Sosyal Bir Platform Kodlayalım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yapılcak işi kıyaslamıyorum bok atmaya falan da çalışmıyorum ama ortada bi özgünlük yok. Bu tedaş varken elektriği pedal çewirerek üretip satmak gibi birşey. Neyse arkadaş açsın sitesini açabilirse o zaman anlaşılır kimin derin düşündüğü:)

facebook mu daha önce yapıldı? yoksa twiter mı? ikiside tuttu ama dimi? adam dememişki facebookun yada twiterın aynısını yapalım diye yada daha düşük versiyonunu yapalım diye. özgün fikirleri olan varsa diye fikir danışmış

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

The-ExTaCy bunu yazdı:
    Yapılcak işi kıyaslamıyorum bok atmaya falan da çalışmıyorum ama ortada bi özgünlük yok. Bu tedaş varken elektriği pedal çewirerek üretip satmak gibi birşey. Neyse arkadaş açsın sitesini açabilirse o zaman anlaşılır kimin derin düşündüğü:)

facebook mu daha önce yapıldı? yoksa twiter mı? ikiside tuttu ama dimi? adam dememişki facebookun yada twiterın aynısını yapalım diye yada daha düşük versiyonunu yapalım diye. özgün fikirleri olan varsa diye fikir danışmış

hoca ben adama fikrimi söyledim. Facebookla twiter tutma sebebi koskoca şirketler olmaları.

Yüzlerce kişi tarafından sürekli güncelleştirilmeleri. Binlerce serverları var.
    En başından facebooku biz açsaydık şimdiye 100bin üyeyi zar zor görürdük. 

Bu işler o kadar kolay olsaydı sitede sürüyle webmaster arkadaş var, r10 da sürüyle var.

Onlar hepimizden önce yaparlardı emin olun:) Fikir üretmekle olmuyo yani.

Önce üretceksin sonra yapcaksın sonra buna sürüyle para bayılcaksın sonra da geliştirmeye dewam etceksin.

Daha üretimde birşey göremedim yorumumu yaptım. Benden bu kadar. Daha fazla tartışma ortamı olmasın.

Bu konudan birşey çıkmıcağını adım gibi biliyorum. Buraya böyle binlerce konu açıldı. Binlerce fikir ortaya atıldı.

Çok azı hayat buldu.. Size kolay gelsin:)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:

Cosmic bunu yazdı:

The-ExTaCy bunu yazdı:

hoca ben adama fikrimi söyledim. Facebookla twiter tutma sebebi koskoca şirketler olmaları.

Yüzlerce kişi tarafından sürekli güncelleştirilmeleri. Binlerce serverları var.
    En başından facebooku biz açsaydık şimdiye 100bin üyeyi zar zor görürdük. 

Bu işler o kadar kolay olsaydı sitede sürüyle webmaster arkadaş var, r10 da sürüyle var.

Onlar hepimizden önce yaparlardı emin olun:) Fikir üretmekle olmuyo yani.

Önce üretceksin sonra yapcaksın sonra buna sürüyle para bayılcaksın sonra da geliştirmeye dewam etceksin.

Daha üretimde birşey göremedim yorumumu yaptım. Benden bu kadar. Daha fazla tartışma ortamı olmasın.

Bu konudan birşey çıkmıcağını adım gibi biliyorum. Buraya böyle binlerce konu açıldı. Binlerce fikir ortaya atıldı.

Çok azı hayat buldu.. Size kolay gelsin:)

tartışmıyoruz zaten hocam konuşuyoruz :)

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

@Cosmic

İşin gideceği nokta ora napalım:)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://img810.imageshack.us/img810/2497/adsztx.jpg

benim fikrim kabaca resimdeki gibi fakat webtasarım ile alakam yok :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 3594 Toplam Mesaj: 36