Sözde İleri Demokrasi'nin Geldiği Son Nokta.
-
elbetteki korumalar olacak. alakasız ileri demokrasiyle.
-
korumasız başbakanmı var :)
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Puhahaha bu nasıl konu be :D Olum nasıl eleştireceğinizi şaşırdınız :D
-----------------------------Cidden hocam tayyibide akp yi de zük..m ama burda aykırı bişey yok..Formalite kısaca pek takılmamak gerek
-
Videonun altındaki yorumlardan biri ilgimi çekti.
-
Sayın Başkabanmız başımızdan eksik olmasın, ben şu an askeri üçret alıyorum ama razıyım. Sayın ERdoğan çok karizmatik bir lider.
Diyecek birşey bulamıyorum.
-
-
la tayyibi bende hic sevmem ama saka gibi bu konuda. adam basbakan onu korumayacaklarda kimi koruyacaklar. 73 milyon ona bagli, oda 73 milyona bagli. birakinda korusunlar ya.
-
Ben bu video ile ileri demokrasi arasında bir alaka kuramadım şahsen. Ama madem konu açılmış bugün de bir iki kelam etmeden çıkmayayım siteden...
Bakın çok güzel bir ibretlik var.
Vakit Asr-ı Saadet'in sonraki dönemleri, İslam Hilafet Devleti'nin başında Hz. Ali var.. Şurasını özellikle belirtmek istiyorum; o zamanlar ileri - geri demokrasi yok, katı - sıvı laiklik yok, ılımlı islam hele hiç yok, bop da yok... batı'dan ya da doğudan gelen hiçbir gayriislami fikir doktrin yok.. Sadece tek hakikat var: İslam.. Devlet Allah rızası için müslüman tebaanın maslahatları adına allah'ın hükümlerini tatbik ediyor, tebaa ise huzur ve sükunet içerisinde hem dünyasını hem ahiretini kazanmayı temin için yaşıyor..
Neyse devletin haricinden bir zat gelmiş başkente kadar, oradan çevirmiş halktan birini...
"Ya demiş ben bu emir'il-Mu'minin'i (Mü'minlerin Amiri - Halife) görmeye geldim, nerededir?" diye sorar..
Adam da az uzaktan bir ağacı gösterir.. "Şu parmağımın ucundaki ağacı görüyor musun?" diye sorar.
Adam da "evet" der "görüyorum." Mü'min de "işte o ağacın altında uyuyan adamdır bizim reismiz emiru'l-Muminin'imiz, git ne derdin varsa sor, icabına bakar."
Adam fatal error, bu nasıl bir toplum der, koskoca devlet başkanı halkın içinde bir ağacın altında gündüz ortası uyuyor, bizim reisimiz, bir düzine adam yanına almadan helaya bile çıkmaz der..
Bugün de aynı dalgalarla boğuşuyoruz yahu, bir başbakan gelecek diye bütün trafiği kapatıyorlar, bir ordu polis etrafı çepeçevre kuşatıyor, çünkü insanların yöneticilerine güveni yok, çünkü yöneticilerinm halkına güveni yok.. Ne günlere kalmışız,
Adam Kabe'yi tavaf edecek etrafındaki 100 m2 çapı işgal ediyor, gibi birşey demek isteyecekti galiba konuyu açan arkadaş (:
Hepinizi hürmetle selamlıyorum hayırlı geceleriniz olsun...
-
adam cuma namazına gider kameraları çağırır,hacca gider reklam olur.dini bunun kadar sömürenini görmedim.normalde benim gıcığıma gider böyle şeyler ama yorumları görünce dedim ki adam en iyisini yapıyor.bu ülkede bu tutar o yüzden tayyip gibi davranmak lazım.bahçeli ve kılıçdaroğlu örnek alsın
-
La iyide bu normal birşey yada ben mi konuyu anlamadım:S
-
Ayrıca hacca temiz para ile gitmek lazımdır. tayyip neyse de Melih gökçeğin ne işi var orda?
bu adamın temizz olduğunu söyleyebilecek bir kişi bile varsa çıksın söylesin akpli dahil
-
Kesinlikle islamiyete aykırı bir durum. "Hac her mümin için eşit koşullarda yerine getirilecek bir vazife". muhammed bile savaş zamanı 100 korumayla dolanmıyordu. allahın huzuruna korumayla çıkmak ne demek?!
Bunlar cami kapatıp namaz kılan müslümancıklar. Yazıklar olsun diyorum fetvayı veriyorum:
Caiz değildir. Hac vazifesi sakata düşmüştür.