Sosyal Bir Platform Kodlayalım?
-
Arkadaşlar php ile kendini geliştiren, php bilen kişileri gönüllü olarak bekliyoruz :)
- Facebook bildiğiniz gibi bilgileri düzgün koruyamıyor, incisözlüğe bile boyun eğiyor.
- Facebook gerçekten büyük bir site ve kafa tutabileceğimizi sanmıyorum.
Ama facebook alternatifi bir platform kodlayabiliriz.
Mesela twitter bir mikroblog, bir nevi sosyal topluluk.
Şimdi herkesten bir fikir alalım, projeye katılacak gönüllü arkadaşları ve fikir verenleri fikirleriyle beraber ikinci mesajda listeye alacağım.
Temel öncelikler.
Arkadaşlık, Gruplar, Durum iletileri, Ruh hali belirleme, Notlar, Resimler. Temel şeyler bunlar, çeşitli fikirler bekliyorum.
Aklıma gelenler
- İnsanlar oyun oynamayı, vakit geçirmeyi sevebilir. Oyunlar olacak, Flash veya PHP Oyunlar olabilir. Başka sitelerden alabiliriz, armorgames, miniclip gibi. insanlar oyunları kendi profillerine ekleyebilmeli, böylece istedikleri zaman girip oynayabilirler.
Desteğinizi beklemekteyim. -
- İstenmeyen fikirler -
Yetişkinlerin bir kısmı, ufak yaşta ki çocuklar, bayanlar gibi bir kitleyi gözardı edip abazanlık, karı kız, sohbet sitesi kurmayı amaçlamıyorum.
-
insanların senin ürününe rağbet etmeleri için diger ürünlerden farklı bir tarafı olması lazım
senin ürünün diger platformlardan farkı ne ?
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------insanların senin ürününe rağbet etmeleri için diger ürünlerden farklı bir tarafı olması lazım
-----------------------------
Bu yüzden fikir aramaktayım ve benim değil, bizim. -
hocam işi sabote etmek gibi olmasın ama daha farklı projeler lazım derim ben. sosyal platform bu zamanda tutacağını sanmıyorum. sosyal platform arayanların %90ı feysbukta.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
insanların senin ürününe rağbet etmeleri için diger ürünlerden farklı bir tarafı olması lazım
Bu yüzden fikir aramaktayım ve benim değil, bizim.
-----------------------------ortada birşey yokken hepimizin, türk halkının bile olur. Yanlışlıkla bir proje yaparda, güney batıdan doğarken para kazanırsan o zaman benim kavgaları başlar merak etme.
Ayrıca projenin tutması için gerçek bir konsept ve farklı değil, çok farklı özellikleri barındırması lazım.
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------hocam işi sabote etmek gibi olmasın ama daha farklı projeler lazım derim ben. sosyal platform bu zamanda tutacağını sanmıyorum. sosyal platform arayanların %90ı feysbukta.
Hı, hı farkındayım.
Belirttim: - Facebook gerçekten büyük bir site ve kafa tutabileceğimizi sanmıyorum.
Farklı fikirler arıyorum hocaam :) Fikir verin bana fikir, bu sosyal platform üzerinde fikir geliştirdikçe başka yönlere kayabilir, bunda sınırlama yok :) -
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------x3uqm4 bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
Bu yüzden fikir aramaktayım ve benim değil, bizim.
-----------------------------ortada birşey yokken hepimizin, türk halkının bile olur. Yanlışlıkla bir proje yaparda, güney batıdan doğarken para kazanırsan o zaman benim kavgaları başlar merak etme.
Ayrıca projenin tutması için gerçek bir konsept ve farklı değil, çok farklı özellikleri barındırması lazım.
Eğer olurda para kazanırsak, yardımcı olan müridlere eşit şekilde paylaştıracağım. -
hayal kurma hocam kim tüm çevresi facedeyken bırakıp senin sitene girer ? + facebook kmseyeboyun eğmiyor :)
-
içinde karı olsun bot olmasın turkler akın eder:F
-
Arkadaşlık sitesi aç. 100bin tane karı botu koy. Aylık üyeliği 10 tl den başlat.