Sony W252 Mp3 Player = Hayatın Anlamı!
-
Arkadaşlar ben çoğu zamanda forumdayım.Ama son zamanlarda açılan konulara pek fazla yorum yapmıyorum.Hazır şarkılarımı yeni mp3 playerim'la dinlerken aldığım zevki sizinle paylaşmak istedim.

Ürünün kısaca açıklaması
Bu sony marka mp3 player fotoğraflardada görüldüğü gibi kablosuz.Ne koşarken nede metal müzik dinleyip kafa sallarken hayatta düşmüyor.Bir çok tuşu kulaklardaki kasada bulunduruyor.Böylece Kablo derdinden,2 saat uzanıp müzik değiştirme derdinden kurtuluyorsunuz.Ben şu anda kullanıyorum ve harika bir alet.Kulağa tam oturuyor ve ses kaliteside harika.Basslar ile şarkı hayatta birbirine karışmıyor.Ayrıca ürünün bu modeli asla su geçirmiyor(Daha duşa girmeyi denemedim ama :D :) )
//
WALKMAN®'i üzerinizde taşıyın
Aktif yaşam tarzları için idealdir: Müziğinizi kablosuz dinleyebilir, hareket halindeyken giysilerinize takabilirsiniz. Hafif, hepsi bir arada tasarımıyla çok rahattır ve başınıza tam olarak oturur. Eğlenceli bir hepsi bir arada, takılabilir tasarımla mükemmel ses kalitesi
Müziğinizi daha hızlı bulun
ZAPPIN™ şarkı arama teknolojisi ile Walkman® ürününüzdeki tüm şarkılara hızla göz atın. En sevdiğiniz parçaları anında bulabilirsiniz: Sanatçı veya parça araması yapın, sonra ZAPPIN™ kısa bir örnek bölüm çalarken dinleyin. Tek yapmanız gereken hangi parçanın tamamını dinleyeceğinizi seçmek.
Sadece üç dakikada hızlı şarj
Daha uzun süre müzik dinlemenizi sağlayan olağanüstü pil ömrünün yanı sıra, sadece üç dakikada şarj etme imkanınız da var! WALKMAN®'inizi sadece 180 saniye şarja takın ve üç saate kadar kesintisiz çalma süresi elde edin; aceleniz varken veya oturup beklemek istemediğinizde çok işe yarayacak!***
Açık format desteğiyle sınır yok
Açık format desteği sayesinde, müziğiniz nerede ya da hangi formatta olursa olsun (WMA, MP3 ve AAC (yalnızca DRM olmayan), tüm arşivinizi sadece Windows Media® Player 11, iTunes® veya Windows Explorer'dan sürükleyip bırakarak WALKMAN®'inize aktarabilirsiniz. Bu kadar basit!
İstediğiniz içeriği sürükleyip bırakın
Sürükle-bırak yöntemiyle WALKMAN® ürününüze video ve müzik aktarmak çok kolaydır, saniyeler içinde tüm kitaplığınızı parmaklarınızın ucuna getirebilirsiniz. Windows Media® Player 11®, iTunes® veya Windows Explorer'ı kullanarak, çalma listelerinizi düzenleme ve dosya aktarma işlemlerini sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Sadece sürükleyip bırakın, arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın.
Fiyatlarını google amcadan bulabilirsiniz.Ben 149 ytl ye aldım.
-
Oha süper bişeye benziyo lan :S 70 lira verip kablolu mablolu 4gb aldık bok var gibi :|
-
mersin mediamarkt da vardı.Çok da hoş ama bahalı...
-
gerçekten duşa girip deneyen var mı? yoğun su ya maruz kalınca geçirmiyor mu? almayı düşünebilirim eğer öyleyse.
-
tasarım olarak çok güzel de aklıma birkaç şey takıldı,
1- ben mp3 dinlerken yüksek sesle dinlerim, birkaç ayda bir kulaklığım patlar ve yeni kulaklık alırım. diyelimki ben bu cihazdan yüksek sesle mp3 dinliyorum. kulaklığın patladığını düşünürsek ne olacak ? bunun kulaklık her yerde satılır mı ? satılır ise istediğimiz anda patlayan kulaklığı kolayca değiştirebilirmiyiz ?
2- genelde gece müzik dinlerim, yatarken nasıl oluyor ? sağa sola dönünce kulaklıklar sanki rahatsız edecek gibi duruyor. müzik dinlerken yanımızın üstü yattığımız zaman rahatsızlık veriyor mu ?
3- yüksek sesle müzik dinlersek şarjı ortalama ne kadar gidiyor ?
-
koşarken falan düşer mi acaba ağırlıkta falan iyi gider gibi.
-
hacı çok güzel ya.. spor yaparken çok işe yarar bu.. bi tane almayı düşünüyordum bak bunu gördüğüm iyi oldu..
-
ben de bi arkadasimda gordum kablosuz bluetooth kulaklik aldim gelince kurcaliycam falan fistik bakalim bide bundan alabilirim belki internette satan siteler varmi?
-
hizlial da 149 tl imis arkadas ordan aldi sanirim wallahi takildim bende alicam :D
-
Bu modelin bir önceki sürümü olan 202 modelini almıştım. Sonra spor yaparken oluşan terden dolayı arıza yaptı ve firma değiştirmek istemedi. Tüketici mah. gidince ancak paramı geri alabildim.
Eğer su ve özelliklede ter geçirmiyorsa mükemmel bir cihaz. Önceki modeli öyleydi.
-
Dergilerde filan hep gorurdum ama kullanıcısından dinlemek harbi başka oluyor