[Soru]-Kilo Vermek
-
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır yememi içmemi düzelttim , her gün düzenli olarak 1 saat yürüyüş yapıyorum . Sizce vereceğim
besin tablomda yanlış olan birşey var mı ?
Boy : 178
Kilo : 96
Sabah : 7-8 gibi uyanıyorum . 50-60 gram Light peynir , salatalık , domastes , 2 yumurta haşlanmış yumurtanın beyazı,1 tane light kızarmış ekmek
Ara : 15-20 tane badem fındık , yarım kepekli mısır patlağı
Öğlen : Haşlanmış tavuk göğsü 150-200 gram , Salata , Light ayran
Ara : 1 tane light grisini , 1 yeşil elma
Akşam : Saat 7 yi geçmeden light dardanel ton 160 gram yada yulaf kepeği-light yoğurt karışımı yiyorum
Günde ortalama 850-900 max 1000 kalori alıyorum . Arada kaçamak olsun diyede koşu sonrası çikolatalı süt içiyorum :)
Gün içinde elimden geldiğince su içmeye (1.5-2 lt ) , yeşil çay ayrıca sabah okula gitmeden önce 1 çay kaşığı çörek otu ile keten tohumu alıyorum 2 bardak su ile ?
Sizden istediğim
a) 1-2 gün içinde spora yazılıcam tavsiye programlarınız var mı ?b) Yediğim besinlere alternatif olarak tavsiye edeceğiniz protein oranı yüksek düşük yağlı besinler tavsiye eder misiniz :)
c) Nerede yanlış yapıyorsam uyarın ağalar :)
-
-
96 kılo cok hocam naptın sen nasıl gezıyn dızler bıtmıstır senın dıyım cok fazla ayakta kalmamaya bak
-
HeyQirs bunu yazdı
96 kılo cok hocam naptın sen nasıl gezıyn dızler bıtmıstır senın dıyım cok fazla ayakta kalmamaya bak
Yok hocam ya valla sıkıntı yapmıyor :)
Bide anlamadığım bölgesel yağlanma yok bende heryerden eşit kilolu gibi duruyorum :D
-
öğrencilik baya kilo yakıyor aslında, birde kampüse falan yürüyerek gidiliyorsa (denenmiştir :D)
-
Depresyona gir en az 10 kilo verirsin çok kısa sürede
-
bende dün sokakta çocuğa acıdım tartıldım ama tartılmaz olaydım 90 dedi ya ama boy 180 dağılımda eşit dışardan 75 kilo falan diyorlar ama benimde zayıflamam lazım. Gece yemelerini kesemedim mesela aşırı midem akzınıyor allah ne verdiyse çorbaya bile gittiğim oluyor :D
-
Yorumlar için sağolunda :)
kendi sorularıma cevap alamadım
-
hocam 10 haftada 9 kilo verdim. sabah kahvaltıda 2dilim kızarmış ekmek 4 tane çeri domates kibrit kutusu :D peynir, 1 haslanmış yumurta 4 tane de zeytin yiyorum. Bir de yanında şekersiz çay. yumurtaya tuz dökmüyorum. Geç kalktığım için 2 öğün olarak en geç 6 da ekmeksiz 2-3 tabak yemek yiyorum. 6dan sonra yatana sadece su içiyorum. Spor pek yapamadım ama en yakın zamanda başlayacağım.
Koşu sonrası en güzeli maden suyu : )
Olay basit biyoloji hocam. VÜcut ilk karbonhidratları sonra yağları en sonda proteinleri yakar. Sen karbonhidrat hiç tüketmezsen aslında rahat bi şekilde kilo verebilirsin.
-
Valla hocam artık minimum bu kadar oluyor . Yağsız bol proteinli önereceğin alternatif gıda var mı programıma ?
Bide salona başlarsam yağ yakıcı ürünler alsammı acaba
-
Twitter bunu yazdı
Valla hocam artık minimum bu kadar oluyor . Yağsız bol proteinli önereceğin alternatif gıda var mı programıma ?
Bide salona başlarsam yağ yakıcı ürünler alsammı acaba
hocam paran varsa (öğrenci değilsen) dukan diyetini öneririm.
56 gün oldu diyet ve sporla 12 kilo verdim vermeye de devam ediyorum.
internette bilgiler mevcut, kitabını al oku kafana yatacaktır