Sorularınızı Cevaplıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocalar reklam almamamızın sebebi googlein bizi banlaması değil, google reklamlarını bir dönem test için koyduk ne getirir diye öğrenmek için. Google dan başka 100 lerce reklam veren yer var hatta google iyi bir seçenek bile değil. destek maili reklam teklifleriyle dolu. hepsini kibarca geri çeviriyoruz.

Sorular çok basit geliyor beyler erdim diyorum hala dandik dandik sorular soruluyor.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

böyle bir banner istiyoruz sağ veya sol bloğa :)

http://www.sorularlaislamiyet.com/images/banners/reklam.jpg

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Hocam bi soru da benden:

ayın 28'inde KPSS'ye gireceğim,sınav salonuna girişte herşeyi elimizden alıyolar(yüzük,bozuk para,anahtar,toka ot kök...).

ben de sınava cebimde okunmuş pirinçle girmeyi düşünüyorum.Eğer girişte onu da alırlarsa okunmuş pirincin bana yine faydası olur mu?Ya da okunmuş pirinçten pilav olur mu?pişince etkisini yitirir mi?(zemzem'i içip de giderim zaten,tuvalete girmedikçe sorun olmaz,bekler orda)

bu soruyu ösym ye soracaktım,okunmuş pirinçle giriliyo mu diye ama demin baktım mail adreslerini bulamadım:)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

şeyhe inme indi :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

şeyhe inme indi :D

-----------------------------

yok arkadaş bi daha soru sormayacam:))

bundan sonra en fazla pozitif bilimlerden:))

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

erdim erdim diyip duruyorsun; ama ermekten ziyade hayattaki rutin iniş çıkışlardan birini yaşıyorsun gibime geliyor. hani insanlar yıllarca yüzüne bakmadığı şeylere, belli bir yaştan sonra ilgileniyor ya onun gibi işte.

18'inde şişko bir çocuğa "ayı dersin" 

25'inde şişman dersin

35'inde canım dersin.

kimse  ne dediğimi anlamadı dimi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Şeyh ermemiş beyler bizi kekliyo. Evrimle ilgili iki sordu sordum birini geçiştirdi ötekine cevap bile vermedi. Ben evrime inanmak istiyorum, ama kafam almıyo. Madem erdin şeyh, açıkla bakalım canlılar nasıl dişi erkek diye ikiye ayrılıp, birbirlerine uygun cincel organla donatıldı? Kim deliğin çapını hesap edip ona göre kamış koydu?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

holy abi beni diskoya götürrrr

Break Dance Bboy MaxeL
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hoca evrimle ilgili sorunu cevapladım zaten

çiçekler hem dişi hem erkek mesela, canlılar bi noktadan sora iki farklı çeşide bürününce evrimi costuruyor.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

yani hollycim canım şeyhim yuruduğun yola kurban ama erdim deyipte bu tarz bi uygulamaya geçmen biraz saçma olmamışmı yav?

dokunmak sanattır.
Toplam Hit: 16777 Toplam Mesaj: 86