Spam Mailler
-
Fazlası var eksiği yok.
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
mitokondri bunu yazdı:
-----------------------------Aynı şeyi bende yaptım. Sonradan pişman oldum ama iş işten geçmişti :)
Tamam kızlar işi biraz büyütüyorlar ama sanırım daha hassas oldukları içindir.
Madem mail adresleriniz satılıyor bilmem nerelerde kullanılıyor, her yere üye olmayıverin. İnsan gördüğüne inanır.
Açıklayamayacağın şeyler oluyorsa etrafında otur kendini bi sorgula önce. Açıklayamayacağın şeyler yapma.
-----------------------------Hocam benim diğer yorumlarımı görmedin sanırım, öyle düşünüyorum. Ben msn kullanan birisi değilim ki? Gmail kullanıyorum daha hayatım boyunca msn adresimle bir yere üye olmadım ben. Bu adresimi de üç beş arkadaşım biliyor zaten öyle bilen pek arkadaşım da yok. Nerden buldular, nasıl buldular, niye gönderdiler bunları sorgulaman lazım. Öyle her yere üye olmayıverin demekle sen de bilmediğin bir şeyle beni suçlamış oluyorsun. :)
-----------------------------Sevgiliniz olmasın o zaman. Seviyosunzu seviyosunuz sonra ayrılıyorsunuz hadiii ortada bi harabe kalıyor. Bak mesela şu mail olayı ikinizinde ne kadar canını sıktı değil mi? Ki zamanında bende neredeyse hastanelik oluyordum :)
Güveniyosan koru, güveniyosa devam etsin olmamış gibi. Güvenmiyosan olmaz. Eğitim gibi güven de temelde olmalı :)
-
mitokondri bunu yazdı:
-----------------------------Sevgiliniz olmasın o zaman. Seviyosunzu seviyosunuz sonra ayrılıyorsunuz hadiii ortada bi harabe kalıyor. Bak mesela şu mail olayı ikinizinde ne kadar canını sıktı değil mi? Ki zamanında bende neredeyse hastanelik oluyordum :)
Güveniyosan koru, güveniyosa devam etsin olmamış gibi. Güvenmiyosan olmaz. Eğitim gibi güven de temelde olmalı :)
-----------------------------Yok hocam buna lafım yok zaten burada çok haklısın, güven olmazsa olmuyor maalesef. Neyse fazla laf kalabalığı yapmayayım, ilgilendiğin için teşekkür ederim sana da hocam Allah razı olsun.
-
Kimse boşu boşuna ayrılmaz eğer tak ettiyse canına eğer güven sürekli sorun oluyorsa ve bir insan sürekli güvenle suçlanıyorsa artık kaldıramaz.Bir söz vardır "Taşı Delen Suyun Sertliği Değil Suyun Devamlılığıdır".İnsan 1 suçlanır 2 suçlanır eğer sürekli hale gelirse kendiside uğraşmaz ne anlarsa anlasın der.
Dikkatli olacaksın suçlarken,adam ayrıca mailimi kullanmıyorum diyor yani sağa sola üye olmakla da alakalı bir şey değil "rastgele mail" adresi üretiyor programlar o da denk geliyor ya da çok güvendiğiniz bir foruma üye oluyorsunuz ama adamlar toplayıp satıyor mail adreslerini.Milyon çeşidi var bu işin.Önemli olan önce açıklamayı dinlemek eğer inanmıyorsa salla gitsin.