folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor Salonundaki Hoca

Spor Salonundaki Hoca

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

Easx

orası öylede 6 kilo bench için çok az geldi bana ama konuyu açan arkadaş aşırı kilo vermiş onu bilemiyicem işte 

yok la 6 bench için değil.direkt bench yapmıyorum zaten.makineyle yapıyorum onu.6 kilo dambıl hareketleri için

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

Easx

orası öylede 6 kilo bench için çok az geldi bana ama konuyu açan arkadaş aşırı kilo vermiş onu bilemiyicem işte 

Kreyzi : Bisiklet iyide bisikletten daha iyi aletler çıktı ama çok daha fazla bozulma riski var diyorlar eliptik bisikletmiydi neydi hatırlıyamadım daha fazla kalori yakıyormuşun onla

hocu ben bu bisikletlere demiyorum. bildiğimiz bianchi salcano filan :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

Easx

Kreyzi : Bisiklet iyide bisikletten daha iyi aletler çıktı ama çok daha fazla bozulma riski var diyorlar eliptik bisikletmiydi neydi hatırlıyamadım daha fazla kalori yakıyormuşun onla

Dumbell chest press fılandır hocam o. 6 kilo bench olmaz zaten boş bar 15 kilo filan geliyor olması lazım :)

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

şimdi sporcular girecek konuya kısa birşey sorayım.

koşmak yürümek bana zor ve sıkıcı geliyor. aynı işi bisiklet ile yapsam olur mu ?

her akşam 1-2 saat bisiklet turu düşünüyorum ama etki eder mi bilemedim. sadece bacaklara mı faydası olur. yoksa diyetin yanında destekleyici olur mu ?

Bisiklet iyi hocam yalnız yüksek viteste, öyle yokuş falan kasarsan her gün bacakların ağrıyacağından çabuk vazgeçebilirsin. Genelde düz alanda, düşük vitesle, hızlı gitmeni tavsiye ederim. Cardioda amaç nabzı maximum çıkabileceği değerin %60-70'inde devamlı olarak çalıştırmaktır. Yani eğer kalbin bu orandan daha yavaş atıyorsa cardio yapmıyorsun, daha fazla atıyorsa da yavaşlatmalısın çünkü tehlikeli.

krypt tarafından 23/Tem/13 13:19 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

Easx

Dumbell chest press fılandır hocam o. 6 kilo bench olmaz zaten boş bar 15 kilo filan geliyor olması lazım :)

15 kilo bar mı olur hocam ne yaptın? Osmium'dan mı yapılmış sizin gym'de barlar?

Edit: Pardon hocam dumbelllerin barını düşünüyordum :D

krypt tarafından 23/Tem/13 13:23 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    Easx bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

Easx

15 kilo bar mı olur hocam ne yaptın? Osmium'dan mı yapılmış sizin gym'de barlar?

Olimpik barlar hocam istersen fotosunu çekeyim ve tam kilosunu bir sorayım :) 1.80 uzunluğunda filandır tahminim

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=248170518537703&set=pb.248162408538514.-2207520000.1374575015.&type=3&theater

Bu sayfa salonun sayfasıda makineler yenilendi filan tahminim yeni barlar daha kalındı yada fotoda ince gözüküyor

Easx tarafından 23/Tem/13 13:25 tarihinde düzenlenmiştir

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

koşmak yürümek bana zor ve sıkıcı geliyor. aynı işi bisiklet ile yapsam olur mu ?

her akşam 1-2 saat bisiklet turu düşünüyorum ama etki eder mi bilemedim. sadece bacaklara mı faydası olur. yoksa diyetin yanında destekleyici olur mu ?

Bisiklet iyi hocam yalnız yüksek viteste, öyle yokuş falan kasarsan her gün bacakların ağrıyacağından çabuk vazgeçebilirsin. Genelde düz alanda, düşük vitesle, hızlı gitmeni tavsiye ederim. Cardioda amaç nabzı maximum çıkabileceği değerin %60-70'inde devamlı olarak çalıştırmaktır. Yani eğer kalbin bu orandan daha yavaş atıyorsa cardio yapmıyorsun, daha fazla atıyorsa da yavaşlatmalısın çünkü tehlikeli.

düşük vites derken vites yumuşak olacak değil mi ?

epey yabancıyım bu işlere. hırs yaptım kilo verecem diye. bide salona yazılmayı düşünüyorum. yolu bisikletle git gel yaparım.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

düşük vites derken vites yumuşak olacak değil mi ?

epey yabancıyım bu işlere. hırs yaptım kilo verecem diye. bide salona yazılmayı düşünüyorum. yolu bisikletle git gel yaparım.

Hocam kesinlikle yazıl. Düzenli gittiğin takdirde mükemmel oluyor. 28 kilo verdi bir arkadaşım 1 sene içerisinde. 

Aynı şekilde mahalleden 1 hatunda 9 kilo verdi ama o çok çok daha kısa sürede. Üstelik yemek seçme filanda yok :) İllaki dikkat ediyorlardırda öyle hayvan gibi bir diyetleri yok yani hocanın verdiği

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    Easx bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

Easx

Olimpik barlar hocam istersen fotosunu çekeyim ve tam kilosunu bir sorayım :) 1.80 uzunluğunda filandır tahminim

Yok hocam yukarı yazdım dumbellerden bahsedince dumbell barlarını diyorsun sandım.

@Kreyzi Evet hocam düşük vites işte. Tabi 1. vitesle değil. Bacaklarına çok yüklenmeyecek ama aynı zamanda nabzını yeterince arttıracak bir vitesle.

krypt tarafından 23/Tem/13 13:27 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

bugün de gitmem gerekiyor.bakalım ne olacak

Toplam Hit: 4851 Toplam Mesaj: 42