Sözde İleri Demokrasi'nin Geldiği Son Nokta.
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
Kesinlikle islamiyete aykırı bir durum. "Hac her mümin için eşit koşullarda yerine getirilecek bir vazife". muhammed bile savaş zamanı 100 korumayla dolanmıyordu. allahın huzuruna korumayla çıkmak ne demek?!
Bunlar cami kapatıp namaz kılan müslümancıklar. Yazıklar olsun diyorum fetvayı veriyorum:
Caiz değildir. Hac vazifesi sakata düşmüştür
Hocam Fetvayı vermişsin ama Bununla ilgili bilgiye sahip olmadığın belli, Çağrı Filmini Hiç izledin mi?
Gerçi Peygamber efendimiz (Sen Muhammed Demişsin ayıp saygılı olmak lazım milyarlarca insana) ile benzetmen Çok gülünç Geliyor
Üstelik Efendimizinin omuzlaında iki tane Aslan vardı ona yaklaşılamıyorduki
Orada sadece bir ülkenin kaderi korunuyor kişiselleştirmemek lazım! -
BosphorusPasha bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
ya ben bunnu anlamıyorum bunu nasıl normal karşılıyabiliyorsnuz orası kabe be kabe orda yok türkiyenin başbakanı yok dünyanın kralımıvar orda koruma alamazsın ya usulünce yap ALLAH kabul etsin yada yaapma günaha girme millet orda sıkışık sıkışık ibadet yapıyor oaskerlerin açtığı yere enaz 50kişi sığar ve siz bunu normal olarak görüyorsunuz güvenlikle ilgili çok ciddi bir sıkıntın varsa gitmezsin yoksa orda koruma a-la-maz-sın ordaki herkes hacı ulan ardamarınız çatlamış be tayyibi savunacaz diye neyaparsa lafedene lafedeiyorsunuz yuh be yuh
-----------------------------pardon aga A-la-maz-sın derken ? Sen kimsin ki bu kararı verdin? Din alimleri bile senin kadar kesin kanıya varmamışken, peygamberliğini falan mı ilan ettin?
-----------------------------hocam şimdi bişey diycem ayıp olacak nese elimden geldiğince anlatayım şimdi okorumalar koruma görevi yaptıkları için ibadet yapamazlar git bunu istediğin din adamına sor oanda başka işle uğraşan birsürü adam yersıkıntısından ötürü kontenjanla insanların gidebildiği ve birsürü insanın sırada beklediği yeri farklı amaçlarla çalarak kul hakkı yiyor kaldıki ibadet esnasında ona ayrıcalık sağlanıyor normalda ibadet bölgesi olanyere ibadet yapan insanlar kısıtlanırken ve sıkışık giderken tayyip geniş geniş rahat rahat yürüyor buşekilde ayrıcalık sağlanması dinen caiz değil ayrıca korumaların yada oülkenin başkanının yada herhangi birinin dinen ibadetbölgesindeki hacıların bölgede serbestçe gezinmesini engelleme hakkı yok hacta kabenin etrafının tavaf edilmesi gerekiyor ve orası kabenin etrafına dahil her hacı istediğigibi orada gezinme özgürlüğüne sahip ibadetini yaparken bir başkası karışamaz ibafet yapılırken başbakanla diğer hacılar arasında hiçbir farkyok eğer güvenlik sorunuvarsa zaten gitmemesi gerekir yada göze alıp gitmesi gerekir ben hem giderim hem gözealmam tehlikeleri onun için milletin hakkını yerim olmaz saçma sapan konuşma doğruları söylediğimi bile bile kul hakkı yiyen adamı savunuyorsun karşımda