Sorularınızı Cevaplıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

şeyhim madem erdin, bu haftaki sayısalın sonuçlarını bana bi pmleyiverde kısadan köşeyi dönelim :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca evrimle ilgili sorunu cevapladım zaten

çiçekler hem dişi hem erkek mesela, canlılar bi noktadan sora iki farklı çeşide bürününce evrimi costuruyor.

-----------------------------

Şeyh komiksin, ermiş adam oturaklı olur :)

Ne diye ikiye ayrılıyor türler? Rahat mı batıyo bunlara oturup biz birimiz dişi birimiz erkek olalım desinler? Hadi dediler diyelim, benim sorumu cevapla:

-----> Cinsel organlar nasıl oluştu o zaman?

-----> Birbirlerine en uyumlu şekilde nasıl oluştular, içlerine türün devamını sağlayacak sperm-yumurta nasıl geldi?

-----> Tüm bunlar oldu diyelim, istisnasız bütün insan evlatlarının bilinçaltında neden cinsel istek var? Bu da mı evrim süreciyle gelişti?

Bu üçünü istiyorum şeyh. Madem erdin. Müridleri cahal koma. :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Çok saçma geldi bana Holy Triumph haklı malesef..

Not : Site sahibini eleştirebildiğim bu demokratik ortam için bravo.. Sezarın hakkı sezara..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek
    çizik

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkworld
    darkworld's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    :)))

Bir Duvar Var Sırtımı Dayadıgım Sevgiden Örülmüs Koskoca Bir Duvar Hasretinle Yandigim Kuytusunda Her Gece Ağladıgım Şunu Bil Ki Sevdigim Sen o Duvardaki Gözyaşım Olacaksin Ve Hiç Kurumayacaksın Ellerimi Kanatırcasına Tırnaklarımla İsmini Kazıdıgım O Sevgi Duvarinda Hep Ama Hep Yaşayacaksin
Toplam Hit: 15971 Toplam Mesaj: 86