Spam Mailler
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
kim nasıl gönderiyo bu mailleri arkadaş? Huzurum çok bozuluyo bunlar yüzünden
-----------------------------onu bulamazsın ki hacı bulunca zaten filtreliyor mail servisleri ipleri banlıyor falan filan yani sana iş bırakmıyorda adamlar sürekli temiz ipleri kullanıyo banlanınca başka iplere geçiyorlar.mailleride sql injection la falan çektikleri mail listleri kullanıyolar forumlar için temp bi adres oluştur en iyi çözüm o ben öyle yaptığım halde az da olsa gene geliyor gerçi :D
-
Oibrahimeren bunu yazdı:
Warez sitelere üye olurken başka bir mail adresi kullan.Kız arkadaşına işin doğruluğunu kanıtlamak için sıfır bir mail adresi açmasını söyle 3-5 rus warez sitesine üye ol sonra spam kutusuna bakın.
-----------------------------Hocam ne kadar doğrudur bu yaklaşım bilemem ama bir yere üye olurken asla gerçek mailimi kullanmam. Üye olacağım site ne olursa olsun daima bu işler için aldığım 2. mail adresimi kullanırım. Buna rağmen asıl mailime bu tip spamlar geliyor. Gelen mailler de Paragrafiye gelenlerin aynısı. Neymiş efendim büyütmek ister miymişim. Sanki denedin de randıman alamadın hayret bişi :|
Geyik bir tarafa bu maillistleri nerden elde ediyorlar anlamıyorum. Aynı şekilde msne ekleyip sohbet kurmaya çalışan yabancı botlar da var.
-
binbir yolla ele geçer mail adresin hiçbir yerde form doldurmadın,hiç mi bi gsm kampyanasında mail adresi vrmedin,hiç mi bir yere açıkça mail adresini yazmadın gayet doğal birşey bu mailler bana sorarsan burdaki anormallik aşkını public edip bu spamlara bu kadar çok sinirlenip türkçeyi tanlış kullanman,tükürüyüm ne lan ?
Midemi kaldırdın akşam akşam altı üstü spam mail konusunu sanki vatanına göz dikmişler gibi..
Neyse mail adresin artık ele geçirilmiş göndericileri engellesen bile her daim başka göndericiler gelecektir.. o yüzden temiz bir mail dresi istiyorsan yeni bir tane aç ve asla ve katta hiç bir yerde kullanma bu adresi,ösym bilgilerinde bile ! 6yıldır kullandığım adrese daha bir kez bile spam mail gelmiş değildir çünkü sitelere üye olurken kullanmam bu adresi.. -
Nikoteen bunu yazdı:
binbir yolla ele geçer mail adresin hiçbir yerde form doldurmadın,hiç mi bi gsm kampyanasında mail adresi vrmedin,hiç mi bir yere açıkça mail adresini yazmadın gayet doğal birşey bu mailler bana sorarsan burdaki anormallik aşkını public edip bu spamlara bu kadar çok sinirlenip türkçeyi tanlış kullanman,tükürüyüm ne lan ?
Midemi kaldırdın akşam akşam altı üstü spam mail konusunu sanki vatanına göz dikmişler gibi..
Neyse mail adresin artık ele geçirilmiş göndericileri engellesen bile her daim başka göndericiler gelecektir.. o yüzden temiz bir mail dresi istiyorsan yeni bir tane aç ve asla ve katta hiç bir yerde kullanma bu adresi,ösym bilgilerinde bile ! 6yıldır kullandığım adrese daha bir kez bile spam mail gelmiş değildir çünkü sitelere üye olurken kullanmam bu adresi..
-----------------------------hocam bırak msn'yle bir yere üye olmayı msn'ye girmiyorum bile. Zaten çağırdıda girdik msn'ye sonra bu konuşmalar oldu.
-
antikky okumasin bu yazdiklarini
oturup kiza aciklama yapmak felsefeye ters der girerdi konuya
-
underzero bunu yazdı:
antikky okumasin bu yazdiklarini
oturup kiza aciklama yapmak felsefeye ters der girerdi konuya
-----------------------------Hocam sonuçta onları da dışlayamazsın ki. Bir yerde açıklama yapman gerekiyor, öylece bir kenara atamazsın onları
-
Kız kafasında kurdumu o dogru hersey yanlıs kolay gelsın kardesım.Allah bıze sabır versın kolaylık versın.
-
İnsanı çok zor duruma düşürüyor gerçekten bu mailler.Geçende babam maillerime gir,ne var ne yok bakalım dedi.Babamın msn,mail ile hiç alakası yoktur.Arada bir öyle girer bakar.Gelen kutusunda 36 yeni mail.Girdim bir baktım hepsi bu tür yerlerden gelmiş.Bende utandım babam daha da çok utandı.Benim durumu yanlış anladığımı sandı.Bende anlattım bu tür maillerin ne ayak olduğunu :)
-
matematik1 bunu yazdı:
Kız kafasında kurdumu o dogru hersey yanlıs kolay gelsın kardesım.Allah bıze sabır versın kolaylık versın.
-----------------------------hocam çözmüşün sen de bu işi. Aramıza hoş geldin. Amin
-
Hayatıma birini sokmayı işte bu yüzden sevmiyorum .