geri geldim
-
Her ay birçok mesaj geliyordu birine hayır setup gondermisim internet iptal olmus.Neyse 99mb internet kullanmisim 127 tl fatura odetti adiler. Bu avea çok adi hizmet veriyor ben bitsin kontrat vodafone a gececem.
-
avea faturasız
500 dk heryone
5000 sms heryone
1 gb internet
23 tl...
edit:28 tl olmuş :S
serhat8102 tarafından 11/Eyl/13 20:46 tarihinde düzenlenmiştir -
serhat8102 bunu yazdı
avea faturasız
500 dk heryone
5000 sms heryone
1 gb internet
23 tl...
ne yazıp gönderiyoruz hocam link atarmsınız çok iyiymiş.