Spor + Diyet Yapıp Kilo Almak
-
Benim gittiğim spor salonunda tartıyı vermiyorlardı. Ki ilk başladığında benim 2 arkadaşım da kilo almıştı. Düzenli devam edersen kilo verirsin.
-
Eyvallah hocalar bir de öyle deneyelim,bekleyelim.Bırakmak yok zaten de işte kafaya takmıştım biraz :D Neyse devam :D
-
ye getsin o zaman. en azından diyet spor yaptım yaramadı dersin için rahat olur.
-
spordan kasıt nedir hocam? şimdi sen gider koşarsın bisiklet felan yaparsın su kaybın olur bunu suyla tazelersın yanı bu sana + kılo gıbı gorunur ama sudur.Yanı 3 gunde 2 kılo alman bana imkansız geldı bu hesaba gore 1 ay spor yapsan 20 kılo alıcaksın :D.
-
koşu bandı,bisiklet,mekik,karın eritmek için bi zımbırtı alet var o bir de bi sikim alet daha var işte hocam kendini kaldırıp indiriyorsun ama barfiks değil onun gibi bişey :D toplamda yaklaşık 1-1bucuk saat çalışıyorum.Günde en az 2-3 litre su içiyorum ayrıca
-
Poet bunu yazdı
koşu bandı,bisiklet,mekik,karın eritmek için bi zımbırtı alet var o bir de bi sikim alet daha var işte hocam kendini kaldırıp indiriyorsun ama barfiks değil onun gibi bişey :D toplamda yaklaşık 1-1bucuk saat çalışıyorum.Günde en az 2-3 litre su içiyorum ayrıca
Koşuyu kac dk yapıyorsun ? 30dk sonra yag yakmaya baslarsın. onun altında koşarsan yag yakamazsın ve sureklı temponu yukseltmen lazım.
-
h2run bunu yazdıPoet bunu yazdı
Koşuyu kac dk yapıyorsun ? 30dk sonra yag yakmaya baslarsın. onun altında koşarsan yag yakamazsın ve sureklı temponu yukseltmen lazım.
Daha yeni olduğum için hoca şimdilik 15-20 dk arası koşu bandı kullanmamı söyledi..İşte 3 le başlıyorum 7-8 e kadar çıkıyorum sonunda
-
Poet bunu yazdı
Merhaba hocalar
Aslında daha 3 gündür düzenli olarak spor + diyet yapıyorum daha önce tek hareketim okula gidip gelmekti.Ama şu 3 günde,normalde aldığımdan daha çok kilo aldım hocalar sebebi nedir acaba? 1.74 boy 87 kiloydum,3 günde 89 oldum ne ayak bu ya amk spor yapmasam+diyet yapmasam daha az kilo alıyordum zaten :D Mantıklı bi sebebi var mı yoksa folloşluk benim vücudumda mı bi yardım edin :D
dewamlı aynı seyı yapmandan dolay son 3 gundur farklı bırsey yapınca dogal olarak vucut buna tepkıyı kılo alarak vermıs! ne war bunda
ben ıle 2 gun yatıyorum 3 gun dısarı cıkıcan 4-5 kg alıyorum nerdeyse
dıyet ıle spor yapıcaksın da dıkkat et proteın dıyetı yaparsan yanlışlıkla yıne kılo alırsın
-
mataramasuko bunu yazdıflassy bunu yazdı
Kilonu takip etmek istiyorsan sabahları aç karnına su bile içmeden,tuvalete gittikten sonra tartıl,şöyle söyleyeyim sabahları 84.5 akşam yatmadan 86.5 kilo geliyorum.Spor yapanlarda böyle olur
ya gece tartılıyorum yatıyorum sabah kalkıyorum tartılıyorum yarım kilo eksik çıkıyo nere gidiyo bu yarım kilo, gece terliyo muyum acaba?
Hayır sabaha kadar tuvalet ihtiyacını giderdiğin için hafif çıkıyorsun.vücut geceden sabaha yaklaşık 0.5-1 litreye yakın su atar
-
İnsülin direnci de olabilir...
Bence sen bir doktora görün...