folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sözde İleri Demokrasi'nin Geldiği Son Nokta.

Sözde İleri Demokrasi'nin Geldiği Son Nokta.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya ben bunnu anlamıyorum bunu nasıl normal karşılıyabiliyorsnuz orası kabe be kabe orda yok türkiyenin başbakanı yok dünyanın kralımıvar orda koruma alamazsın ya usulünce yap ALLAH kabul etsin yada yaapma günaha girme millet orda sıkışık sıkışık ibadet yapıyor oaskerlerin açtığı yere enaz 50kişi sığar ve siz bunu normal olarak görüyorsunuz güvenlikle ilgili çok ciddi bir sıkıntın varsa gitmezsin  yoksa orda koruma a-la-maz-sın ordaki herkes hacı ulan ardamarınız çatlamış be tayyibi savunacaz diye neyaparsa lafedene lafedeiyorsunuz yuh be yuh

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kabe imamlarınında sürekli 5 koruması var çevresinde.

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

beyin bedava...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Gecen van da mı bi yerde eskiden bazı kitaplar yasaklandı ama şimdi benim sayemde okunuyor biliniyor diyor ama nedense kendi işine gelmediği kitapları yasakladığını soylemiyor... Demokrasi bumu..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    harbi saçmalığın doruklarına ulaştınız ha. bu konuyu gördükçe şükrediyorum elhamdülillah akpliyim diyorum. zihniyete bak ya.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Fethullahda gitse buraya :) 294388234 bile yetmez lime lime ederler.

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:
    -----------------------------

ya ben bunnu anlamıyorum bunu nasıl normal karşılıyabiliyorsnuz orası kabe be kabe orda yok türkiyenin başbakanı yok dünyanın kralımıvar orda koruma alamazsın ya usulünce yap ALLAH kabul etsin yada yaapma günaha girme millet orda sıkışık sıkışık ibadet yapıyor oaskerlerin açtığı yere enaz 50kişi sığar ve siz bunu normal olarak görüyorsunuz güvenlikle ilgili çok ciddi bir sıkıntın varsa gitmezsin  yoksa orda koruma a-la-maz-sın ordaki herkes hacı ulan ardamarınız çatlamış be tayyibi savunacaz diye neyaparsa lafedene lafedeiyorsunuz yuh be yuh

pardon aga A-la-maz-sın derken ? Sen kimsin ki bu kararı verdin? Din alimleri bile senin kadar kesin kanıya varmamışken, peygamberliğini falan mı ilan ettin?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

La olm o adam oraya korumasız nasıl götürülebilir batı o kadar emek vermiş yetiştirmiş bir daha böyle başbakan nereden bulacak? Eğri oturup doğru konuşalım korunması gerekne bir insan :))))) Gül Tayyip bunlar pahabiçilmez insanlar fullbirght o kadar para harcamış eğitmek için korumaz gitmez şeytan taşlarken taş gelse birşey olsa izdihadma başına bir şey gelse.... Böyleleri gelmez bir daha dünyaya.... Korunması lazımmm :))) BOP eşbaşkanıyım diye ortalıta bağıra çağıra itiraf edecek bir pehlivan katiyen yok bu dünyada :)

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

pardon aga A-la-maz-sın derken ? Sen kimsin ki bu kararı verdin? Din alimleri bile senin kadar kesin kanıya varmamışken, peygamberliğini falan mı ilan ettin?

galiba öyle :D fetva vermek zor iştir kafanızdan fetva uydurmayın altından kalkamazsınız. 1. kabede kan dçküldüğü zamanı hatırlatırım. kabede 1 ayak boyunda kan çıkmıştı heryer kan olmuştuda fbi basmıştı kabeyi. azıcık düşünün ya. kaldıki buda kıyamet alametlerinden biriydi. orda koruması tabi olcak. bi tarafınızdan fetva uydurmayın. ayriyeten hiç gitmediğinizde belli oluyor kabeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

Şimdi var ya sana burdan bi hakaret çakarım ama sonra da banlanırım, Kendime acıyorum Allahım, O adam Türkiye Cumhuriyetinin Başbakan ı Ne kadar Dar düşünceli hatta düşüncesiz insanalrsınız! Lan o adamın etrafına korumalar koymasınlar da kimin etrafına koysunlar lan ! bunu düşünemiyormusunuz siz ne kadar zeki insanlarınız lan! Bıktım lan sizin bu zeka seviyenizden nasıl bi beyin yapınız var o adam başbakan lan başbakan !  İnsanlığın eşit olduğu yerde bile birisi orayya silahla girebilir kabenin duvarına tayibin dokunacağı yere  zehir sürebilir tayyibi arada linç edebilirler Allah akıl fikir versin la size. ,

Konunun geldiği yere bak ileri demokrasi :S 

+++++

kesinlikle katılıyorum...

söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil
Toplam Hit: 4932 Toplam Mesaj: 33