[Soru]-Kilo Vermek
-
kilo verme işini ızdırap olarak degılde zevklı bi iş olarak görmek lazım.90 kilodan 80 e düşüpte kilo alamıyorum.Gerci ben kas olarak almaya calısıyorum orasıda ayrı bı mevzu:d.
-
o kacamak sutlerı bırak yagsız su ıc benden tavsıye
-
Hacı korkutmayın beni :) ne bayılıp ölmesi kendimi gayet iyi hissediyorum :)
-
Twitter bunu yazdı
Hacı korkutmayın beni :) ne bayılıp ölmesi kendimi gayet iyi hissediyorum :)
Hacı şekerini dengelemen lazım. Ben ona vurgulamak istiyorum. Elma ye, ya da bir parça bitter çikolota ye ama dengele.
Şeker insanın olmazsa olmazıdır çok azda olsa almalısın. Elma, kayısı vs bunlar olmadı dediğim bitter çikolota felan.
Ben 5 gün boyunca mal gibi salata yedim sadece cuma günü nevrim döndü rahmetliydim şu an.
-
tek ve ne güzel şey diet değildir
amerkalıların espirisi bile vardır diet die dan türemiştir derler. o yüzden yapılmamalıdır :)
dengeli beslenmeyi öğrenceksin.
basit bir muhasebe hesabı giren-çıkanları denk getirirsen sabit kiloda kalırsın.
kilo vermek istersende ya giren kaloriyi azaltacak yada çıkan kaloriyi çoğaltacaksın.
kısaca herşeyi ye az ye birazda hareketli yaşam.
karşı masadaki silgiyi kendin alman bile spordur, erken durakta inip yürümek, asansör kullanmamak...
yağ yakma cetveli
kalori cetveli
http://www.benimdiyet.com/besinlerin_kalori_cetveli.asp
buda yağ yakma makinesi süper verileri girin bakın kendinize ------->
http://drpozitif.com/YagYakmaHesapMakinesi.aspx/yag-yakma-hesap-makinesi
-
o değilde bende düzenli olarak 15 yıldır diyet yapıyorum tek sonuc daha yavaş kg alıyorum:)
-
Beyler bugün diyetin üstünden yaklaşık bi 20 gün geçmiş :)
20 günden beri ekmek tuz şeker vs herşeyi kestim kendimi sağlıklı yaşama adadım :)
Kardiyo yaptıktan sonra bütün aletlerde sıkılaştırma çalıştım :)
95-96 olan kilom bugün tartıya çıktığımda 88.8 kilo olduğumu gördüm :)
uzun bir süre daha devam edeceğim gibi görünüyor çünkü alıştım artık beni zorlamıyor :)
-
Hocam harbi iyi yiyormuşsun. Bence yemek listesine bi ayar çek. İkincisi de spor yapıcaksan al bir bisiklet veya çık koş. Hiçbir şekilde kalori yakacak, terleyecek imkanın yoksa salona yazıl. Bence benim gibi kilo almaya çalışanların dışındaki insanların salona gelmesi gereksiz.
-
ronnıe coleman ın kahvaltısı :)))