folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sonunda Youtube Kanalım Resmen Açıldı...

Sonunda Youtube Kanalım Resmen Açıldı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

konuyu yanlış yere açmışım. 

arkadaşlar ilk deneme videomu burada yayınlamıştım ve çok güzel ilgi görmüştü.Oldukça eleştiriler geldi ve çoğunu hallettim gibi. Bende hala biraz ebleklik olsada zamanla gidicek gibi. Her video koyduğumda artık buraya koymayacağım için 2. videoyu gelişim varmı yokmu diye eleştiri almak için koyuyorum.

Artık 1 2 haftada bir video gelicek.Mayıstan sonra haftada 2 3 video

Yeni video bu

https://www.youtube.com/watch?v=utRTDBeUwg8

Buda kanalın ilk videosuydu.

https://www.youtube.com/watch?v=uCofD86l9J4

Bu arada nick hafızam iyi değil  ama kanalın web sayfasını nvedia yaptı ona, kanalın jenerik kısmı ile ilgilenen arkdaş vardı balıkesir üniversitesinde okuyordu ona, ve özelden mesaj yazıp altın oran tarifleri veren, yada sevdiğini belirtip gaz veren tüm müridlere ayrıca teşekür ediyorum.

patates tarafından 04/Nis/16 15:21 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun hocam :)

Kamera ne kullanıyorsun? Montaj için Premiere mi yoksa sony vegas mı kullanıyorsun?

Bende giriştim bi kanal işine çekimlere yavaştan başladım :)

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Kamera ne kullanıyorsun? Montaj için Premiere mi yoksa sony vegas mı kullanıyorsun?

kamera 650D yaka mikrafonu rode smartlav 

montaj içinde adobe kullanıyorum. Aynı şeyleri sony ilede yapabiliyorum iilk denemelerim sony ile idi.

fakat adobede harici sesi ve videyu attığımda otomatik olarak ikisini senkronluyor. o yüzden adobeye geçtim

:) Bitir çekimlerinide bizede izlet.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    cache bunu yazdı

kamera 650D yaka mikrafonu rode smartlav 

montaj içinde adobe kullanıyorum. Aynı şeyleri sony ilede yapabiliyorum iilk denemelerim sony ile idi.

fakat adobede harici sesi ve videyu attığımda otomatik olarak ikisini senkronluyor. o yüzden adobeye geçtim

:) Bitir çekimlerinide bizede izlet.

Anladım hocam eyvallah :)

Kamera olaraksony qx-10 ve sony mc1500 var şuan elimde. Cuma günü kızlarla açık havada bi çekim yaptım. Ilk premiere kullandım, sonra nlbi sony vegas denedim tekrar premiere dönüş yaptım şuan :) Senkron olayı iyimiş bu arada :)

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

konu hiç ilgimi çekmemesine rağmen hoşuma gitti :)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek

videolar başarılı olmuş anlatım becerinde gayet iyi bence.

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

teşekkür ederim arkdaşlar :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

güzel ve daha güzel olması için tavsiyelerim var izleyici olarak,

konuşmalar çok tutuk kalıyor gibi vurguları daha iyi yapmak yada kes yapıştırla boşlukları azaltıp anlatımı hızlandırmak daha hoş olabilir,

biraz daha odak noktasında olmak göz temasını artırmak da izlenme süresini daha etkin kılar,

fon müzikleri daha sesli ve hareketli olabilir bence.

belki biliyorsunuzdur ama yine belirteyim bu tarz hikaye anlatma kanallarında genellikle insanlar arka planda videoyu açıp başka işlerine devam ederken dinliyorlar.

ekleme:

youtube ziyaretçilerini çekmek için de video kapaklarını daha çekici hazırlamak trafiği arttırabilir hocam.

başarılar dilerim :)

SUPERBICO tarafından 03/Nis/16 18:10 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

güzel ve daha güzel olması için tavsiyelerim var izleyici olarak,

konuşmalar çok tutuk kalıyor gibi vurguları daha iyi yapmak yada kes yapıştırla boşlukları azaltıp anlatımı hızlandırmak daha hoş olabilir,

biraz daha odak noktasında olmak göz temasını artırmak da izlenme süresini daha etkin kılar,

fon müzikleri daha sesli ve hareketli olabilir bence.

belki biliyorsunuzdur ama yine belirteyim bu tarz hikaye anlatma kanallarında genellikle insanlar arka planda videoyu açıp başka işlerine devam ederken dinliyorlar.

ekleme:

youtube ziyaretçilerini çekmek için de video kapaklarını daha çekici hazırlamak trafiği arttırabilir hocam.

başarılar dilerim :)

bildiğim fakat henüz beceremediğim şeyler.

Yani thmblr olayı başlı başına video kadar önemli bir konu mesela ama dikkat çekicem diye yalan şeyler abartılı şeylerde koymak istemiyorum. böylecede gayet sönük kalıyor.

vurgu noktaları filan çok kasvetli geçiyor çünkü odada tek başına kameraya bakarak konuşma konusunda gayet zorlanıyorum. ama ilk videoyaa göre ilerleme var bence

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam reklamını vermek isterseniz Twitter dan destek çıkarım . Veya büyütmek isterseniz . Herhangi bir ücret talep etmiyorum bende sistemimi test etmiş olurum..

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hocam reklamını vermek isterseniz Twitter dan destek çıkarım . Veya büyütmek isterseniz . Herhangi bir ücret talep etmiyorum bende sistemimi test etmiş olurum..

tabiki seve seve.

şu an faceden ztn reklam almış durumdayım hiç bir işe yaramıyor.

Toplam Hit: 3749 Toplam Mesaj: 33
kafakurdu