Sony Xperia Z, Yeni Nesilin Yeni Gözbebeği!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Acıklama guzel olmusama tabıkı S4 :) Yada cıkacaksa Note III

Bu yorum biraz marka takıntısı olmuş. Doğmamış bebeğe don biçilmiş gibi, çıkmamış s4 ve şekli şemali daha belli olmamış note III'ün peşine düşmüşsünüz. 

Konuya gelince sony xperia Z, sony üreticilerinin level atladığı teknoloji harikası olmuş. Almayı düşünüyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    iyi akşamlar müridler biraz konu dışı bir sorum olacak lütfen kusura bakmayın. bikaç günden bi arkadaşıma yurtdışından gelmiş olan wietnam mali bi s3 u satın alacağım ama bunun çift çekirdek mi dört çekirdek mi olduğunu bilmiyoruz bunu anlayabilmek için ne yapmak gerekiyor yardımcı olur musunuz

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Thelordmax bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı

Acıklama guzel olmusama tabıkı S4 :) Yada cıkacaksa Note III

Bu yorum biraz marka takıntısı olmuş. Doğmamış bebeğe don biçilmiş gibi, çıkmamış s4 ve şekli şemali daha belli olmamış note III'ün peşine düşmüşsünüz. Konuya gelince sony xperia Z, sony üreticilerinin level atladığı teknoloji harikası olmuş. Almayı düşünüyorum.

Walla kusura bakma hocam marka takıntısı degıl olay ...

Kımın ne sattıgı , hangı markanın modelın saytıldıgı bellı dunyada ...

Su forumda Admınler bır anket hazırlasın butun telefonların ıcınde en fazla S3 cıkacagına emınım neyın kafasındasın sen ?

Siz o level atlayan teknolojı harıkalrına bakın , bizlerde sorunsuz çalısan Androıd ve Kullanım harıkası Samsunglarımıza :)

Edit : Marka takıntısı olmus dedıgın kişi :

İphone 4s , HTC desire Hd , Htc One S , HTC One X , Samsung İ9100 , Samsung SII , Motorola Atrıx , Motorola Razr Maxx , Samsung Note II , artı  Nokıanın envayi çeşidi  (en az 30 modelını) kullanmıs bırı...

Bana göre ''SAMSUNG'' bana göre S Serisi ... (NOKTA)

Burada telefon muhabbetı yapmaya kalkarsak bırazdan İphone cular gelecek IPHONE dıyecek , Samsungcular gelecek SAMSSUNG dıyecek ...

Bu yuzden uzatmanın anlamı yok , bence sen SONY al ve dene hocam :)

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

@suhatuna

bir ton şey yazmışın ama neden samsung cevabını vermemişsin.yüz tane telefon kullanman seni gözümüzde iyi bir müşteri deneyimcisi yapmaz :) yaptığın tamamiyle markacılık. Xperia Z konusunun altına "açıklama güzel ama tabiki s4" yazıyorsun, bu ne şimdi :D , üşenme iki kelime yaz de bu özelliği kötü, s4 şöyle daha iyi de bari :)

ayrıca anketle en iyi telefonu belirlemek de saçmalığın daniskası. Farklı farklı telefonlar var, her birinin farklı özellikleri var, her tüketici hangi özelliğini çok kullanacaksa ona göre alır telefonunu. Düşünerek almak lazım yani.

XpertVision tarafından 31/Mar/13 22:23 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

@suhatuna

bir ton şey yazmışın ama neden samsung cevabını vermemişsin.yüz tane telefon kullanman seni gözümüzde iyi bir müşteri deneyimcisi yapmaz :) yaptığın tamamiyle markacılık. Xperia Z konusunun altına "açıklama güzel ama tabiki s4" yazıyorsun, bu ne şimdi :D , üşenme iki kelime yaz de bu özelliği kötü, s4 şöyle daha iyi de bari :)

ayrıca anketle en iyi telefonu belirlemek de saçmalığın daniskası. Farklı farklı telefonlar var, her birinin farklı özellikleri var, her tüketici hangi özelliğini çok kullanacaksa ona göre alır telefonunu. Düşünerek almak lazım yani.

Yaw hacı neyın polemıgındesın?

En basıtı suınu düşün ya , güzel olmayan şey mı daha cok satar ... Güzel olan mı ... Coca Colayla , Cola Turka nın satıslarına bak bakalım hangısı daha ıyıdır , Yada Ülker ve Saray bisküvilerını kıyasla :) Buna benzer ornek cok :)

Bana İphone ve Samsung la kıyasla gelın , Sony ıle degıl ... :)

Sana sımdı ıkısı arasında ozellıklerını yazamayacagım S4 un yada soyle soylıım samsung un en buyuk takıpcılerındenım cunku cıhazlar guzel , evet suanda da sahıbınden , sanalpazar uzerıdnen bı kac S4 görusmesı de yapıyorum ,  tanıtıldıgı gece de ızledım netten zaten ...

Biz atıp tutarak degıl , gerceklerle konusuyoruz ... Sana sımdı cevap vermememe gerek yok :)

2013 Sonunda satıs rakamlarında yıne burada yazısmak , o zman senı cevaplamak dılegıyle ..........! :)

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    XpertVision bunu yazdı

@suhatuna

En basıtı suınu düşün ya , güzel olmayan şey mı daha cok satar ... Güzel olan mı ... Coca Colayla , Cola Turka nın satıslarına bak bakalım hangısı daha ıyıdır , Yada Ülker ve Saray bisküvilerını kıyasla :) Buna benzer ornek cok :)

Sana sımdı ıkısı arasında ozellıklerını yazamayacagım S4 un yada soyle soylıım samsung un en buyuk takıpcılerındenım cunku cıhazlar guzel , evet suanda da sahıbınden , sanalpazar uzerıdnen bı kac S4 görusmesı de yapıyorum ,  tanıtıldıgı gece de ızledım netten zaten ...

Biz atıp tutarak degıl , gerceklerle konusuyoruz ... Sana sımdı cevap vermememe gerek yok :)

2013 Sonunda satıs rakamlarında yıne burada yazısmak , o zman senı cevaplamak dılegıyle ..........! :)

hala bir neden söylemedi :D arkadaş sen toplum tarafından bilgine saygı duyulmuş bir insanmısın senin sözüne neden güvenelim.Burası bir forum, adı üstünde tartışmak, bir meseleyi irdelemek için ayrılmış alan. Kalkıp ben şöyle araştırdım ben böyle ettim diyorsun. Ne telefonu seçtiğin umrumda değil, tartışma biçimin tam bir fiyasko. Lafa bak "Şimdi sana cevap vermeme gerek yok" afedersin de sikimde mi? hani bir sor cidden sikimdemisin? Sony Xperia Z başlığın altında başka markadan bahsedeceksen nedenlerini de yaz niye seçiyorsun, neden daha üstün görüyorsun, yaz da bilelim. Samsung daha çok satıyor onun için ben Samsung alıyorum diyorsan da bozma, aynen böyle kitle kültürü dayatması mantığınla yaşamaya devam et.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    XpertVision bunu yazdı

@suhatuna

plastik takoz plastik takoz lalalallaaa lalalallalala

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

o telefonda beni cezbeden şey toz geçirmemesi oldu.umarım düşer fiyatları kısa sürede

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

@suhatuna kardeşin Samsung'u bu kadar çok övmeni anlıyorum. Evet, S3 çıktığında süper bir telefondu ve takdire şayan bir reklam ile tanıtıldı. Haliyle de sattı. Peki Note 2 neden satmadı bu kadar? Çünkü herkese büyük geldi. arada oluşan 0.8" lik fark için laf edilir oldu ve haliyle S3 piyasada deli gibi tutundu. Peki ekstradan satışı arttıran unsurlar nelerdi?

İlk mesaj da da belirttiğim eksi olabilecek özelliklerden dolayı S3 sattı. Yahu şu ana kadar hiçbir telefonda şu yoktu, kulağıma koydum arama yaptı. Bunlar satış stratejileri ki özellikle Tr gibi bir ülkede insanlar merakla bir şeyler beklerken ve marka hastası olan insanlar çokken -tamamen kişiseldir, alınganlık yok- bunlar gayet normal. ;) 

Ancak şunu unutmamak lazı. Samsung ve Sony karşılaştırması neden yapılamasın? S3'ten daha iyi olduğu, ki donanımsal açıdan epey fark ettiriyor kendini, neden bir karşılaştırma yapılmasın. Samsung'u kuru kuruya savunmak olmaz. Sony öyle ahım şahım telefon geliştirmiyor. Ama boş özellikler -bana göre- ekleyipde bi S3-S4 grafiği yaratmıyor. Sony tutunamıyorsa sebep tamamen bu. 

Unutmamak lazım, Sony hala çıtayı yakalayabilecek bir seviyede. S4 özelliklerinin tanıtıldığı video izledim SD adresinde. Ancak çok da kayda değer şeyler değil. Bence Sony Xperia Z ile S4'e rakip olabilecek oldukça iyi bir telefon. ;)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Donanımhaberde konusu vardı. Tanıtım yapmışlardi. Bayağı güzel telefon. Gözüm tuttu yani. Biraz büyük gibi geldi sadece. Yurt dışında 1300 tl falan. Türkiyede 2500 tl olur artık :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 7825 Toplam Mesaj: 54