Sony Ericsson W880İ Telefon Tavsiyeleri,Eksileri,Artıları ? [ İstek ]
-
Meraba arkada$lar an itibariyle bu telefonu almaya karar verdim..
Telefon hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? size almalımıyım almamalımıyım...
Lütfen bu telefonu kullananlar özellikler kullandım desin...
$imdiden te$ekkurler...
Telefona dair birkaç resim ;

Özellikleri ;Ağırlık 72 Gr Genişlik 46.5 mm Yükseklik 103 mmKalınlık 9.5 mm Şebeke frekansı GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim VarHandsfree VarBluetooth Var Sesle arama Var Ses kaydı Var Pil TipiLi-Ion Bekleme süresi 425 saat Konuşma süresi6,5 saat 3GVar Renkler Siyah, Gümüş Uçuş moduVar Bluetooth versiyon 2.0 USB DesteğiVar Ekran ÖzellikleriRenkli EkranVar Renk Sayısı 262000Ekran Çözünürlüğü 240x320 px Hafıza ÖzellikleriTelefon Hafızası 10 MB Telefon rehberi 1000 kayıt Harici Hafıza Yuvası VarHarici Hafıza Kartı Boyutu 64 MBHarici Hafıza Kartı TipiMemory Stick Micro Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 2 GB Internet ÖzellikleriWapVar Wap versiyonuWAP 2.0 GprsVar Gprs slot4+1/3+2 Gprs class 10 Hcsdcd VarXHTML TarayıcıVar HTML tarayıcıVar UMTSVar E-posta okuyucu Var Ekstra internet özellikleri NetFront web tarayıcısı
Rss okuyucuAnında mesajlaşma VarMultimedya ÖzellikleriPolifonik melodilerVar Mms Var Ekran koruyucu VarJava desteği Var Mp3 çalarVar Dahili kameraVar Video Çekebilme Var Video Oynatabilme VarOynatabildiği dosyalar MP3, MP4, AAC, AMR, 3GP, AAC, AAC+, WAV2. Dahili Kamera VarGörüntülü telefon görüşmesi VarEksta multimedya özellikleri Radyoda RDS desteği
Walkman 2.0 müzik player
Mega Bass: Üstün ses deneyimi için geliştirilmiş bas frekansları
Online müzik satın alma özelliği
Track ID, Müzik dosyalarını tanıma özelliğiMüzik kontrol tuşları Var TV Çıkışı Var Kamera ÖzellikleriÇözünürlük 2 MP Dijital Zoom 2,5X2. Kamera özellikler 640 x 480Ekstra kamera özellikleriÇektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı Yazılım ÖzellikleriKullanıcı profilleriVar Hesap makinesiVar TakvimVar Senkronizasyon Var Tema desteği VarJava Oyunlar VarEkstra Uygulamalar Resim ve Video düzenleme programı
Dosya yöneticisi
PictBridge: Kablosuz yazıcı bağlantısı
3 boyutlu oyunlar
Bluetooth bağlantısı ile bilgisayarı uzaktan kontrol yazılımı -
kardeş senin ne tür özellikler aradığına göre değşir?genel anlamda bakarsan güzel telefon ama sen ne arıyosun?
-
Hocam yani telefonun görüntüsü güzelmi mesela.. sonra telefon sağlammı
ses kalitesi , fotoğraf kalitesi nedir..
öyle demek istedim (: -
yaklaşık 5-6 ay önce w810 a geçtim ondan önce elimde 6260 ım var da hala duruyor aa kullanmıyorum sana diyebileceğim şey ses ve kamera açısından eline alıp kullanmaya başladığında "vay be" diyeceksin ciddi anlamda nokia ya göre bir kalite farkı var elindeki duruşu bile seni hasta ediyor boşver kendi fiyatlarındaki telleri nokianın n serisi ile filan karşılaştırmaya çalışacaksın :) ve zamanla "ı love you sony ericsson" diyeceksin :)
-
hacı walkman serisi herzaman tasarım olarak hoşuma gitmiştir..ses kalitesi zaten iyi bu cühazların!ama görüntü kalitesini kullanana sor hacım..
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
yaklaşık 5-6 ay önce w810 a geçtim ondan önce elimde 6260 ım var da hala duruyor aa kullanmıyorum sana diyebileceğim şey ses ve kamera açısından eline alıp kullanmaya başladığında "vay be" diyeceksin ciddi anlamda nokia ya göre bir kalite farkı var elindeki duruşu bile seni hasta ediyor boşver kendi fiyatlarındaki telleri nokianın n serisi ile filan karşılaştırmaya çalışacaksın :) ve zamanla "ı love you sony ericsson" diyeceksin :)
Hocam bende bi ara 6260 kullanıyordum halende bi köşede duruyor (:
w810 la w880i nin karsılastırılmasını gormustum bi yerde..
kamerası 810 un daha iyiymiş fakat ekran çözünürlüğü ve işlemci gücü w880'in w810'a göre tam 2 katı :D:D
w800i falan kullandımda zaten i love se dedim ben coktan :D
-
Metanet bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
Hocam bende bi ara 6260 kullanıyordum halende bi köşede duruyor (:
w810 la w880i nin karsılastırılmasını gormustum bi yerde..
kamerası 810 un daha iyiymiş fakat ekran çözünürlüğü ve işlemci gücü w880'in w810'a göre tam 2 katı :D:D
w800i falan kullandımda zaten i love se dedim ben coktan :D
-----------------------------hatırladım seni ya daha öncede 6260 muhabbeti olmuştu o konunada yazmıştım filan sen benim profile mesaj yazmıştın hatta :)
neyse hocam se kullandıysan zaten bilirsin harbiden kalite tel işlemcim düşük olsada hızı filanm memnunum ben patch lerlede bay bişiler yaptım güzel tel bence düşünme ama sana şunuda sölim bence bu saatten sonra wi fi li tellere yönel ;)
-
Hacım ben w810i kullanıyorum bu biraz onun üst modeli gibi ama tipin alakası yok :D benimkinin bundan bi tek özelliği üstün :D oda benimkinin hafızası 4gb ya kadar yükseltiliyo ama ben 2 kulanıyom ( şu anlık ) ;D
Yani anlıcan walkman serisinden pişman olmassın kolay kolay diye tahmin ediyorum ... Ama benim gönlümde w910i yatıyo ... alırsam onu alırırm
-
:D:D
bide w810i'nin fotograf kalitesi daha iyiymiş.. (:
Ama w880i ninde ses kalitesi ve görüntü ( ekrandan bahsediyorum ) üstünmüş.. -
Metanet bunu yazdı:
:D:D
bide w810i'nin fotograf kalitesi daha iyiymiş.. (:
Ama w880i ninde ses kalitesi ve görüntü ( ekrandan bahsediyorum ) üstünmüş..
Wallamı Alma lan onu al w810 i :D:D:D -
valal hocam bende k750i kullanıom eğer sonye alışırsan hayatta başka tel almazsın süper bi marka tavsıye ederim bide bunu kaç paraya alcan bende değişmeyi düşünüom :)