Sosyal Bir Platform Kodlayalım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    kasVa bunu yazdı:
    -----------------------------

hayal kurma hocam kim tüm çevresi facedeyken bırakıp senin sitene girer ?   + facebook kmseyeboyun eğmiyor :)

Boyun eğmiyor mu? Bakarmısın: http://tahribat.com/Forum-Facebook-Neden-Bu-Kadar-Terbiyesiz-119529/
    Hayal kurduğum yok, kullandığın işletim sistemi bile önceden hayal değil miydi? Her hayalin gerçekleşme ihtimali vardır.
    Facebook'u kimsenin bırakmayacağını biliyorum, insanların çevresi orada. farklı bir şeyler olsun istiyorum, fikir, gönüllü phpci arıyorum. Anlatamadım sanırım kimseye? Anlatma özürlü olduğumuda sanmıyorum.
    Konuyu açarken, bu kararı verirken günlerce kafamda bir şeyler oluşturdum, bir anlık gaza gelerek açılmış bir konu değil bu. Lütfen daha fazla baltalamak isteyen pmden gelsin.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    x3uqm4 bunu yazdı:
    kasVa bunu yazdı:

hayal kurma hocam kim tüm çevresi facedeyken bırakıp senin sitene girer ?   + facebook kmseyeboyun eğmiyor :)

Boyun eğmiyor mu? Bakarmısın: http://tahribat.com/Forum-Facebook-Neden-Bu-Kadar-Terbiyesiz-119529/
    Hayal kurduğum yok, kullandığın işletim sistemi bile önceden hayal değil miydi? Her hayalin gerçekleşme ihtimali vardır.
    Facebook'u kimsenin bırakmayacağını biliyorum, insanların çevresi orada. farklı bir şeyler olsun istiyorum, fikir, gönüllü phpci arıyorum. Anlatamadım sanırım kimseye? Anlatma özürlü olduğumuda sanmıyorum.
    Konuyu açarken, bu kararı verirken günlerce kafamda bir şeyler oluşturdum, bir anlık gaza gelerek açılmış bir konu değil bu. Lütfen daha fazla baltalamak isteyen pmden gelsin.

kullandığı işletim sistemi önceden olmayan bişeydi. sen olanı taklit edion. bi yere varamazsın boşa uğraşma. dediğimi yap arkadaşlık sitesi aç açacaksan.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı:
    x3uqm4 bunu yazdı:
    kasVa bunu yazdı:

kullandığı işletim sistemi önceden olmayan bişeydi. sen olanı taklit edion. bi yere varamazsın boşa uğraşma. dediğimi yap arkadaşlık sitesi aç açacaksan.

İkinci mesajımı editledim. Sadece windows yok. Hocam bir sürü hayal olan şey gerçekleşti, ben orada örnek verdim.

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    @x3uqm4 seninki hayal değil gerçekleştiremeyeceğin bişey. 100milyon doların varsa gerçekleştirirsin. 10 falan da olur. Ama elindeki imkanla gidip 500 milyon kullanıcısı olan bi siteyi taklit edersen hiçbiyere ulaşamazsın

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı:
    @x3uqm4 seninki hayal değil gerçekleştiremeyeceğin bişey. 100milyon doların varsa gerçekleştirirsin. 10 falan da olur. Ama elindeki imkanla gidip 500 milyon kullanıcısı olan bi siteyi taklit edersen hiçbiyere ulaşamazsın
    Hocam anlamıyomusun? Anlamamış numarası mı yapıyosun? Taklit etmek istemediğim için FİKİR istiyorum FARKLI bir şey diyorum. bunlar sana bi anlam veriyormu.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Hocam öyle bi fikir birisinin aklında olsa yazmaz buraya  yapar :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    adam kodlamayı bilmiyordur, fikrini paylaşmak ister?

=)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

Arkadaş anlamamakta ısrarlı kolay gelsin.O hayalleri gerçekleştiren dehaların saçındaki kıl olabileceksen dene işletim sistemleri hayaldi ama sana bana görehala hyl.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

kasVa bunu yazdı:

Arkadaş anlamamakta ısrarlı kolay gelsin.O hayalleri gerçekleştiren dehaların saçındaki kıl olabileceksen dene işletim sistemleri hayaldi ama sana bana görehala hyl.

amma ön yargıyla yaklaşıyosunuz yaa niye adamı küçümsüyosun? belki o dehalardan daha zeki?

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    The-ExTaCy bunu yazdı:
    Hocam anlamıyomusun? Anlamamış numarası mı yapıyosun? Taklit etmek istemediğim için FİKİR istiyorum FARKLI bir şey diyorum. bunlar sana bi anlam veriyormu.

Gelmiş konu açmışsın sosyal bir platform kodlayalım diye sonrada demişsin fikir istiyorum.

Milyardolarlık şirketler binlerce mühendis yetiştirip yüzlerce sosyal platform açmışlar, yapılabilcek herşeyi yapmışlar.

Sen gelmiş burda laga luga yapıp fikir arıyorum diyosun. Sonrada ben anlamıyo oluyorum?

Fikir verdik sen laftan anlamadın.

Sana aramalarında başarılar o zaman. Buzdolabının altına falan da bak  oke

.
Toplam Hit: 3383 Toplam Mesaj: 36