[Soru]-Kilo Vermek
-
Hocam ben de 100'e yaklastım 3 basamaklı sayılara gelmek beni korkuttugundan 99 u geçmemeye çalışıyorum.
Öle diyet fln takip edecek kadar düzenli bi hayatım yok.
Tatlı yemeyince, sabah öğlen kahve içip akşam da yemeği eve söylemek yerine bisikletle 10 km ötedeki restoranda yiyince gayet kolay kilo verebiliyorum. tek sorunum bunu sürekli yapamıyorum çünkü dondurmaya ihtiyacım var. günde en az yarım kilo, onu atlatabilsem gerisini yapabilecem=)
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam ben de 100'e yaklastım 3 basamaklı sayılara gelmek beni korkuttugundan 99 u geçmemeye çalışıyorum.
Tatlı yemeyince, sabah öğlen kahve içip akşam da yemeği eve söylemek yerine bisikletle 10 km ötedeki restoranda yiyince gayet kolay kilo verebiliyorum. tek sorunum bunu sürekli yapamıyorum çünkü dondurmaya ihtiyacım var. günde en az yarım kilo, onu atlatabilsem gerisini yapabilecem=)
acı yoksa gelişmede yok hocam , senide davet ediyoruz sağlıklı yaşam furyasına :D
-
HolyOne bunu yazdı
hacı akşam yemeği yerine o dondurmayı yesen otomatik olarak motoru bozup içeri giren herşeyi direk olarak çıkartman gerekmiyomu?
-
Twitter, on numarasın (: Arada bir bi maden suyu çakabilirsin, kalsiyum tamam ama diğer minerallerde azıcık eksik sezdim ^^ Bir de aralarda ufaktan deniz ürünü tüketebilirsen süper olur. Izgara uskumru falan şöyle bol salatalı hmpppffss...
Holy, daha önceki hikayelerden de yıllardır gözlemlediğim kadarıyla sana bugün yarın diyabet teşhisi konacak. Bence bi boş zamanında git açlık tokluk kan şekeri ölçtür, insülin direnci baksınlar.
-
içindeki devi uyandır sayfa 555-568 arasını oku
-
1000 Kalori cok dusuk Hele spora baslarsan bu yediklerinle bide benim yazdigim programi uygularsan nakavt olursun.. Bu arada agirlik antremaninda 2. sayfayi silmeyi unutmusum(calisma gunleri) eski trainee icin yazmistim . O kismi kaale alma zaten ingilizce gorunce anlarsin..
sabah yumurta sayini 5 e cikar 2 sini sarisiyla 3 unun sadece beyazini ye..
Multi vitamin mineraller var onlarda muhakkakkullan..
Spora baslayincada Lor peynirini az yagli yogurtla karistirip ara ogun yap.
spora baslayinca 50 60g Yulaf ezmesini sabah kahvaltina ekle. Sana programda assagi yukari alman gereken protein, yag ve karb oranlarini yazmistim.
O oranlari yapabilirsen 3 ana ve 3 ara ogun olarak ayarla. Spor yaptiginda asla ve asla vucudunu ac birakma. Yiyerek kilo ver ac kalarak degil..
Boyle yaparak hem kaslanir hemde ufak ufak yag yakarsin. Onumuz yaz tam kilo verme zamani iyidegerlendir..
Yag yakici istersende 2. aydan sonra basla derim ben sana, kilo vermen yavasliyacak ozaman destek alirsin. Ama oyle cla l karnitin sacmaliklarini degil. Kalp problemin yoksa ben sana bir yol oneririm o konuda.. Daha sonra..
1.5 ayda 6 kilo almissin :) bende 3 ayda stresten 12 kilo aldim bmi im %26 ya cikti amk. yakinda baslarim bende. 3 ayda 15 kilo veririm artik fazla kas kaybina ugramadan.Hatta ustune koyarim 1 kilo falan.
mclaren tarafından 10/Nis/14 04:57 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bu işler öyle koca karı ilacı gibi
sağdan soldan duyduğun reçeteleri uygulamakla olmaz
adam akıllı üniversite hastanesinde gidersin önce dahiliye bölümüne testlerini yaptırırsın
ondan sonra gidersin beslenme ve diyetetik bölümünde ilgili uzman doktora
sana A4 kağıtlarında ne yiyeceğini ne içeceğini ne yapacağının çıktılarını verir
öyle kafana göre diyet uygularsan hastalanır ölür gidersin amk
dikkat et -
bence yavaş yavaş zayıfla sonra o kilonu korumaya bak.
-
kilo verilmiyo amk
-
Hacı, hesapladım boy kilo oranına göre.
2361 günlük kalori ihtiyacın. Sen bunun -500 x 600 aşağısına çekip ona göre diyet yapman lazım. Eğer 1 2 hafta daha böyle dediğin gibi gidersen muhtemelen kan şekerin düşecek, tansiyonun düşecek kalp durur ölüp gidersin amk. Dikkat et, o ne öyle günde 800 kalori felan? :D
1600 kaloriye çıkar onu sen. Geriside sana kalmış ne yersen ne yaparsan.
Üstelik salona gitmene gerek var mı? - Bence yok aşırı bir kilon yok.
http://gencvefit.com/profil-analizi
buradan başla videoları izle evde egzersizini yap.