Sorularınızı Cevaplıyorum.
-
şeyhim göbek kaç yıllık :D edit:soruyu onaylamadı :D edit2:soru onaylandı ben egomu tatmin ettim :P
-
tamamen ego'ya dayalı bir sosyal platform'da (hayranlarım soru sorsun ben cevaplıyım) hesap açmanın, akabinde tüm forumu soru sormaya teşvik etmenin adı "ermek" değil olsa olsa kibir yada ego tatminidir.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
tamamen ego'ya dayalı bir sosyal platform'da (hayranlarım soru sorsun ben cevaplıyım) hesap açmanın, akabinde tüm forumu soru sormaya teşvik etmenin adı "ermek" değil olsa olsa kibir yada ego tatminidir.
-----------------------------Sıfırdan noktasından virgülüne kadar kendi başına tasarlanmış olan bir sitenin içerisindesin.. şuan mevcut olduğun sitenin mimarı bana soru sorabilirsiniz demiş espri ile karışık erdim diyerek.. Ve siz bunu ego tatmini olarak düşünüyosunuz..Adamın egosu zaten tavandadır. Salak bir siteyle ego tatmini yapmaz bu adam zaten kendi yazmış olduğu site varken :D
Ne diyeceğimi bilemiorum.
-
O dedigin de ermenin bir parcasi zaten.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------Dikkatini çekerim, başka sitede tatmin ediyorum egomu, burada değil =)
-
İlginç bir düşünce tarzı . Hala çözebilmiş değilim.
-
Zeki Mürende bizi görecek mi demiştim sanırım removed :D
-
hoca hastasın diyorum ki muhtemelen bunu sende biliyorsun. mutluluklar.
-
beyler bu olay yeni bir olay değil ki eski ve herkes tarafından kullanılan bir site nie bu kadar sasırdınız
-
seadog bunu yazdı:
beyler bu olay yeni bir olay değil ki eski ve herkes tarafından kullanılan bir site nie bu kadar sasırdınız
-----------------------------Sence siteye mi şaşırdı millet?