Sonunda Avea‘Dan İyi Sayılabilecek Bir Tarife
-
Bir de bir şey söylemek istiyorum ben yıllarca Turkcell kullandım. Turkcell'de 1 GB internet paketi yaptığımda 1 haftaya bitiyordu. Şu anda Vodafone'um 1 GB internet 1 ay yetiyor. Çok ilginç geldi bu bana. Turkcell kullananlara internet dayanmıyor zaten en pahalısı..
-
darkroques61 bunu yazdı
Zamanında Vodafone'un 19 Liraya 500dk her yöne 1000 sms her yöne ve 1 GB internet tarifesini kapanlar şuan mutlu huzurlu..
Biri de benim.. :)
Şuanda Ben Avea da 1.000 DK avea + 1.000 Sms + 1 Gb Net kullanıyorum ...
Vodafone Her Yone daha mantıklı geldı ...
Bu tarıfe hala var mı? Varsa Lınk var mı? Avea dan gecsek yararlanabılırmyıız?EDIT : Faturasız Olmalı ...
-
puzzle bunu yazdı
abicim vodafone veriyor ayni kampanyaya 25 tl faturasiz
tabii benim hattim gecis oldugu zmn daha ucuzda ben 19 liraya 500 dk 1000 sms 1 gb int kullaniyorum faturasiz 19 tl
arastir derim faturayi odeyemedim derdin olmaz :)
Bu tarıfe hala var mı? Varsa Lınk var mı? Avea dan gecsek yararlanabılırmyıız?EDIT : Faturasız Olmalı ...
-
suhatuna bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Zamanında Vodafone'un 19 Liraya 500dk her yöne 1000 sms her yöne ve 1 GB internet tarifesini kapanlar şuan mutlu huzurlu..
Biri de benim.. :)
Yok Hocam kime söylesem istiyo zaten ama Vodafone Nisan ayında yapmıştı bu kampanyayı. Faturasız ve şu anda bu fiyata böyle bir kampanya maalesef bulunmaz hint kumaşı..
Avea da aynı tarifeyi 23 TL'ye yapmıştı geçmeyi düşünüyorken reklamlarda bunu görünce Vodafone'a geçmiştim.. :)
-
baristbt bunu yazdı
vodafone'unda varmış.
üstüne freezone zımbırtısının bir sürü şeyi oluyor burda.
http://www.vodafonefreezone.com/Article.aspx?PageID=297
şuna geçip geleyim bari.
ekleme : bitmiş amk
Kampanya 30 Nisan 2013 – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır.
ben bunu 19 tl ye kullanıyorum işte :) çünkü yeni hat almıştım
-
GUS bunu yazdı
yeni hat alıcam faturalı faturasız fark etmez bu yeni hat alanlara kampanyalar yok mu bu sitelerine hiçbişey koymamışlar yada öyle bi saklıyolarki resmen her şeye tıklamak lazım sitede bişey bulabilmek için
-
en iyisi pttcellin 14lük faturasız tarifesini yapmak gibi görünüyor şu an ama onada durmadan hat çıkar tak telefonun ağzına ediyor ya :S başka yöntemler bulmak lazım mesela avea hattım kapalı olduğunda ulaşılamadığında hem aramayı hem mesajı yönlendirebilirmiyiz pttcele acaba?
-
enesshn18 bunu yazdı
en iyisi pttcellin 14lük faturasız tarifesini yapmak gibi görünüyor şu an ama onada durmadan hat çıkar tak telefonun ağzına ediyor ya :S başka yöntemler bulmak lazım mesela avea hattım kapalı olduğunda ulaşılamadığında hem aramayı hem mesajı yönlendirebilirmiyiz pttcele acaba?
hani herşeyimizi bimden alıyoruz ya bimcelle geç kanka o iyidir eminim sana göre bi tarife yaparlar :D
-
aylık 23 liraya yıkılan paket var 500 dk heryöne + 1k sms + 1gb internet
-
saybirs bunu yazdı
aylık 23 liraya yıkılan paket var 500 dk heryöne + 1k sms + 1gb internet
28tl olmuş hocam o paket