folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor + Diyet Yapıp Kilo Almak

Spor + Diyet Yapıp Kilo Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    flassy bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    flassy bunu yazdı

Kilonu takip etmek istiyorsan sabahları aç karnına su bile içmeden,tuvalete gittikten sonra tartıl,şöyle söyleyeyim sabahları 84.5 akşam yatmadan 86.5 kilo geliyorum.Spor yapanlarda böyle olur

ya gece tartılıyorum yatıyorum sabah kalkıyorum tartılıyorum yarım kilo eksik çıkıyo nere gidiyo bu yarım kilo, gece terliyo muyum acaba?

Hayır sabaha kadar tuvalet ihtiyacını giderdiğin için hafif çıkıyorsun.vücut geceden sabaha yaklaşık 0.5-1 litreye yakın su atar

yok tuvalete gitmeden yarım kilo tuvalete gidince toplam 1i buluyor, ter mi atıyo vücut uyurken acaba

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Poet bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Hocam iç çamaşırıyla ve aç bir şekilde tartıl. Her tartıldığındada günün aynı saati olsun 3 günde 2 kilo alamazsın . Biraz plasebo vardır tabi ama bu kadar çok fazla :) Sen spora vs devam et kısa aralıklarla tartılma. 15 günde yada haftada bir tartıl düzenli yaptıktan sonra farkı görünce devam edesin gelicek :)

hacı ayakkabıyla ceketlerle falan tartıldık ama 1. tartıldığımda da aynı şekilde tartıldım 2.şekilde de :D Neyse devam etcez bakalım da acaba bi sebebi mi var,bişeyi yanlış mı yapıyoz diye düşündüm

su toplamıştır vücut veya kas yapmıştır ama 3 günde kas yapılır mı bilmem :)

dukan diyetini öneririm 11. günüm 5 kilo gitti

Nedir hoca bu dukan diyeti bi açıklasana

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

cok hızlı kilo vermekte ıyı olmayabılır hocular bılgınız olsunda.ayrıca hocu sana tavsiyem koşu olarak başlamaman.ilk once yürümenın ustu koşmanın altı yanı eforlu yurume yap.tatlı yemeyi bırak.lifli yiyeceklere yönel bu şekilde rahat kilo vermen gerek.

edit:Abi millet vermeye calısır veremez ben almaya calısırım alamam hayat işte :D

edit2: bundan 4 yıl once 1.85 e 95 kılo felandım.1 yıl boyunca amator bı klupte.6 ay boyunca 1 kere kadroya alınmadım adam eksık oldgunda bıle almadı hoca öyle bi değişik adamdı 16 kısı maca cıkar yınede benı almazdı.Tabi irade gücünde önemlı 6 ay o irade benı ıdmanlara devam etmem ıcın zorladı.neyse 6 ayın sonunda kılo 85 lere indi.sonra b genc takımında oynamaya basladım.sımdıyı sorucak olursan 1.91 80 kilo felan sanırım bayadır tartılmıyorum.

edit3:diyet son 1 haftaya kadar hayatım boyunca yapmamıstım.Bu ara proteinli bi diyete başladım protein ağırlıklı beslenıyorum.

Arslan25 tarafından 03/Mar/14 16:09 tarihinde düzenlenmiştir

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    Poet bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Hocam iç çamaşırıyla ve aç bir şekilde tartıl. Her tartıldığındada günün aynı saati olsun 3 günde 2 kilo alamazsın . Biraz plasebo vardır tabi ama bu kadar çok fazla :) Sen spora vs devam et kısa aralıklarla tartılma. 15 günde yada haftada bir tartıl düzenli yaptıktan sonra farkı görünce devam edesin gelicek :)

hacı ayakkabıyla ceketlerle falan tartıldık ama 1. tartıldığımda da aynı şekilde tartıldım 2.şekilde de :D Neyse devam etcez bakalım da acaba bi sebebi mi var,bişeyi yanlış mı yapıyoz diye düşündüm

su toplamıştır vücut veya kas yapmıştır ama 3 günde kas yapılır mı bilmem :)

dukan diyetini öneririm 11. günüm 5 kilo gitti

Nedir hoca bu dukan diyeti bi açıklasana

hocam kitabını alıp okuman daha iyi olur ama kısaca şunu söyleyeyim proteinle beslenmek, dolayısıyla biraz pahalı olabiliyor.

güzel yanı ise belirlenmiş yiyeceklerden doyana kadar yemek serbest

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

Diet yapanların diet kola ve çay içerken tatlandırıcı kullanması lazım. Şeker içeren tüm ürünleri terketmesi lazım.  Bir adet çay şekeri bir tabak kuru fasulyeye eşdeğer kalori demektir.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    sanacasta bunu yazdı

Diet yapanların diet kola ve çay içerken tatlandırıcı kullanması lazım. Şeker içeren tüm ürünleri terketmesi lazım.  Bir adet çay şekeri bir tabak kuru fasulyeye eşdeğer kalori demektir.

Bunu buraya koyup gidiyorum.

http://www.fatsecret.com/calories-nutrition/usda/granulated-sugar?portionid=40106&portionamount=1.000

http://www.fatsecret.com/calories-nutrition/generic/beans-dry-cooked

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

hacı tartıdaki sayıya her gün bakmayacaksın, haftada bir iki defa bak. hatta daha garanti olsun diyorsan ayda bir değişimi önemse. onun dışında, giydiğin şeyler ve açlık-tokluk durumun önemli tartıdaki sayı için. bunlardan da önemlisi vücudun su toplamıştır muhtemelen, yani sayıya takılma sen spora diyete devam. o yollardan geçmiş biri olarak anlıyorum sıkıntını. bir de 2 si bir arada yerine sade tüketmeye çalış kahveyi, 2 si bir arada krema yani yağ (hatta şeker) var. canın tatlı çekerse de kuru üzüm, kuru kayısı falan ye biraz, o da iyi oluyor. bir sorun olursa da cevaplamaya çalışırım kolay gelsin.

Toplam Hit: 3720 Toplam Mesaj: 28