Sony Ericsson W880İ Telefon Tavsiyeleri,Eksileri,Artıları ? [ İstek ]
-
hiç düşünme al derim, ondaki ses kalitesi özellikle kulaklık hiçbir nokia da bulamazsın,
2 yıldır gece gündüz w810i kullanıcısı olarak söylüyorum bunu sallama değil -
Çok kral telefondur, çok doğru tercih yapmışsın. Ama telefon kendiliğinden kapanmaya başlarsa değiştirme süresi 10 gün dolmadan git geri ver. puhaha
-
kabuCe bunu yazdı:
-----------------------------OnlyDeath bunu yazdı:
-----------------------------
yaf hacı aklımda zaten vardı teli değiştirmek bu dediklerinden sonra kesin değişcem ama bişi sorcam msj kısmında t9 yapıon ya örneğin 'bakayım' yazdın bide bu 'çakayım' oluo ya orda liste mi çıkıo yoksa '* # ' basarak mı seçio ?
-----------------------------T9'da Liste çıkıyor :D
Teknosa'dan aldığımda yanında gelen aksesuarlar: Kulakiçi kulaklık :), USB data kablosu,1GB m2 hafıza kartı, şarj aleti.
Tuşlarını iyi inceleyin,sonradan pişman olmayın, parmağınıza uygunluğunu onaylayın. Ayrıca dışarı ses verdiği zaman cok tiz geliyor, cıstak cıstak :D Kamerası ÇOK iyi değil, ama iş görüyor. Tekrar hatırlatayım dedim. :) Bi de yukarıda söylemeyi unutmuşum data kablosu diyince aklıma geldi, data kablosundan telefona bişe atınca biraz yavaş atıyor, flash bellekler kadar hızlı değil.
Hocam bide şunu sorayım teknosann sitesinde ne memory card diyor nede başka bişi
acaba ben gittim diyelim bi teknosaya vericeklermi bunları yanında.. ?
yani telefonu alsam bunlara takılmamda :D merak işte :D -
Hoca Vereceğın parann ... hakkını veren bir telefondur.. kac senedir sony kullanıyorum.. hiç garantiye gıtmedı..vs elınde kolunca bacagında patlama derdın yok:)
-
piyasada 249ytl ye samsung d900i var..özellikleri çok ii bide ona bak bence
-
Metanet bunu yazdı:
Hocam bide şunu sorayım teknosann sitesinde ne memory card diyor nede başka bişi
acaba ben gittim diyelim bi teknosaya vericeklermi bunları yanında.. ?
yani telefonu alsam bunlara takılmamda :D merak işte :D
-----------------------------Verirler, standarttır sanırım. Aniden bir değişiklik yapacaklarını sanmam. Zaten kasada kutuyu açıp gösteriyolar, herşeyin içinde olduğunu onaylamak için. Yine de emin olmak istiyorsan, almadan önce görevliye sorarsın.