Spor Salonundaki Hoca
-
Wine bunu yazdı
Easx
orası öylede 6 kilo bench için çok az geldi bana ama konuyu açan arkadaş aşırı kilo vermiş onu bilemiyicem işte
yok la 6 bench için değil.direkt bench yapmıyorum zaten.makineyle yapıyorum onu.6 kilo dambıl hareketleri için
-
Wine bunu yazdı
Easx
orası öylede 6 kilo bench için çok az geldi bana ama konuyu açan arkadaş aşırı kilo vermiş onu bilemiyicem işte
Kreyzi : Bisiklet iyide bisikletten daha iyi aletler çıktı ama çok daha fazla bozulma riski var diyorlar eliptik bisikletmiydi neydi hatırlıyamadım daha fazla kalori yakıyormuşun onla
hocu ben bu bisikletlere demiyorum. bildiğimiz bianchi salcano filan :/
-
Wine bunu yazdı
Easx
Kreyzi : Bisiklet iyide bisikletten daha iyi aletler çıktı ama çok daha fazla bozulma riski var diyorlar eliptik bisikletmiydi neydi hatırlıyamadım daha fazla kalori yakıyormuşun onla
Dumbell chest press fılandır hocam o. 6 kilo bench olmaz zaten boş bar 15 kilo filan geliyor olması lazım :)
-
Kreyzi bunu yazdı
şimdi sporcular girecek konuya kısa birşey sorayım.
koşmak yürümek bana zor ve sıkıcı geliyor. aynı işi bisiklet ile yapsam olur mu ?
her akşam 1-2 saat bisiklet turu düşünüyorum ama etki eder mi bilemedim. sadece bacaklara mı faydası olur. yoksa diyetin yanında destekleyici olur mu ?
Bisiklet iyi hocam yalnız yüksek viteste, öyle yokuş falan kasarsan her gün bacakların ağrıyacağından çabuk vazgeçebilirsin. Genelde düz alanda, düşük vitesle, hızlı gitmeni tavsiye ederim. Cardioda amaç nabzı maximum çıkabileceği değerin %60-70'inde devamlı olarak çalıştırmaktır. Yani eğer kalbin bu orandan daha yavaş atıyorsa cardio yapmıyorsun, daha fazla atıyorsa da yavaşlatmalısın çünkü tehlikeli.
krypt tarafından 23/Tem/13 13:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Easx bunu yazdıWine bunu yazdı
Easx
Dumbell chest press fılandır hocam o. 6 kilo bench olmaz zaten boş bar 15 kilo filan geliyor olması lazım :)
15 kilo bar mı olur hocam ne yaptın? Osmium'dan mı yapılmış sizin gym'de barlar?
Edit: Pardon hocam dumbelllerin barını düşünüyordum :D
krypt tarafından 23/Tem/13 13:23 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdıEasx bunu yazdıWine bunu yazdı
Easx
15 kilo bar mı olur hocam ne yaptın? Osmium'dan mı yapılmış sizin gym'de barlar?
Olimpik barlar hocam istersen fotosunu çekeyim ve tam kilosunu bir sorayım :) 1.80 uzunluğunda filandır tahminim
Bu sayfa salonun sayfasıda makineler yenilendi filan tahminim yeni barlar daha kalındı yada fotoda ince gözüküyor
Easx tarafından 23/Tem/13 13:25 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
koşmak yürümek bana zor ve sıkıcı geliyor. aynı işi bisiklet ile yapsam olur mu ?
her akşam 1-2 saat bisiklet turu düşünüyorum ama etki eder mi bilemedim. sadece bacaklara mı faydası olur. yoksa diyetin yanında destekleyici olur mu ?
Bisiklet iyi hocam yalnız yüksek viteste, öyle yokuş falan kasarsan her gün bacakların ağrıyacağından çabuk vazgeçebilirsin. Genelde düz alanda, düşük vitesle, hızlı gitmeni tavsiye ederim. Cardioda amaç nabzı maximum çıkabileceği değerin %60-70'inde devamlı olarak çalıştırmaktır. Yani eğer kalbin bu orandan daha yavaş atıyorsa cardio yapmıyorsun, daha fazla atıyorsa da yavaşlatmalısın çünkü tehlikeli.
düşük vites derken vites yumuşak olacak değil mi ?
epey yabancıyım bu işlere. hırs yaptım kilo verecem diye. bide salona yazılmayı düşünüyorum. yolu bisikletle git gel yaparım.
-
Kreyzi bunu yazdıKrypT bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
düşük vites derken vites yumuşak olacak değil mi ?
epey yabancıyım bu işlere. hırs yaptım kilo verecem diye. bide salona yazılmayı düşünüyorum. yolu bisikletle git gel yaparım.
Hocam kesinlikle yazıl. Düzenli gittiğin takdirde mükemmel oluyor. 28 kilo verdi bir arkadaşım 1 sene içerisinde.
Aynı şekilde mahalleden 1 hatunda 9 kilo verdi ama o çok çok daha kısa sürede. Üstelik yemek seçme filanda yok :) İllaki dikkat ediyorlardırda öyle hayvan gibi bir diyetleri yok yani hocanın verdiği
-
Easx bunu yazdıKrypT bunu yazdıEasx bunu yazdıWine bunu yazdı
Easx
Olimpik barlar hocam istersen fotosunu çekeyim ve tam kilosunu bir sorayım :) 1.80 uzunluğunda filandır tahminim
Yok hocam yukarı yazdım dumbellerden bahsedince dumbell barlarını diyorsun sandım.
krypt tarafından 23/Tem/13 13:27 tarihinde düzenlenmiştir
@Kreyzi Evet hocam düşük vites işte. Tabi 1. vitesle değil. Bacaklarına çok yüklenmeyecek ama aynı zamanda nabzını yeterince arttıracak bir vitesle. -
bugün de gitmem gerekiyor.bakalım ne olacak