folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sosis Pişirmek ! [Servise Hazir]

Sosis Pişirmek ! [Servise Hazir]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Arkdaşlar sosis pişirmeyle ilgili bildiğiniz tarifler varmı ,evde sosis ve peynirden başka birşey kalmadı 1-2gün bununla idare etmem gerek :) farkli bir pişirme şekli falan biliyorsanız yazında farkli bir lezzet tadalim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

sen hala karnını doyurmadın mı :)

yemek yemege gıdıyorum dedı ve gıttı mutfak işi hosuna mı gıttı ne baksana tarıf soruyo :D

senın yawruyuda mı bole besledın sosıs falan oh masallah

sosısı kup kup dogra yagda kızart ustune peynırı ekle omlet gıbı harmanla baharat eslıgınde dans ettır ve ekmekle yumul :I evde baska hıcbırsey yokmu yumurta falan

mimi " yim ben ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hacı sosisi en güzel şekilde paylaşabileceğin yiyecekler; öncelikle bir 2 kilo patates al, ketçap ve mayonez. sosis ve patatesi kızartacaksın, soslayıp yiyeceksin. Yok değişik bir şey arıyorsan, patates ile sosisi yine kızart, ister tost yap ister yumurtaya ilava et ye. Gerçi bu sıcakta nede yenir ya onlar :S

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

İşine yarar umarım.Makarna filan bulamazmısın yapması kolay olur.

Domatesli Biberli Sosis Yemeği Yemek Tarifi

Malzemeler
    2 paket soyulmuş sosis
    2 adet domates
    3 adet çarliston biber
    Az tuz
    1 yemek kaşığı margarin

Hazırlanışı
    Bir tencereye yağ konur. Hafifçe erimeye başlayınca içine ayıklanmış ve halka halka doğranmış biberler atılır. Birkaç kez hızlı hızlı çevrilir. Diğer tarafta 2 adet domates rendelenip tencereye atılır, az tuz ilave edilir, 1-2 dakika pişirilir. Birer parmak kalınlığında doğranmış sosisler tencereye ilave edilir, bir çay fincanı su konularak 15 dakika kadar pişirilir.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    sosisin ortasında delik aç sonra o deliğe peynir doldur ve tost makinasına veya tavada olur bi güzel pişir süper oluyo :D
    ama o tombullarından olması gerek =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek

vala ben sana diyim yağlı kebapları yiye yiye bünye yağ olmuştur.Pişirmek yerine sen onları tencereye sıcak su koy sonrada suyun hepsi buharlaşıp tencere altı siyahlaşmaya başladımı ocağı söndür.Bu arada peyniri erit haşlanmış sosisin üzerine dök yanında son kullanma tarihi 2 ayı geçmemiş her türlü içeçekten birini aç mis gibi akşam yemeği.Afşyet şeker olsun compüü...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Pateteslisini aksama yaparim :) simdi yagda kizartip peynir eritsem ustunede ketch.mayonez doksem olur herhalde ...

aspirin gittim mutfaga baktim 3gun once yaptigim barbunyadan kalmis 1 tabak onu yedim ,ama kesmedi acim ac :D

Su suda nasil kaynatacam tam anlatsaniza ben yagda kizartiodm hep :) 2tanesinide cig cig yedim o ayri :) 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ufak bi tavaya salça ve ketçapla karıştırdığın suyu koy , 1 2 dakika sonra sosisleri at güzelce karıştır haşlansın , o bulamaçı yesin ; sonra istediğin kıvama gelince çıkart , turşu mayonez ve ketçapl ye :P 

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    zaten eve gidip yemek yememe 4 saat var, ballandırıp anlatma, acıktım bende =)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

sarımsak

makarna

sosis

peynir

salça (tercihen biber salçası)

pek fazla tutmaz bu  malzemeler. zaten sende sosis ve peynir var neyse..

makarnayı haşla dursun süzgeçte sen bu arada 4 diş sarımsağı kavur.. üstüne dilimlediğin sosisleri at.. onlarda kavrulsun salçayıda at.. biraz kavurduktan sonra hepsini su koy üstüne kıvama gelsin. en son makarnayı koy.. iyice karıştır ocaktan al.. biyere peyniri rendele.. makarnayı tabağa boşalt.. üstünede peyniri ..afiet olsun :)

cursed usta sundu :p 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kardeş 2 ucunuda kes 4 e böl uçlarını amaç pişmesini sağlamak sonra at yağa yanında domates soğan ve ketçapla servis yap afiyet olusun :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 13226 Toplam Mesaj: 32