folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sonunda Youtube Kanalım Resmen Açıldı...

Sonunda Youtube Kanalım Resmen Açıldı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun hocam. Abone oldum, yolun açık olsun. :D

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun. Benimde Kinder oyuncak koleksiyonum var :) Yaklaşık 552 tane farklı oyuncak var. Para ederse satayım bari :)

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ben beğendim.

daha fazla görsellik iyi olur bence. izliyorum teşekkürler.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    patates bunu yazdı

konuyu yanlış yere açmışım. 

arkadaşlar ilk deneme videomu burada yayınlamıştım ve çok güzel ilgi görmüştü.Oldukça eleştiriler geldi ve çoğunu hallettim gibi. Bende hala biraz ebleklik olsada zamanla gidicek gibi. Her video koyduğumda artık buraya koymayacağım için 2. videoyu gelişim varmı yokmu diye eleştiri almak için koyuyorum.

Artık 1 2 haftada bir video gelicek.Mayıstan sonra haftada 2 3 video

Yeni video bu

https://www.youtube.com/watch?v=utRTDBeUwg8

Buda kanalın ilk videosuydu.

https://www.youtube.com/watch?v=uCofD86l9J4

Bu arada nick hafızam iyi değil  ama kanalın web sayfasını nvedia yaptı ona, kanalın jenerik kısmı ile ilgilenen arkdaş vardı balıkesir üniversitesinde okuyordu ona, ve özelden mesaj yazıp altın oran tarifleri veren, yada sevdiğini belirtip gaz veren tüm müridlere ayrıca teşekür ediyorum.

o balıkesirli arkadaş ben miyim acaba?

jenerik kısmında yardımcı olduğumu ve altın oran ile ilgili tüyoları verdiğimi hatırlıyorum :)

Aynen. Balkesli degilde balikesir universitesinde okuyordun sanirim? :)

okul bitti, çalışıyorum :)

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

:) aynen 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı

Hayırlı olsun. Benimde Kinder oyuncak koleksiyonum var :) Yaklaşık 552 tane farklı oyuncak var. Para ederse satayım bari :)

oyuncuklar yeni değil de eski kinderlerin oyuncakları ise kesinlikle para eder.

kinderin yeni oyuncakları çok dandik. bizim zamanımızda figurler filan çıkardı içinde ve harikaydı tasarım olarak metaryal olarak filan.

şimdi çok ucuzumsu şeyler çıkıyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

sevdim ben videoları yolun açık olsun paylaşalım sosyal medyalarda

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    cnt bunu yazdı

sevdim ben videoları yolun açık olsun paylaşalım sosyal medyalarda

Kuşkusuz en iyi destek biçimi o:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

kardeşim tebrik ediyorum, umarım başarılı olursun. videolar ilgimi çekti, üzerine düşünülmesi gereken konular hakikaten.

Aceleye getirmeden, sadece verimli konuları ele almanı tavsiye ediyorum. :) kaliteyi düşürmemelisin.

son olarak, hocam videoların hepsine bi kapak fotosu falan ayarlama şansın varsa öyle yap, ha yok olmaz diyorsan da en azından şu #1, #2 gibi yazılar aynı yerde olsun bence. ben mi çok simetri takıntılıyım bilmiyorum ama, bence rahatsız edici.

yani bak şurda bildigin yazı boyutu bile orantısız durmuş. şu an 2 video var sıkıntı yok ama, yarın oburgun 30-40 video listelendiginde çirkin ve göz yoran bir görüntü olacak. 

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Bu konuda haklısın.

bir standartı olsun istedim bende fakat tek yapabildiğim rengi sabit tutmak oldu ilk yazının fontunun adını unutmuşum.

birde ilk videoyu facebookta reklam almak istedim. ama facebook görsel resmin içindeki yazı ana resmin yüzde yirmisini geçemez diye bir uyarı vermişti o yüzden sıkışık ortaya çekmiştim filan.

buna dikkat edicem birde şu 1 2 gün bu içerikleri web sayfasına girip metinlerini filanda oraya taşıyacağım .

ondan sonra buralara geri dönüp bunlara önem vericem. şu an çok birşey ifade etmiyor topu topu iki video ve benim çabamın dışında henüz keşfedilemiyorlar. görsellere önem vermem lazım bu bahsettiğin konu en az video çekimi kadar önemli bir konu bunun farkındayım.

içerik konusuna gelince kanalın tanıtım yazısını okumanızı isterim.

evet göreceli olarak biraz daha birşeyleri kendim üretmek istiyorum. ve birşeyler katsın istiyorum bir anlamı olsun istiyorum. onedio tarzı listeleri tutup sunmak istemiyorum.

bunun yanında gelirde isteğim için popilist içeriklerde sunulması gerekiyor. çünkü entellektüel birikim olarak kıyıda kalmış bir konuyu parlatabilecek seviyede bilgi birikimim yok.

sadece ilgiliyim bu tarz şeylere.

bu yüzden şu an kendimce birşeyler yapıp haftada bir iki haftada bir video atmaya devam edicem. 

fakat mayıs ayından sonra içerikler şu şekilde olucak. göreceli olarak daha uzun videolar olucak haftada bir ve bunlar ağırkafa tarzında bir playliste listelenicek ve ilk video formatında olucak .

bir diğer video türümde biraz daha eğlence arzında olucak. fakat onları bile bir şekilde kendimce parlatmaya çalışıcam. birşeyler katıcam üstüne planlarım bu.

dünyanın en uzun zikli hayvanları tarzı içeirklerden sıkılmış olmalı insanlar ve artık boş beleş insanalrın yanında ciddi cidid insanlar kendine hitap eden içerikleri arıyorlar. ben bu noktada biraz daha bizden birilerine hitap edebilecek içeirkler üretme çabasındayım şu an fikirsel olarak

Toplam Hit: 3762 Toplam Mesaj: 33
kafakurdu