Sony Xperia Z, Yeni Nesilin Yeni Gözbebeği!
-
Not : La bir arkadaş alta yazmış, sıvı olayı ile ilgili bir yorum var, denizde kullanımı hakkında araştırma yaptım; ancak pek bir şey bulamadım. Elbette tuzlu suda da geçirmeyecektir düşüncesindeyim. İsterseniz Sony'e mail atıp sorabiliriz. :) Ha tatlı su ha tuzlu su, ne kadar fark edebilir arkadaşlar? İkisi de su, komik geldi bana o yorum + Son yorumlar tamamen kişisel yorumlar, gidip görün beğenirseniz alın. Telefon herkese hitap etmek zorunda değil elbette. :)
Tuzlu su cihazın su geçirmesini önleyen plastik parçalara zarar vereceği için sakıncalı. Havuz ve denizde kullanmak sakıncalıdır bu cihazı. Klor ve havuzdaki diğer maddelerde bu plastik parçaları yıpratacağından kullanılmaması öneriliyor. Ha kullanılır ama oluşacak sorunda SONY sorumlu tutulamaz.
-
wifi'de ısınıyor,
sesi az çıkıyor.
Suda kullanıma uygun değil, daha çok sudan korunmak için yapılmış ama rakibi cihazlar da sudan pek etkilenmiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=kjE__rr7J1s
-
S4 inceleyen ya da alan oldu mu ?
Yorumlarını dinlemek isterim. Bende Iphone 4S var.
Babam şuan telefon alacak S3 yahut I5 alacaktı alma dedim. Çünkü kendime düşünüyorum. :)
S4 çıktı yorumlar filan merak ediyorum beğenirsem aldırırım yoksa 5S beklenecek.