Sosis Pişirmek ! [Servise Hazir]
-
compu moralını bozmak gıbın olmasında
hanı demın bende aynını yapmaya mutfaga gıtmıstım ya
kesmedı abi piizzaa yapıyom peh :D
-
kola'nın asiti kaçmış :O
-
Biz açlıktan ölelim millet sosis pizza yapsın.
Oh ne ala memleket
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Biz açlıktan ölelim millet sosis pizza yapsın.
Oh ne ala memleket
-----------------------------kasıma kadar bize katıldın katıldın , katılamazsan askeriyede yersın pizzanı :D
sen acıkırsında bız sana ikram etmezmıyızzz :)valla compu suan kendınden gecmıstır :D
köpegininde karnı doydu kendısınınde şimdi mutlu sekılde karnını kaşıya kaşıya formu okuyodur :D
benim pizzanın daha 10 dakıkası var
bıraz bekle :D
-
Sağolasın afiyet olsun iş başı server odasına kaçtım yemek yerken görürlerse pek hoş olmayabilir :)
Bu arada bu server odasına kamera takılmaz inşallah..
-
hacı sosis yenmez ya hiç güzel bişi deil.. sucuk ye onun yerine.. sucuk her türlü yenir farketmez :D
-
tava lazım ,yağ lazım ,en önemlisi sosüs lazım :D
dai bildiğim kadarıyla sosisü yağda pişirmeyince daha lezzetli oluyo yağla cıvık mıvık tavuk boku gibi bişi oluo üstüne tabakla bastır ama tabak pilastik olsun çok deşet bi şaheser çıkıo
-
ulan biz açlıktan ölüyoruz adam resmini çekmiş yollamıs birde. Ah bende evde olsam yaptığım börekleri, tatlıları çeker yollardımda iş güç olunca böyle sadece söylemekte kalıyorum...
-
Mutfak dolabinin alt kismina bir baktim ,princ ve mercimek var :) dedim en iyisi mercimek corbasi yapmak :D ,duduklu tencerede bi mercimek corbasi yapmisim super :D fotosunu koyacam simdi ,isteyene tarif veriyim :))
-
10 gündür 120 metrekare içinde aç ve sefil haldeyim :) abi en güzeli benim gibi yap kendini misafirliğe ada :) sosis falan hikaye hergün bi akrabanın kapısını çalıyorum şahsen ev yemeği gibisi yok :) param yok mu tabi ki war ama zor günler için :)))